Kalacak yer sorunu yardım istiyorum

SARI_SEKERM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
217
1
Merhaba bayanlar balıkesir merkezde çok pahalı olmayacak günlük pansiyon tarzı yer arıyorum çok fazla araştırdım bulamadım asker ziyaretine gideceğim balıkesirde yaşayan bayanlardan bilenlerden yardım bekliyorum şimdiden teşekkürler

canım özel kız öğrenci yurtlarında günlük kalabilirsin mesela günlük 20 tl falan gibi fiyata.özel kız öğrenci yurtları sitelerinde ya da koşullarında belirtmese de öğrenci olmayan genç kızları da günlük kabul ediyorlar.benim kaldığım özel yurt kabul ediyodu en azından.
google da "balıkesir özel kız öğrenci yurdu" yazarsan telefonlarını alıp iletişime geçip net şeyler öğrenebilirsin.

Benim arkadaşım kızını balıkesire gelin vermişti ve istanbuldan 20 kadar misafirini 2 gece öğretmenevinde misafir etmişti....eğer öğretmen bir tanıdığınız varsa daha da uygun olabilir diye düşünüyorum...

öğretmenevi en güzel ve en uygun fiyatlı seçenek... benim oğlum da askerliğini Balıkesir in bir ilçesinde yaptı ve bizde her ziyaretine gittiğimizde bu ilçenin öğretmenevinde kaldık.. ben devlet memuru emeklisiyim, öğretmenlere göre biraz daha fazla ücret ödeniyor olsada hem kalmak hemde yemek içmek bakımından çok memnun kaldığımızı belirteyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…