Kalacak yer

lmh_burcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
249
98
48
Kızlar merhaba nisanlim sınav öncesi destek olmak için sınav gününe kadar bir kaç gün yaşadığım sehire gelecek. Ama kalacak yer yok. Bir hafta kadar kalacağı için ev tarzı bi şey araştırıyoruz. Günlük evler haftalık da ayarlaniyormus ama temiz olur mu güvenli olur mu onu düşünüyoruz . Bu konuda bilgisi olan var mi yardımcı olursanız sevinirim.

airbnb bir araştırın derim, birkaç kez kullandım ben memnun kaldım.

Apart otel ayarlasaniz daha iyi. Gunluk kiralik evler o kadar da guvenilir degil.

Neden otel ya da pansiyon değil ev ?
Hiç uğraşmaya deymez 1 hafta için, mis gibi pansiyonlar var..

Eviniz müsait değil mi? Şehir dışından geliyorsa kalacak başka akrabası filan da yoksa sizin evinizde kalabilir nişanlısınız sonuçta

airbnb bakın derim. günlük kiralık evler güvenilir olmuyor. varsa apart da olabilir.

Bu sitenin farkı nedir? Günlük kiralık evleri de koymuyorlar mı buraya? Hiç kullanmadım da merak ettim.

ben evimi kiralamayı düşünmedim o yüzden evlerin hangi şartlara sahip olması gerektiğini bilmiyorum net olarak.

kendi adıma konuşayım, 3 kez kullandım ben biri türkiyede diğerleri yurt dışında. fotoğraftakilerin tıpatıp aynısıydı evler. bir de ben baktığım evin altındaki yorumlara bakıyorum veya kişinin profiline. kendisini belli ediyor. bir sıkıntı olduğunda karşınızda muhatap olarak ev sahibini değil airbnb ekibini buluyorsunuz, tamamen kiralayan kişiye odaklı bir memnuniyet sistemleri var benim gözlemlediğim kadarıyla. memnunum ben ve sık sık kullanacağım gibi duruyor.

Back
X