- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
Demekki yapıdan yapıya değişiyor ben de hamileyken alırım emzirirken veririmaynen cnm saolasin insAllah öyle bitiririm emzirme dönemi asıl önemli olan bklm ☺
saol cnm seninde mübarek olsun
Merhaba canım ilk kez duydum yaa sonradan tıkandığını inşallah sorun yoktur. Hoş bizimde 5 ay oldu uzun süre olmazsa bende giderim doktora. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin aramıza hoş geldinMerhabalar bizde 3. Çocuk icin 18 aydir deniyoruz. Bayramdan sonra doktora görünecem. Hsg ve hormon tahlilleri için. İki çocuğumda normal doğumla dünyaya geldi. Normal doğumdan sonra tüplerde tıkanıklık ya da rahim iç duvarında sıkıntılar oluşabiliyormuş. Dilerim hepiniz sıkıntısız sağlıklı sorunsuz kavuşuruz bebeklerimize.
Amin teşekkür ederimMerhaba canım ilk kez duydum yaa sonradan tıkandığını inşallah sorun yoktur. Hoş bizimde 5 ay oldu uzun süre olmazsa bende giderim doktora. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin aramıza hoş geldin
Aynen cnm benim kızım çok emmesi gerçi belki bu sefer bende fırsata çeviririm emzirme döneminiDemekki yapıdan yapıya değişiyor ben de hamileyken alırım emzirirken veririm
Aynen yeterli emsin nolacak cnmAynen cnm benim kızım çok emmesi gerçi belki bu sefer bende fırsata çeviririm emzirme dönemini
Bende reglim şimdi yrın biter herhaldeSen bu aydan elendin mi kuzum ne alemdesin ben su an reglim
Hiç denemedim canım yarın biterse reglim başlıycam yarın, tadı madı önemli değil valla deniycem bu ay belki vesile olurTadı kötü diyorlar ne bilim sen hiç denedin mi canım
Kısmet cnm inşallah olur peki doktora gitmişmiydin bu kür yumurtalar gelişsin diye mi ben ilk ay gitmiştin hersey yolunda demişti Dr. Bir dahada gitmedim bazen de aklıma geliyor inş. Eşimde de bendede sorun yokturHiç denemedim canım yarın biterse reglim başlıycam yarın, tadı madı önemli değil valla deniycem bu ay belki vesile olurÖnümüzdeki ay memlekete gitcez artık ozaman bizim iş zor, nasip ne zamansa artık
Merhaba cnm cocugun kaç yasında ilk 3-4 yas gercekten zor ama kardes olunca senin eteğini bırakıp birbirleriyle vakit geciriyorlar buna oyun ve kavga etmeleride dahil tabiki hergün güllük gülistanlık değil bende bazen kendimi tükenmiş hissediyorum sonra geciyo. Bizde küçükken oyle değilmiydik. Ve biz cocuklarımızdan sanslıydık akrabalıklar komşuluklar kuvvetliydi bizim cocuklar yalnız evde dört duvarBen çok isterdim çocuğumun kardeşleri olmasını ama şuan bi taneye yetemiyorum. Sinirlerim aşırı bozuk sürekli gergin stresli bi insan oldum. Birden fazla çocuğu olanlar bu süreci nasıl yonetiyosunuz . Ciddi anlamda kafami duvarlara vurasim falan geliyo
Benim de 1 oğlum var 4 yaşında 2. yi istedim ama maalesef 2 kayıp yaşadım inşallah bundan sonra sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alabilirimMerhabalar hanımlar benim 2 evladım var 5 aydır 3. çocugu düşünüyorum benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Benim için ilk veya 3. Hiç farketmiyo aynı heyecan aynı umut devam ediyor Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Birde cnm evde sürekli Kuran ac oku okuyamazsanız bile aç telefondan ev ahalisi duyacak sekil de cocuğa da kendine de bol bol dua oku annelik zor zanaat ama dünyanın en güzel nimetiBen çok isterdim çocuğumun kardeşleri olmasını ama şuan bi taneye yetemiyorum. Sinirlerim aşırı bozuk sürekli gergin stresli bi insan oldum. Birden fazla çocuğu olanlar bu süreci nasıl yonetiyosunuz . Ciddi anlamda kafami duvarlara vurasim falan geliyo
Ben çok yakın zamanda gitmedim ama folik asit başlamadan önce gtmiştim, herşey normaldi, eşim gitmedi, olmazsa yaz dönüşü gider die düşündük bakalım nasip. Soğan kürünün herhangi bir yan etkisi yokmjş canım baya okudumKısmet cnm inşallah olur peki doktora gitmişmiydin bu kür yumurtalar gelişsin diye mi ben ilk ay gitmiştin hersey yolunda demişti Dr. Bir dahada gitmedim bazen de aklıma geliyor inş. Eşimde de bendede sorun yoktur
Hoşgeldin cnm Allah bağışlasın oğlunu kayıpların için üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın Dr. Ne diyo pıhtılaşma fln mıBenim de 1 oğlum var 4 yaşında 2. yi istedim ama maalesef 2 kayıp yaşadım inşallah bundan sonra sağlıklı hamilelik geçirip kucağıma alabilirim
Ay sen bi dene sonra da ben deneyeyimBen çok yakın zamanda gitmedim ama folik asit başlamadan önce gtmiştim, herşey normaldi, eşim gitmedi, olmazsa yaz dönüşü gider die düşündük bakalım nasip. Soğan kürünün herhangi bir yan etkisi yokmjş canım baya okudum
2. Kürtaj olalı daha 1 ay olmadı bayramdan sonra test yaptırıcam canım bakalım sorun genetik mi yoksa pıhtılaşma mı varHoşgeldin cnm Allah bağışlasın oğlunu kayıpların için üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın Dr. Ne diyo pıhtılaşma fln mı
Rahmi falan temzliyormuş, hamileliği kolaylaştırıyormuş canımAy sen bi dene sonra da ben deneyeyimiyi bari zararı yokmuş
Yaa daha cok yeniymiş canım geçmiş olsun inşallah hemen tedavi olur sağlıkla bir daha kucağına alırsın bebeğini2. Kürtaj olalı daha 1 ay olmadı bayramdan sonra test yaptırıcam canım bakalım sorun genetik mi yoksa pıhtılaşma mı var
Bakarım cnm tabiki ben de daha önce 2 ay hayıt kullanmıştım bebek için değil de enfeksiyon yara faln ne varsa temizledi o da iyiydiRahmi falan temzliyormuş, hamileliği kolaylaştırıyormuş canım2 kez yapılmalıymjş ama ben bu ay yapcam sonrakini yapamam kaynana evinde Yine de deniycem 15 gün, Rabbim izin verirse vesile olur belki İbrahim saraçoğlu soğan kürü yazıp okuyabilirsin