Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk defa kullanıcam canım haftaya başlarım herhalde hatta arada paylaşırım bana yardımcı olursun değil mi 😅 benim döngüm 25 güne bir olduğu için birkaç ay yeter herhalde hep aynı mı değil mi anlarım. Aynı zamanda ateş ölçümünü de yanına not alıcam sonraki aylar onunla da yumurtlamayi çözecek seviye gelirim

gerek kalmaz inşallah ama şimdilik boyle. Bakalım canım adet gelene kadar belli mi olur inşallah en kısa zamanda gelir miniğin üzülme. Sen kür uyguladın mı hiç
Yardımcı oluruz canım merak etme sen☺️

Aaa cok şaşırdım gercekten o da mı aynı markayla yapıyor peki belki markadan farkediyordur cok ilginç valla tam da ona bağlı kalmamak lazım o zaman yine de fırsat buldukça gün aşırı devam etmeli
EVet evet gün aşırı çalışma lazım😂 ama pik günü ve sonraki silik olduğu gün yani çatlama günü art arda çalışmalı👍🏻 Bide kızlar sabah ilişkisinde spermler daha hareketli ve kaliteli oluyormuş aklınızda olsun

Kızlar hayırlı sabahalar burayı takip ettiğim halde bana bildiri gelmedi diyorum yazmıyorlarmı , baktım iyiki. Bu ay bende hiç belirti yok. Galiba olmadı bu ay.
Olmazsa dediğim gibi vazgeçeceğim bu sevdadan :KK66:

Kızlar hayırlı sabahalar burayı takip ettiğim halde bana bildiri gelmedi diyorum yazmıyorlarmı , baktım iyiki. Bu ay bende hiç belirti yok. Galiba olmadı bu ay.
Olmazsa dediğim gibi vazgeçeceğim bu sevdadan :KK66:
Kuzum her gebelikte belirti olacak diye bir şey y ok bence inşallah vardır yaa bize de motivasyon ve umut olur 3 gün kalmış zaten ne zaman test yaparsın gecikirse mi

9 haziran 36.7
10 haziran 36.7
11 haziran 36.7
12 haziran 36.9
13 haziran 36.7
14 haziran 36.6
15 haziran 36.6 bat günü
16 haziran 36.5 regle yaklaşıyorum çok az azalıyor derecem bakalım daha bir şey yok

Birde canım karapisso karapisso neden bu sevdadan vazgeciyorsun bak hemen olmayadabilir. Ben keske daha önce başlasaydım ilk aydan hamile kalacak gibi hersey hesapladım bu ay doğarsa daha iyi fln gibi
Bak noldu 6 ay geçti hala yok belki de daha uzun süre olmayacak. O yüzden bence akısına bırak

Birde canım karapisso karapisso neden bu sevdadan vazgeciyorsun bak hemen olmayadabilir. Ben keske daha önce başlasaydım ilk aydan hamile kalacak gibi hersey hesapladım bu ay doğarsa daha iyi fln gibi
Bak noldu 6 ay geçti hala yok belki de daha uzun süre olmayacak. O yüzden bence akısına bırak
Ahhh işte beklediğim destek 😍💞💞💞
Öyle çok haklısın. Hayırlısıyla bu ay nolacak görelim birlikteyiz artık haberleşiriz 😍😙

X