- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
- Konu Sahibi portakalnergisi
-
Başkent öğretmenevi aslında tam karşısında. Fiyatı internette yazdığı kadarsa uygun. Ama nedense hep yüksek diye hatırlıyorum. Muhakkak arayın.Nooption da bakmış, konumu sizin için mükemmel hastane karşısında.
Kamu personeliyse polis evini de değerlendirebilir aslında..nerde acaba Anlarada bilen var mı?..Yer yoktur ki öğretmen evinde. İhtimal vermiyorum. Yine de bir arayın konu sahibi.
Evet muhtemelen ya fiyatı yüksek ya da bölüşe bulunmuyor. Öğretmen arkadaşlarım Ankara’ya gidince orda konaklamıyor/konaklayamıyor.Yer yoktur ki öğretmen evinde. İhtimal vermiyorum. Yine de bir arayın konu sahibi.
Kamu personeliyse polis evini de değerlendirebilir aslında..nerde acaba Anlarada bilen var mı?..
Çok iyi o zaman..bende bir ara polis evinde kalmıştım başka bir ilde.gerçekten temiz ve konforluydu..Polis evi nerde bilmiyorum ama kamu personeli olmasa da kalabilir polisevinde. Kasım ayında konakladım ben, kamu personeli değilim.
Kızılayda bi çok yer var 40 50 tl arası.Merhabalar Ankara aşti de kalacak uygun pansiyon otel vb yer varmı acill
Gazi üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine gideceğim üç dört gün kalacak yer arıyorum 150 tl ye kadar fiyatı aşti yakın mı o hastaneye bilginiz var mı
Aradık ama misafirhanesi olmadığını söyledilerhastanelerin ücretsiz misafirhanesi var diye biliyorum
O zaman herkes buraya açsın şuradaki en iyi pyel burdaki en güzel restorant xdeki en güzel y... sonu mu gelir hanım??? Sitelerdeki kullanıcı yorumları da var bunun için cahil değilsiniz ya bilirsiniz herhalde!Cahil değilim biliyorum orada yaşayan birinden öğrenmek mi daha iyi yoksa internetten bakmak mı biraz düşünün öyle konuşun lütfen
O zaman herkes buraya açsın şuradaki en iyi pyel burdaki en güzel restorant xdeki en güzel y... sonu mu gelir hanım??? Sitelerdeki kullanıcı yorumları da var bunun için cahil değilsiniz ya bilirsiniz herhalde!
Neden olmasın ? En iyi süpürge , en iyi çorap, ağda , kıl tüy konuları açılırsa bu da açılabilir.
Sonuçta bir görüş alınıyor. O google daki görüşlere bu şekilde oluşmuş. Biri sormuş , bilen cevaplamış.
Reklamlar ise gerçekliği tartisildigindan dolayı sormak her zaman iyidir.
Gideceğim şehirde en iyi yemek yiyeceğim yeri sormanın neyi yanlış ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?