• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan ürünler 50-51-53.sayfalarda...cuma son kargo..

:) muranoyu satıştan kaldırdım birkaç çeşit var onların yanında kalmasına karar verdim : )
Şimdi benim hobim dekorasyon bayadır bir şeyler topluyorum kombin yapıp süslüyorum vesaire.. Elimde de biriktiği için anneme verdim teyzeme verdim eve sığmayınca:) dolapların üstlerinden falan çıkar o derece... Lafın kısası toparladıktan sonra yine satışa çıkaracağım ürünlerim olacak isterseniz bekleyin, o süreçte vazo için alıcı çıkarsa önce size sorarım:)

iPad 'den gönderildi

tamam şahane anlaştık .beklemedeyim ne zaman gibi ekleyebilirsiniz yeni ürünleri kaçırmıyım geçen seferki gibi diye soruyorum:)tahmini birşey ?

tamam şahane anlaştık .beklemedeyim ne zaman gibi ekleyebilirsiniz yeni ürünleri kaçırmıyım geçen seferki gibi diye soruyorum:)tahmini birşey ?

Açıkçası elimdeki aksesuarları bir bayan toptan istedi hatta hepsini dikkatlice koliledim yarın için hbr bekliyorum ses çıkmazsa yeniden satışa koyacağım. Onlar giderse, belli olmaz siz yarın bi bakın yoksa haftasonu elimdekileri çıkarıp Pazartesi koyarım diye tahmin ediyorum:)

iPad 'den gönderildi

Açıkçası elimdeki aksesuarları bir bayan toptan istedi hatta hepsini dikkatlice koliledim yarın için hbr bekliyorum ses çıkmazsa yeniden satışa koyacağım. Onlar giderse, belli olmaz siz yarın bi bakın yoksa haftasonu elimdekileri çıkarıp Pazartesi koyarım diye tahmin ediyorum:)

iPad 'den gönderildi

bögürtlenkuşu diye biri yazmıştı o sanırım vazgeçerse miydeyle yeşil vazo bi kaç bişrey daha vardı istedigim ilk bana dönüş yapsanız olurmu ki özelden?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405063777.706532.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405063794.205812.jpg sandalet ve kozmetik ürünleri..

iPad 'den gönderildi

Çanta ayırtılmıştır.
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405090199.181641.jpg adil ışık m beden 10TL $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405090224.468588.jpg tiffany dantel kenarlı m beden 5TL $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405090257.235054.jpg colins 27size 3TL $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405090287.079513.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405090304.204026.jpg arkası fermuar ayrıntılı önü düz saten bluz 2TL

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back