Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merabaa Sanırım aradigim konuyu buldumm. Ben varım. İki oglum bir kizim var. Simdi dorduncuyu istiyoruz esimle nasip kismet

karapisso canooo Allah kabul etsin hem bulantı hem oruç maşallah sana ben tutmamıştım geçen sene valla zaten kusuyırdum sürekli
Sağol arkadaşım Allah hiçbirimize Sağlık sıkıntıaı vermesin çok zor atlatıyorum ne ben ne bebeğim iyi değiliz çok zayıfladı emmiyır halsiZ ne yapacağımı şaşırdım büyükler atlattı çok şükür bizde bir düzeltebilirsek inşallah..
N Nazlim0634 kıııız okurken bir an kalbim ağzımda attı sonuna hamileyim yazacaksın diye rabbim istiyırsanıZ gönlünüze göre versin en doğru zamanda çağrının acısını dindirsin unutulur mu hiç

N Nazlim0634 ben oruç konusunda doktorlara tıbba katılmıyorum. Yaz olsa evet bebek susuz kalabşlirdi ama havalar soğuk , açlık anneyede bebeğede şifadır. Açlık ile nefis terbiyesi yaşıyorum. Geçen gün ayrıntılı ultrasona girdim elhamdülillah çok şükür herşey yolunda. Suyu plasenta vs. Aklımdaydı orucu soracaktım ama unuttum.
Beni düşündüğün için teşekkür ederim bacım. Ama inan oruçta şifa var vücudum dinleniyor midem bulanmıyor hazımsızlık yok keyfim yerinde elhamdülillah.

Bacım yiyip içmediğim zaman midem bulanmıyor. Hatta oruc borçlarımı bitirdim ramazandan bir hafta evvel. İnan mide bulantısı yaşamadığım zaman huzurlu mutlu oluyorum.
Zaten kahvaltı ile akşamı gettiren biriyim. Günde iki öğün. E oruçta da aynı. Sadece bir övünüm sahur oluyor.
Rabbim şifalar versin.
Zencefil suyu bal sirke bunları iç.
Ben emzirirken hep bunları içtim..hatta en son hasta olduğumda sirke bal ile boğaz ağrım hafifledi. Çok iyi geliyor.

Çok sevindim canım demek ayrıntılı ultrason girdin Amannn herşey yolunda olsun artık çok güzel şeyler duyalım.
Bende katılıyorum orucun vücuda çok faydası var.

Canım Rabbim acil şifalar versin.
Büyük konuşmak istemiyorum ama istemiyorum eşimde istemiyor Rabbim isteyenlere nasip etsin.Ama Rabbim nasip ederse başımın üstünde yeri var.Zaman ne gösterir bilemiyorum
Hayatta unutmam unutamam yavrumu annesinin kuşu

35 yasindayim senin yas kac. Senin yavrunu da Allah bagislasin hayirlisiyla saglikli bir kardes nasip etsin

35 yasindayim senin yas kac. Senin yavrunu da Allah bagislasin hayirlisiyla saglikli bir kardes nasip etsin
Benim yaşımda 35
Benim yavrularım da 3 tane ellerinden öperler teyzeleri. 2 oğlum 1 kızım var .
Bizden bu kadar diyoruz çocuk sayfasını kapatıyoruz. Bende kalabalık aile seviyorum.Hele çocukları çok çok seviyorum ama yorgunum çocuk büyütmeye ne cesaretim nede takatim var.
Rabbim kapatmazsa verirse başım üstüne derim. Rabbim eyler ne eylerse güzel eyler.
Hakkımızda hayırlısı diyorum.

MasaAllah kuzulara Allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…