- 29 Mart 2023
- 359
- 312
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.481
Cok tesekkur ederim aminnn insaAllahDeliBlrHatun gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cesaretli hatunlar tebrik ederim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim aminnn insaAllahDeliBlrHatun gözünüz Aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cesaretli hatunlar tebrik ederim sizi
Şükürler olsun canım. Güzel gidiyor. Bayrama gün sayıyorum. Hayrılısı ile geçirelim. Allah kabul etsin.. Sen nasılsın öpüyorum çok.
Aaa maşallah subhanAllah ben mesajını yeni gördüm. Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım inşallah. Gözün aydın canım.Kızlaaaaarrr bata son 6 kala hcg 17.53 cikti. Simdi ogrendim sonucu
4. çohcuğumda yolda insaAllah
Aminnn insaAllah canimAaa maşallah subhanAllah ben mesajını yeni gördüm. Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım inşallah. Gözün aydın canım.
Kız sen nerelerdesin sesin soluğun çıkmıyor.Bizler iyiyiz hamdolsun sen nasılsın.Çocuklar nasıl.Sizlerden haber alamayınca nasıl oluyor biliyormusun ailemden haber alamıyorum sanki.Sizleri seviyorum bacım.Beni habersiz bırakmayın.
Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor çocukların iyiler mi? Neden hiç sesiniz çıkmıyor sizi çok merak ediyorum özelden yazmak istiyorum ama rahatsızlık vermek istemiyorum geliyorum buraya bakıyorum kimseden ses seda yok sessizce bende çıkıyorumAaa maşallah subhanAllah ben mesajını yeni gördüm. Sağlıkla afiyetle kucağımıza alalım inşallah. Gözün aydın canım.
Nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor çocukların iyiler mi? Neden hiç sesiniz çıkmıyor sizi çok merak ediyorum özelden yazmak istiyorum ama rahatsızlık vermek istemiyorum geliyorum buraya bakıyorum kimseden ses seda yok sessizce bende çıkıyorum
Unuttunuz beni
Yaa herkes adına zorlu bir süreç. İnşallah herkesin iş kapıları açık olsun.Sağolun kızlar ben pek iyi değilim sıkıntılı şeyler yaşıyorum eşimin iş yeri küçülme kararı aldı çalışan çıkarmaları başladı valla üst üste bir sürü olumsuzluk banada dua edin nolur
Oğlan beni hiç bırakmıyor inanın en basit örnek şöyle koltuğa uzanıp ne biliyim elime kumandayı alıp bir iki kanal değiştirmek benim için lüks hoş tv izlemem dizi bilmem çok nadir açılır tv bizde ama misal olarak dedim
Beni hoşgörün kızlar hep aklımdasınız ama 3 numaram baya sağlam inatçı çıktı baya ısrarcı kucak konusunda
Bende sizi çok seviyorum canlarım benim
Çok şükür iyiyiz canım.Canım benim iyiyim elhamdülillah çok şükür. Mübarek günler koşuşturmalı geçiyor. RABBİM kabul etsin.
Elime fırsat geçse bile yazasım yok bu aralar.
24 nisanda kontrolum var. Genel olarak iyiyim bir sıkıntı yok. İnşallah sağ salim atlatırız bu geçidi de.
Sen nasılsın görüşmeyeli çocuklar nasıl.
Dualarımda olacaksınız canım.Üzülme canını sıkma Rabbim bir kapıyı kaparsa diğerini açar.Sağolun kızlar ben pek iyi değilim sıkıntılı şeyler yaşıyorum eşimin iş yeri küçülme kararı aldı çalışan çıkarmaları başladı valla üst üste bir sürü olumsuzluk banada dua edin nolur
Oğlan beni hiç bırakmıyor inanın en basit örnek şöyle koltuğa uzanıp ne biliyim elime kumandayı alıp bir iki kanal değiştirmek benim için lüks hoş tv izlemem dizi bilmem çok nadir açılır tv bizde ama misal olarak dedim
Beni hoşgörün kızlar hep aklımdasınız ama 3 numaram baya sağlam inatçı çıktı baya ısrarcı kucak konusunda
Bende sizi çok seviyorum canlarım benim
Sağol varol canım benim hakkımızda hayırlısı bakalım ne olacakDualarımda olacaksınız canım.Üzülme canını sıkma Rabbim bir kapıyı kaparsa diğerini açar.
Sürekli kucak isteyen bebek olursa diğer işlere kim yetişecek çocuklara kim bakacak herşey bize bakıyor Rabbim bizlere güç kuvvet versin seni çok iyi anlıyorum canomm.
İnanki bende öyleyim hiç ama hiç kendime vakit ayıramıyorum yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum.Bugün belime sırtıma ağrı girdi çok ayakta durmaktan 5 dakika dinleneyim öyle kalkarım dedim senmisin diyen Aras kalk diye ağlamaya başladı sinirlendim bu evde oturmak bana haram zaten dedim.
AminYaa herkes adına zorlu bir süreç. İnşallah herkesin iş kapıları açık olsun.
Rabbim yardımcınız olsun.
Kaç aylık oldu eşin yeni farkına vardım demek. Jetonu kaç köşeymiş acabaSağol varol canım benim hakkımızda hayırlısı bakalım ne olacak
Evet ya kucaktan inmeyen çocuk çok zormuş ben ilk defa böylesi bir durum yaşıyorum
Ayy dimi bende hiç oturmuyorum inan bugün ilk defa eşime dank etti gördü perişan halimi resmen bana üzüldüğünü hissettim
Allah kolaylıklar versin hepimize
Rabbim iyilikler versin işiniz gücünüz rast gitsin canım benim.Çok şükür iyiyiz canım.
Bayramınız mübarek olsun bacım
Çocukları çok öpüyorum
Kontrolden sonra mutlaka yaz herşey yolundadır İnşallah.
Mutlaka yaz çıkınca tam kaç aylık haftalık oldun?Rabbim iyilikler versin işiniz gücünüz rast gitsin canım benim.
Seninde bayramın mübarek olsun. Bende çok öpüyorum inşallah yarın 3 te kontrol ama en erken 4 te alır herhalde hep öyle oluyor.
Dualarımız bir
Ben böyle bebeklere denk geldim. Arkadaşlarımın komşularımın bebeğine.Komşum çıldırmak üzereydi şahit oldum. Benim bu kadar üzerime düşen bebeğim olmadı sürekli kucak isteyen dibimden ayrılmayan.Ama geçiyor geçecek sabırlı ol geçtiğine de şahit oldum.Sağol varol canım benim hakkımızda hayırlısı bakalım ne olacak
Evet ya kucaktan inmeyen çocuk çok zormuş ben ilk defa böylesi bir durum yaşıyorum
Ayy dimi bende hiç oturmuyorum inan bugün ilk defa eşime dank etti gördü perişan halimi resmen bana üzüldüğünü hissettim
Allah kolaylıklar versin hepimize