Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu test negatif. Orası testin boyasının aktığı yer orda emdiği için mürekkebi çizgi gibi duruyor, testi kapattığın zaman orası görünmez zaten o yüzden bunlara takılma:)

Mrblar kızlar Rabb'im hayırlı evlatlar nasip etsin insAllah 🤲 benimde bı kişi var oğlum da yolda insAllah üçüncüyü düşünür müyüz su aşamada bilmiorum ama kalabalık aile güzel tabi
Ayy maşallah canım cok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah biraz büyüyünce düşünürsün belki 😅😉

Amin cnm bu arada sen hiç kilo almamışsın ne güzel durumuna yazdığın hamilelik boyu aldığın kilomu
Evet canım kilolu hamile kalınca dikkat etmeye çalışıyorum şükür bebeğimin gelişimi iyi doktor almamaya çalış demişti zaten bklm son 6-7 haftayı da fazla almadan bitiririm insAllah

Canım bu test negatif. Orası testin boyasının aktığı yer orda emdiği için mürekkebi çizgi gibi duruyor, testi kapattığın zaman orası görünmez zaten o yüzden bunlara takılma:)
Ben hiç yapmadım ama ovulasyon yapıp yumurtlama günü takip edenler üzerinden 12 _13 gün geçince test yapıyorlar sen biliyor musun cnm ne zaman yumurtladığını
15 diye biliyorum daha cok olmadı ama ıste sabırsızım. Daha once 3 hafta 2 günlük öğrenmistm bundada ogrenmek istiyorum erkenden 😀😀

Kuzucum hevesini kırmak istemiyorum ama genellikle ilk 5 dakikadan sonra çıkan testler yaniltiyo ilk hamileligimi tutturana kadar dünya kadar test yapmisligim var genellik içini açmadan gözüküyo ama inşallah yine de vardır
Ya zaten cok cok erken yaptım ben sadece sasırdm İlk defa ıcını actm ıcınfe de cızgı görünce sasırdm ya daha 29 una var bakalım ne olucak umarm rabbm hayırlı saglıklı evlat nasıp eder canm

Evet canım kilolu hamile kalınca dikkat etmeye çalışıyorum şükür bebeğimin gelişimi iyi doktor almamaya çalış demişti zaten bklm son 6-7 haftayı da fazla almadan bitiririm insAllah
Tebrik eder in valla harikasın sen almamışsın bebeğin suyunu eşini hesaplarsak kendinden vermişsin

Merhaba arkadaslar bende 3. Çocuğu bekleyenlerdenim 8 aydir deniyoruz ama olmadi malesef inşallah Allah hepimize gonlumuzde olanı nasip eder
Hoşgeldin canım sen de bendensin Rabbim en kısa zamanda nasip etsin bende 3. Cocuk için deniyorum benimki de 5. Ay olacak sen Dr. Gittin mi düşünüyor musun

X