- 6 Mart 2019
- 194
- 98
- Konu Sahibi sadehayatt06
Canım bu test negatif. Orası testin boyasının aktığı yer orda emdiği için mürekkebi çizgi gibi duruyor, testi kapattığın zaman orası görünmez zaten o yüzden bunlara takılma:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah canım cok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah biraz büyüyünce düşünürsün belkiMrblar kızlar Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin insAllah benimde bı kişi var oğlum da yolda insAllah üçüncüyü düşünür müyüz su aşamada bilmiorum ama kalabalık aile güzel tabi
Ben hiç yapmadım ama ovulasyon yapıp yumurtlama günü takip edenler üzerinden 12 _13 gün geçince test yapıyorlar sen biliyor musun cnm ne zaman yumurtladığınıGünüm geçmeden yapmıcam ya geriliyorum cok erken yaptım zaten
Amin cnm insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah bklm nasip bu işlerAyy maşallah canım cok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah biraz büyüyünce düşünürsün belki
Amin cnm bu arada sen hiç kilo almamışsın ne güzel durumuna yazdığın hamilelik boyu aldığın kilomuAmin cnm insAllah Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah bklm nasip bu işler
Az daha sabırGünüm geçmeden yapmıcam ya geriliyorum cok erken yaptım zaten
Evet canım kilolu hamile kalınca dikkat etmeye çalışıyorum şükür bebeğimin gelişimi iyi doktor almamaya çalış demişti zaten bklm son 6-7 haftayı da fazla almadan bitiririm insAllahAmin cnm bu arada sen hiç kilo almamışsın ne güzel durumuna yazdığın hamilelik boyu aldığın kilomu
Canım bu test negatif. Orası testin boyasının aktığı yer orda emdiği için mürekkebi çizgi gibi duruyor, testi kapattığın zaman orası görünmez zaten o yüzden bunlara takılma:)
15 diye biliyorum daha cok olmadı ama ıste sabırsızım. Daha once 3 hafta 2 günlük öğrenmistm bundada ogrenmek istiyorum erkendenBen hiç yapmadım ama ovulasyon yapıp yumurtlama günü takip edenler üzerinden 12 _13 gün geçince test yapıyorlar sen biliyor musun cnm ne zaman yumurtladığını
Ya zaten cok cok erken yaptım ben sadece sasırdm İlk defa ıcını actm ıcınfe de cızgı görünce sasırdm ya daha 29 una var bakalım ne olucak umarm rabbm hayırlı saglıklı evlat nasıp eder canmKuzucum hevesini kırmak istemiyorum ama genellikle ilk 5 dakikadan sonra çıkan testler yaniltiyo ilk hamileligimi tutturana kadar dünya kadar test yapmisligim var genellik içini açmadan gözüküyo ama inşallah yine de vardır
Insallah guzel haberler ile gelir 29 uYa zaten cok cok erken yaptım ben sadece sasırdm İlk defa ıcını actm ıcınfe de cızgı görünce sasırdm ya daha 29 una var bakalım ne olucak umarm rabbm hayırlı saglıklı evlat nasıp eder canm
Tebrik eder in valla harikasın sen almamışsın bebeğin suyunu eşini hesaplarsak kendinden vermişsinEvet canım kilolu hamile kalınca dikkat etmeye çalışıyorum şükür bebeğimin gelişimi iyi doktor almamaya çalış demişti zaten bklm son 6-7 haftayı da fazla almadan bitiririm insAllah
O zaman 3 gün sonra 12. Gün oluyo muhtemelen çıkar cnm hadi bakalım hayırlısı15 diye biliyorum daha cok olmadı ama ıste sabırsızım. Daha once 3 hafta 2 günlük öğrenmistm bundada ogrenmek istiyorum erkenden
Hoşgeldin canım inşallah tez vakitte olur 2 senedir olmadı mı doktora fln gitiniz mi peki12 YAŞINDA KIZIM VAR 2SENEYİ GEÇTİ 2. ÇOCUK İÇİN DUA İLE BEKLİYORUZ.... İNŞAALLAH TEZ VAKİTTE SEVİNÇLİ HABER ALIRIZ...
Hoşgeldin canım sen de bendensin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bende 3. Cocuk için deniyorum benimki de 5. Ay olacak sen Dr. Gittin mi düşünüyor musunMerhaba arkadaslar bende 3. Çocuğu bekleyenlerdenim 8 aydir deniyoruz ama olmadi malesef inşallah Allah hepimize gonlumuzde olanı nasip eder
aynen cnm saolasin insAllah öyle bitiririm emzirme dönemi asıl önemli olan bklmTebrik eder in valla harikasın sen almamışsın bebeğin suyunu eşini hesaplarsak kendinden vermişsin
saol cnm seninde mübarek olsunBayramınız mübarek olsun ❤