kalabalık içinde yalnızım!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi guel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

guel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
9
0
36
İstanbul
İstanbul dan tüm üyelere merhaba. 10 aydır ev hanımıyım. çalışmaya bir süreliğine ara vermiştim. şu aralar tekrar iş aramaya başladım.ama bir türlü iş bulamıyorum. bu konuda yardım edebilirseniz sevinirim. gelişmiş el beceriliğine ve geniş hayal gücüne sahibim. :) 3 yıl oldu 2. evliliğimi yaptım. ilk eşimden 2 erkek 1 kızım, ikinci eşimin de ilk eşinden olan 2 kızımla geniş bir aileye sahibim. öğrenciyim :) okumayı ve okuyanı çok severim. tek emelim çocuklarımı sağlıkla okutmak ve iyi insan olmalarını sağlamak. umudum bu sitede güzel arkadaşlıklar kurmak. zaman zaman kendimi yalnız hissediyorum. teşekkürler.....

:46: doğru adrestesin cnm bu site insana coook iyi geliyor:) düşün dha bikaç hafta önce depresyonun en üst seviyelerindeydim:) şimdi iyiyimm şükrr. sana da ii gelicek.umarım kısa zamanda iş bulursun..cok sanslısın kalabalık aile süper bişey, mutluluklar ailenle:)

:46: doğru adrestesin cnm bu site insana coook iyi geliyor:) düşün dha bikaç hafta önce depresyonun en üst seviyelerindeydim:) şimdi iyiyimm şükrr. sana da ii gelicek.umarım kısa zamanda iş bulursun..cok sanslısın kalabalık aile süper bişey, mutluluklar ailenle:)

çok teşekkür ederim. tükenmişlik sendromunu yenmeye çalışıyorum. umarım burası bana daa iyi gelecek :)

Back