- 18 Şubat 2019
- 14
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi portakalnergisi
Merhabalar Ankara aşti de kalacak uygun pansiyon otel vb yer varmı acill
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar Ankara aşti de kalacak uygun pansiyon otel vb yer varmı acill
Gazi üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine gideceğim üç dört gün kalacak yer arıyorum 150 tl ye kadar fiyatı aşti yakın mı o hastaneye bilginiz var mıaştide pansiyon yok bildiğim kadarıyla uygundan kastın nedır? fiyat aralığı nedır ve neden aşti?
Gazi üniversitesi araştırma ve uygulama hastanesine gideceğim üç dört gün kalacak yer arıyorum 150 tl ye kadar fiyatı aşti yakın mı o hastaneye bilginiz var mı
Evet ilk defa gideceğim teşekkür ederim. Beşevlerde misafirhane varmış sanırım orada kalabilir miyizGazi üniversitesi hastanesi için Beşevler, Emek, Bahçelievler, Tandoğan, Anıttepe, Beştepe çevresine bakabilirsiniz. Geçmiş olsun. Ankara’yı bilmiyorsunuz sanırım. Ben bakayım fiyatlara yazarım tekrar.
Teşekkür ederimbeşevler daha yakın olur da uygun fiyatlı otel konaklama biraz sıkıntı oralarda.. ev ve yurt çoğunlukta o civarlarda.
Cahil değilim biliyorum orada yaşayan birinden öğrenmek mi daha iyi yoksa internetten bakmak mı biraz düşünün öyle konuşun lütfenGOOGLE diye bir arama motoru var, bilginize.
Beşevelerde turizm uygulama oteli vardı çok uygundu fiyatı ama kapanmış. Eğer beşevelrde bir yer bulduysanız aştiden daha yakın gazi hastanesine. Zaten hastanenin bir ucu Beşevler metro çıkışında diğer ucu Bahçelievler metro çıkışında. Tes-iş misafirhanesi vardı. O da aşti gazi hastanesi arasında. Sendika bağlantılı bir yer sanırım ama dışardan da alırlar.Evet ilk defa gideceğim teşekkür ederim. Beşevlerde misafirhane varmış sanırım orada kalabilir miyiz
Çok teşekkür ederim bilgileriniz içinBeşevelerde turizm uygulama oteli vardı çok uygundu fiyatı ama kapanmış. Eğer beşevelrde bir yer bulduysanız aştiden daha yakın gazi hastanesine. Zaten hastanenin bir ucu Beşevler metro çıkışında diğer ucu Bahçelievler metro çıkışında. Tes-iş misafirhanesi vardı. O da aşti gazi hastanesi arasında. Sendika bağlantılı bir yer sanırım ama dışardan da alırlar.
Bende bunu anlamıyorum, buraya konu açıp yazana kadar, araştırsanız, hayli hayli kafanıza ve bütçenize göre bir yer bulursunuz...
Teşekkürleröğretmen evlerine bakın.
gayet uygun.
hangi semt yakınsa hastaneye o semtteki öğretmen evini arayıp yer ayırtın.
Teşekkürler
Zahmet ettiniz çok sağolun sizin gibi düşünceli olmayan insanlar var malesefrica ederim.
ben baktım şimdi geceliği 120 lira siviller için.
Başkent öğretmenevi aslında tam karşısında. Fiyatı internette yazdığı kadarsa uygun. Ama nedense hep yüksek diye hatırlıyorum. Muhakkak arayın.Teşekkürler