- 18 Nisan 2013
- 2.041
- 48
- 113
- Konu Sahibi Luthienelanesse
-
Selam:) Ilk siz sorduğunuz için öncelik sizde(adil olmak gerekiyor:)) karar verdiniz mi acaba ayakkabıyla ilgili?
MERHABA bigierimi mail attım ödeme için hesap nosunu gönderebilirmisiniz
Selam:) Ilk siz sorduğunuz için öncelik sizde(adil olmak gerekiyor:)) karar verdiniz mi acaba ayakkabıyla ilgili?
MERHABA bigierimi mail attım ödeme için hesap nosunu gönderebilirmisiniz
Gönderdim kusura bakmayın beklettim:)
iPad 'den gönderildi
şunlar beğendikleriöm
Gönderdim kusura bakmayın beklettim:)
iPad 'den gönderildi
rica ederim borda babetler içinde mail atmıştım
rica ederim borda babetler içinde mail atmıştım
Takipteyim:)
iPad 'den gönderildi
Yeşil tişört ayırtıldı, en sondaki çizgili de göğüs kısmı biraz dar yani riskli (sonradan olmazsa bana kızmayın:)) geri kalanlar için hepsi 30TL olur yeni yazlık ürün yüklemem yarını bulabilir ona göre son kararınızı verirsiniz:) ilginize teşekkürler..
iPad 'den gönderildi
Takipteyim:)
iPad 'den gönderildi
tekrar merhaba ödemeyi yaptım isterseniz bi kontrol edin bol kazançlar hoşçakalın
tekrar merhaba ödemeyi yaptım isterseniz bi kontrol edin bol kazançlar hoşçakalın
Tamam teşekkür ederim, yarın kontrol edip kargonuzu yolluyorum...görüşmek dileğiyle:)
iPad 'den gönderildi
Tamam teşekkür ederim, yarın kontrol edip kargonuzu yolluyorum...görüşmek dileğiyle:)
iPad 'den gönderildi
aksesuarlardan neler kaldı acaba?ben sordugum o resimli yuvarlak serami vazoyla midye kabugu şekilnde üstünde kuş figürü olanı almak niyetindeyim.fakat ekleyeceginiz başka aksesuar varmı?
aksesuarlardan neler kaldı acaba?ben sordugum o resimli yuvarlak serami vazoyla midye kabugu şekilnde üstünde kuş figürü olanı almak niyetindeyim.fakat ekleyeceginiz başka aksesuar varmı?
Aksesuar paylaşımımı güncel tutacağım, fakat elimdekileri erittim onların paketlemesi kargosu vesairesi de meşakatliymiş hallettikten sonra yükleyeceğim:) şu anda elimde kalanlar:
gondol, şişe, tepsi ve mumluk
seramik vazo ve boynuz
Eki Görüntüle 1183819 çiçekli örtü
Diğerleri satıldı.. Ilginiz için teşekkürler.
iPad 'den gönderildi
Eki Görüntüle 1183332 bu dantel eteğin belinden şüphe ettim ve ölçtüm, bi kenardan bi kenara 37cm geliyor.
Eki Görüntüle 1183333 Eki Görüntüle 1183334 Eki Görüntüle 1183336
iPad 'den gönderildi
Dantel etek satılmadıysa fiyatı nedir ve takas yapıyor musunuz?
Eteğin fiyatı 10TL takas düşünmüyorumalıcı olan bayan bakıp geri dönsün etekle ilgili ona göre dönüş yaparım size.. İlginiz için teşekkür ederimm :)
iPad 'den gönderildi
Peki teşekkür ederim benim de önceliğim şimdilik takas ama yine de haberleşelim..Kolay gelsin :107:
Eki Görüntüle 1183042 ürünler devam... Yalnız soldaki el yapımı mumlukta taşınırken bir kırık oluştu ama kullanmaya devam ettim sapasağlam olan tarafını kullanaraktan :) Eki Görüntüle 1183043
iPad 'den gönderildi
bunların 3üdemi gitti?vazonun bi kaç fotosunu whatappdan yollayabilirmisinki bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?