Kalacak yer

Öğretmenevinde kalınıyor mu bilmiyorum ama gazinin orda büyükçe bi öğretmenevi var

şunu soyleyebılırım kamuda çalışıyorsanız tum mısafırhanlerı arayın en ucuz oralar olur... dsi teiaş ogm mgm misafirhanleri var ankarada gazi orta noktalara yakındır bırçok yerden tek arabayla oraya gıdersınız... ogretmen evınde genelde yer ıolmadığı soylenır bu sebepten bişi diyemem ... birkaç fırsat sıtesı var guvenılır orda yazan otelleri arayıp sizde fıyat alabılırısnız... pansiyonları ozellıkle ulustakileri pek tavsıye etmem yıne aklınıza takılan bişi olursa sorun ...

"Konuşan ya hayır konuşsun ya da sussun" hadisi geldi aklıma nedense. Kadıncağız yardım istemiş, destek yerine köstek olmuşlar

Ben Ankara'ya geldiğimde öğretmenevini tercih ediyorum, isterseniz bir görüşün resepsiyonla

Cahil değilim biliyorum orada yaşayan birinden öğrenmek mi daha iyi yoksa internetten bakmak mı biraz düşünün öyle konuşun lütfen
O zaman herkes buraya açsın şuradaki en iyi pyel burdaki en güzel restorant xdeki en güzel y... sonu mu gelir hanım??? Sitelerdeki kullanıcı yorumları da var bunun için cahil değilsiniz ya bilirsiniz herhalde!

O zaman herkes buraya açsın şuradaki en iyi pyel burdaki en güzel restorant xdeki en güzel y... sonu mu gelir hanım??? Sitelerdeki kullanıcı yorumları da var bunun için cahil değilsiniz ya bilirsiniz herhalde!

Neden olmasın ? En iyi süpürge , en iyi çorap, ağda , kıl tüy konuları açılırsa bu da açılabilir.

Sonuçta bir görüş alınıyor. O google daki görüşlere bu şekilde oluşmuş. Biri sormuş , bilen cevaplamış.

Reklamlar ise gerçekliği tartisildigindan dolayı sormak her zaman iyidir.

Gideceğim şehirde en iyi yemek yiyeceğim yeri sormanın neyi yanlış ?

Ankara' ya gittiğimde öğretmen evinde kalmıştım en son.
Misafirhaneler iyi tercih ancak hep dolu.

Neden olmasın ? En iyi süpürge , en iyi çorap, ağda , kıl tüy konuları açılırsa bu da açılabilir.

Sonuçta bir görüş alınıyor. O google daki görüşlere bu şekilde oluşmuş. Biri sormuş , bilen cevaplamış.

Reklamlar ise gerçekliği tartisildigindan dolayı sormak her zaman iyidir.

Gideceğim şehirde en iyi yemek yiyeceğim yeri sormanın neyi yanlış ?

Hanım bunun yeri burası değil.nokta.

Back
X