Kalacak yer

aştide pansiyon yok bildiğim kadarıyla uygundan kastın nedır? fiyat aralığı nedır ve neden aşti?
Gazi üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine gideceğim üç dört gün kalacak yer arıyorum 150 tl ye kadar fiyatı aşti yakın mı o hastaneye bilginiz var mı

Gazi üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine gideceğim üç dört gün kalacak yer arıyorum 150 tl ye kadar fiyatı aşti yakın mı o hastaneye bilginiz var mı

beşevler daha yakın olur da uygun fiyatlı otel konaklama biraz sıkıntı oralarda.. ev ve yurt çoğunlukta o civarlarda.

Evet ilk defa gideceğim teşekkür ederim. Beşevlerde misafirhane varmış sanırım orada kalabilir miyiz

Bende bunu anlamıyorum, buraya konu açıp yazana kadar, araştırsanız, hayli hayli kafanıza ve bütçenize göre bir yer bulursunuz...

Evet ilk defa gideceğim teşekkür ederim. Beşevlerde misafirhane varmış sanırım orada kalabilir miyiz
Beşevelerde turizm uygulama oteli vardı çok uygundu fiyatı ama kapanmış. Eğer beşevelrde bir yer bulduysanız aştiden daha yakın gazi hastanesine. Zaten hastanenin bir ucu Beşevler metro çıkışında diğer ucu Bahçelievler metro çıkışında. Tes-iş misafirhanesi vardı. O da aşti gazi hastanesi arasında. Sendika bağlantılı bir yer sanırım ama dışardan da alırlar.

Çok teşekkür ederim bilgileriniz için

Bende bunu anlamıyorum, buraya konu açıp yazana kadar, araştırsanız, hayli hayli kafanıza ve bütçenize göre bir yer bulursunuz...

Otel seçimi sıkıntılı iş. Çok para verecek istediği otelde kalabilecek olsa ismi bilinenlerden birini seçer sorun yaşamaz. Ama uygun fiyatlı otellerin iyisi de var kötüsü de. Şehri de hiç bilmiyor belli ki, gayet alakasız bir yerde bakıyor oteli. Bilen birinden ya da daha önce o otelde konaklayan birinden yardım istiyor. Bence anlaşılmayacak bir durum değil.

Konu sahibi beşevler tarafı daha uygun olur sizin için, malesef otel bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…