- Konu Sahibi Luthienelanesse
-
:) muranoyu satıştan kaldırdım birkaç çeşit var onların yanında kalmasına karar verdim : )
Şimdi benim hobim dekorasyon bayadır bir şeyler topluyorum kombin yapıp süslüyorum vesaire.. Elimde de biriktiği için anneme verdim teyzeme verdim eve sığmayınca:) dolapların üstlerinden falan çıkar o derece... Lafın kısası toparladıktan sonra yine satışa çıkaracağım ürünlerim olacak isterseniz bekleyin, o süreçte vazo için alıcı çıkarsa önce size sorarım:)
iPad 'den gönderildi
tamam şahane anlaştık .beklemedeyim ne zaman gibi ekleyebilirsiniz yeni ürünleri kaçırmıyım geçen seferki gibi diye soruyorum:)tahmini birşey ?
Açıkçası elimdeki aksesuarları bir bayan toptan istedi hatta hepsini dikkatlice koliledim yarın için hbr bekliyorum ses çıkmazsa yeniden satışa koyacağım. Onlar giderse, belli olmaz siz yarın bi bakın yoksa haftasonu elimdekileri çıkarıp Pazartesi koyarım diye tahmin ediyorum:)
iPad 'den gönderildi
bögürtlenkuşu diye biri yazmıştı o sanırım vazgeçerse miydeyle yeşil vazo bi kaç bişrey daha vardı istedigim ilk bana dönüş yapsanız olurmu ki özelden?
Tabaklarla 4justice hanım ilgileniyordu, önce ona sormam gerekir, size de özelden muhakkak haber veririm..
iPad 'den gönderildi
sandalet kaç no canım
Eki Görüntüle 1185817 çiçekli s beden büstiyer Eki Görüntüle 1185818 Eki Görüntüle 1185819 Eki Görüntüle 1185820 collezione 38beden etek Eki Görüntüle 1185821 neon yeşil sırt kısmı bu şekilde önü düz penye tişört
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aksesuarlar gittimi nedir durum?
Eki Görüntüle 1186138 Eki Görüntüle 1186139 forever new marka gözlük 10TL Eki Görüntüle 1186141 takı seti 10TL
gözlüğü takaslayabilirmiyiz aslında benzeri var ama çok beğeniyorum bunları :)
Eki Görüntüle 1186104 Eki Görüntüle 1186105 orjinal değildir temiz kullanılmıştır fiyatı 5TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?