Bebek İkinci El ,"Kalan oyuncak ve giyim son sayfada,25 tl üzerine kargo benden/satış durduruldu

tesekkurler nicole78 ama eski konuda da olan urunleri yeni konuya tasimak yasakmis.BAna mantikli gelmedi ama forum kurali buymus

Herkes oyle yapiyor ama kurallarda yazili ve mune bana yasak cevabi verdi.Ne sakincasi olabilir anlamadim,tekrar mesaj atacagim muneye

firsat buoursam yarin ekleyecegim birkac oyuncak ve giysi var

Benim seçtiklerimle ilgili bir fiyat vermediniz henüz kargoya vermediniz dimi 3 lü sweat vardı onu ve mothercare kazağı kesin almak istiyorum bana ayırmıştınız chicco yelek, hellokittyli kot elbise ve kadife çizgili takımıda ekleyince ne tutuyor acaba ?????

Belki fiyat durumuna göre sadece üçlü sweat ve kazağıda alabilirim.

mothercare kazak hangisi,kisa kollu triko tunik mi ,yoksa c&a cizgili pastel renk kazak mi bahsettiginiz.HEnuz kargoya vermedim,belki yeni ekleyeceklerime bakarsiniz diye.fIyati hesqplayim yazarim birazdan

mothercare kazak hangisi,kisa kollu triko tunik mi ,yoksa c&a cizgili pastel renk kazak mi bahsettiginiz.HEnuz kargoya vermedim,belki yeni ekleyeceklerime bakarsiniz diye.fIyati hesqplayim yazarim birazdan

Markası yanlış kalmış aklımda c&a çizgili pastel renklerde olan kazağı istiyorum.
ve diğerleri doğru 3 lü olan bluz,yelek,kot elbise

Birde size özel mesaj attım çizgili takımda kalsa sorun olurmu diğer ekleyeceklerinizide bekliyim hafta sonu eklerseniz p.tesi ona göre verirsiniz kargoyu uygun olursanız.

Son düzenleme:
Avent manuel süt pompası Az kullanıldı,sütü gerçekten arttırıyor.18li lansinoh göğüs pedi hediyeli 35 TL(fiyatı düştü)
almayı istiyorum ama mail adresinizi atarmısınız mesaj kutunuz dolu

mailim; tesettür_giyim_online@hotmail.com.tr

Son düzenleme:
Mailden görüşmüştük kargoya aldıklarımı vermeden önce ekleyeceğiniz bornoz ve pijama takımınıda bekliyorum beğenirsem o ürünlerede ihtiyacımız var onlarıda ekleriz pakete

lovely17,ekleyeceğım ınsallah fırsat bulup,mısafırımız var da

Tamam bekliyorum özel mesajımı aldınızmı dün gece yazmıştım cevap yazmadınız çizgili takımı çıkartıp 25 yapmanız mümkünmüdür
ekleyeceklerinizede bakarım belki başka ürünlerde alabilirim.

Son düzenleme:
lovely17 mesajinizi cevaplamistim ama girmedi mi acaba,tabii ki olur hatta isinize yararsa hediye olarak gondereyim size cizgili alt ve ustu,sorun degil.

gitmedi mi demek istedim,ipad den yazinca boyle oluyor.BOrnozu fotografladim ama pijamada leke gordum hafif,cikaramazsam olmaz.YAzlik elbise istemiyordunuz degil mi,hurca kaldirmistim indirip cekeyim isterseniz,ben cok begenerek almistim ve cok az giydiridm.

lovely17 mesajinizi cevaplamistim ama girmedi mi acaba,tabii ki olur hatta isinize yararsa hediye olarak gondereyim size cizgili alt ve ustu,sorun degil.
Çoook teşekkür edriz işimize yarar tabi

Tamam fotoları bekliyorum yazlık elbise ihtiyacımız yok şuan kışlıklarla ilgileniyorum bornozda olabilir.
Pijama takımınıda çekin siz yinede merak ettim.Fotoları bekliyorum

Sling , Avent pompa, C&A çizgili takım,C&A çizgili kazak,C&A kot elbise,Mothercare üçlü bluz seti ve C&A bornoz satılmıştır.Alanlar iyi günlerde kullansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…