- Konu Sahibi Luthienelanesse
-
Özelden yazdım
iPad 'den gönderildi
o 3üdemi gitti demiştim birde?
o 3üdemi gitti demiştim birde?
Eteğin fiyatı 10TL takas düşünmüyorumalıcı olan bayan bakıp geri dönsün etekle ilgili ona göre dönüş yaparım size.. İlginiz için teşekkür ederimm :)
iPad 'den gönderildi
merhaba, siyah kadife ayakkabı kaç numara, kalıbı nasıl.
Merhabalar, siz sorunca hemen ayağıma giyip baktım baya oldu giymeyeli doğru hatırliyim diye :)
Eğer kullanıyorsanız Converse rahatlığındadır aynı şekilde düz tabandır, hafiftir. İyi baktım, yağmurlu havalarda fln giymedim. 38 numara.kalıbı küçük veya büyük değil klasik 38ciyseniz olur:)
iPad 'den gönderildi
Maalesef, 39 olmasını isterdim.
Güzelmiş çok, kolay gelsin :)
tekrar merhaba ödemeyi yaptım isterseniz bi kontrol edin bol kazançlar hoşçakalın
Size mail attım, bakabilir misiniz?
iPad 'den gönderildi
kusura bakmayın mesai saatinde nete giremediğim için geç görüp cevap yazabiliyorum. bilgileri mail attım.görüşmek üzereSize mail attım, bakabilir misiniz?
iPad 'den gönderildi
biraz yüzsüzlük yaptım gibi oldu ama nezaketiniz için teşekkür ederimçok teşekkür ederim
Yeni ürünler geldii seçin beğenin hepsi yukardaa!:)
iPad 'den gönderildi
merhaba vazo için görüşmüştük sabah girdimde kızımdan cevap yazamadım.vazoyu begendim fakat tek ürün için kargo çok gelir ama ekleyecegiin başka aksesuar varsa onlarıda degerlendirip alabilirim.muranoyu da çok begendim ama fiyatı çok geldi keseme yani şöyle kızımın ihtiyaçları daha öncelikli:)teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?