• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalabalık ev ortamlarında ağlama krizi

yavrupanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
72
6
86
28
Merhabalar,
Oğlum tam 5 aylık. Başka bir eve gittiğimizde ve evde çok fazla kişi varsa ağlama krizine giriyor katılma nöbeti geçiriyor mecbur orayı terkediyoruz evimize gidiyoruz. Bir türlü sakinleştiremiyoruz. Annem ve babam bize geldiğinde de rahatsız oluyor. Mızmız bir çocuk oluyor. Annemlere gittiğimde evde tek annem olsa bile kendi evimizdeki gibi olmuyor donuk gibi kalıyor sanki. Ama eltim ve çocukları geldiğinde onlara gülüyor oynuyor. Kimin bebeği böyle?

Merhabalar,
Oğlum tam 5 aylık. Başka bir eve gittiğimizde ve evde çok fazla kişi varsa ağlama krizine giriyor katılma nöbeti geçiriyor mecbur orayı terkediyoruz evimize gidiyoruz. Bir türlü sakinleştiremiyoruz. Annem ve babam bize geldiğinde de rahatsız oluyor. Mızmız bir çocuk oluyor. Annemlere gittiğimde evde tek annem olsa bile kendi evimizdeki gibi olmuyor donuk gibi kalıyor sanki. Ama eltim ve çocukları geldiğinde onlara gülüyor oynuyor. Kimin bebeği böyle?
A aa
Hakikaten eltınıze gelınce nıye oyle ki ben o kısıma takıldım ne o ayrıcalık😔

Herkesin böyle çünkü dönemsel olarak anneden ayrılma korkusu yaşıyorlar yeni yüzler bir anda atlayınca korku duyması normal. Siz kendinizi düşünün bir anda tanımadığınız herkes üzerinize geliyor abidik gubidik hareketler yapıyor😅. Korkmaz mısınız? Biraz zaman tanıyın ve insanlar hızlıca ilişkiye girmesin uavaşça bir oyuncak göstersinler versinler. Alsınlar. Bir ilişki kurup onun üzerinden yürüsünler🥰

Herkesin böyle çünkü dönemsel olarak anneden ayrılma korkusu yaşıyorlar yeni yüzler bir anda atlayınca korku duyması normal. Siz kendinizi düşünün bir anda tanımadığınız herkes üzerinize geliyor abidik gubidik hareketler yapıyor😅. Korkmaz mısınız? Biraz zaman tanıyın ve insanlar hızlıca ilişkiye girmesin uavaşça bir oyuncak göstersinler versinler. Alsınlar. Bir ilişki kurup onun üzerinden yürüsünler🥰
Yani üzerine atlamasalar bile uzaktan insanlara bakıyor duvarlara bakıyor eve bakıyor ağlamaya başlıyor ya

Bazı bebekler böyle. Bir arkadaşımın bebeğini görmeye gitmiştik sizinki kadarken. Koltuga oturduk, suratımıza bakıp bakıp ağlamaya başladı. Derhal kalkıp gitmek de olmuyor tabi. Bedenimizi başka tarafa çevirip göz göze gelmemeye çalıştık 😁 Ama yaramazin gözü hep üstümüzdeydi, kazara yüzüne bakınca yine ağlıyordu 😁 Taşındık bir daha görmedim sonra ama seneler geçti o tatlılık da gözümde canlanıyor hala.

Merhabalar,
Bebekleri kalabalık rahatsız ediyor malesef alışık oldukları ev ortamını istiyorlar, oğlum 20 aylık kalabalık bir ailede büyüdüğü halde kalabalık ve başka ortam onu huzursuz ediyor sürekli ağlıyor, mizmizlaniyor babasının ve benim yanımdan ayrilmak istemiyor ama eve gelince o çocuktan eser kalmiyor neşeli güler yüzlü bir çocuk oluyor bir anda

Back