- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- Konu Sahibi sadehayatt06
Regl bitti kızlar benim denemelere başlarız artık hayırlısıyla inşallah Rabbim bu ay kısmet eder hepimize de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım Benimde bittiRegl bitti kızlar benim denemelere başlarız artık hayırlısıyla inşallah Rabbim bu ay kısmet eder hepimize de
Canım batın gelmiş ne alemdesin bakalım belirti var mı test yaptın mı gebelik haberi alalım inşallahSelam kızlar bat 30 Mayıs, iki tane oğlusum tam anlamıyla ilk denememiz inşallah Rabbim sağlıklı hayırlı bi kız çocuğu nasip eder bana da :)
senin bat ne zaman cnm yakın mıMerhaba arkadaslar bende 3. Çocuğu bekleyenlerdenim 8 aydir deniyoruz ama olmadi malesef inşallah Allah hepimize gonlumuzde olanı nasip eder
Merhaba cnm naptın köy işini deneyebiliyon mu bat ne zaman beraber bekleriz benim 15 haziranMerhaba kizlar
Ben de varım bu topikte Kızım iki yaşını doldurmak üzere çok şükür Bir bebiş daha istiyoruz Allah kısmet ederse Aslında beş altı aydır da deniyoruz ama gününü mü tutturamıyoruz bilmiyorum bi ay ovulasyon testi bile kullandım Bu ay baya umutluydum hatta Ocak anneleri grubuna da yazmaya başlamıştım ama olmadı
İnşallah Şubat annesi oluruz Adetim daha yeni bitti ama eşimin birkaç gün köye gidip kalma durumu da var o günlere gelirse yumurtlama ne yaparım bilmiyorum bakalım kısmet
Merhaba canım soğan suyuna devam ediyormusun bakalım ne var ne yokİnşallah canım Benimde bitti
senin bat ne zaman cnm yakın mı
Merhaba cnm naptın köy işini deneyebiliyon mu bat ne zaman beraber bekleriz benim 15 haziran
Canım dün yaptım negatifti bugün öğleden sonra yaptım sonuç bu:) Kafamı karıştırdı çizginin tye daha yakın olması gerekmiyor muyduCanım batın gelmiş ne alemdesin bakalım belirti var mı test yaptın mı gebelik haberi alalım inşallah
A süper cnm tarihimiz de yakınmış hadi hayırlısı bu ay gelsin bebiklerBeraber bekleyelim Eşim daha gitmedi ama gitse de bı gece kalıp gelecek
Aynen 15 Haziran civarı benim de
Aa hemde öğleden sonra valla gayet görünüyor kuzum peki hemen mı çıktı inşallah var gibi duruyor eğer öyleyse yarın ya da diğer gün daha belirgin çıkar. Çizgi oyle cok yanda durmuyo bence doğrudur bu sonuçCanım dün yaptım negatifti bugün öğleden sonra yaptım sonuç bu:) Kafamı karıştırdı çizginin tye daha yakın olması gerekmiyor muydu
Ay git kan ver bence cok belirginEvet kuzum hemen cıktı, yarını merakla bekliyorum umarım yanılmamısımdır:) Son hali de bu testin
AYnen devam ediyorum canım sen de ne var ne yok bizim batlar aynıgaliba 15hazirqnMerhaba canım soğan suyuna devam ediyormusun bakalım ne var ne yok
Tebrikler canım bebiş var benceEvet kuzum hemen cıktı, yarını merakla bekliyorum umarım yanılmamısımdır:) Son hali de bu testin
Aynen bat 15 haziran cnm eşim keçi boynuzu pekmezi içiyordu diğer aylar. Bu ay direk almış kaynatıp içiyor bir de boyle denicez şimdilikAYnen devam ediyorum canım sen de ne var ne yok bizim batlar aynıgaliba 15hazirqn
Kuzucum idraririnkoyuluğu da etkili günden güne koyulaşma oluyorsa tamamdır bu iş inşallah vardirrCanım dün yaptım negatifti bugün öğleden sonra yaptım sonuç bu:) Kafamı karıştırdı çizginin tye daha yakın olması gerekmiyor muydu
Geldi kırmızılarKuzucum idraririnkoyuluğu da etkili günden güne koyulaşma oluyorsa tamamdır bu iş inşallah vardirr
Kırmızılar geldi canım o yüzden test yapmadım: (xxGamze cnm naptın test yaptın mı birdaha hayırlı haberini bekliyorum
Yaa ciddi misin ben valla hamile haberi bekliyordum üzüldüm cnm peki markası neydi testin. Zaten kanda cıkarsa belli olur haber ver bize de kuzum hayırlısı olsun yine deKızlar adet oldum yalancı pozitif diye düşünürken kimyasal geçirmişim haberim yok, tekrarladım testi. Dünden silik ama pozitif Doktora gideceğim birazdan