- 29 Mart 2023
- 359
- 312
-
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #6.461
Ahanda deli bir hatun daha katıldı aramızaMerabaaSanırım aradigim konuyu buldumm. Ben varım. İki oglum bir kizim var. Simdi dorduncuyu istiyoruz esimle nasip kismet
Buyrun beennAhanda deli bir hatun daha katıldı aramıza
Hoşgeldin tam yerine geldin. Hepimizde az biraz delilik var yoksa bu hayat çekilmez. ben 4.ye hamileyim , istiyorsan sağlıkla gelsin meleğin.MerabaaSanırım aradigim konuyu buldumm. Ben varım. İki oglum bir kizim var. Simdi dorduncuyu istiyoruz esimle nasip kismet
Bacım yiyip içmediğim zaman midem bulanmıyor. Hatta oruc borçlarımı bitirdim ramazandan bir hafta evvel. İnan mide bulantısı yaşamadığım zaman huzurlu mutlu oluyorum.karapisso canooo Allah kabul etsin hem bulantı hem oruç maşallah sana ben tutmamıştım geçen sene valla zaten kusuyırdum sürekli
Sağol arkadaşım Allah hiçbirimize Sağlık sıkıntıaı vermesin çok zor atlatıyorum ne ben ne bebeğim iyi değiliz çok zayıfladı emmiyır halsiZne yapacağımı şaşırdım büyükler atlattı çok şükür bizde bir düzeltebilirsek inşallah..
N Nazlim0634 kıııız okurken bir an kalbim ağzımda attı sonuna hamileyim yazacaksın diyerabbim istiyırsanıZ gönlünüze göre versin en doğru zamanda çağrının acısını dindirsin unutulur mu hiç
Aminnn Rabbim sanada saglicakla aldirsin kucagina meleginiHoşgeldin tam yerine geldin. Hepimizde az biraz delilik var yoksa bu hayat çekilmez. ben 4.ye hamileyim , istiyorsan sağlıkla gelsin meleğin.
YaaaaKızlaaaaarrr bata son 6 kala hcg 17.53 cikti. Simdi ogrendim sonucu
4. çohcuğumda yolda insaAllah
13, 7 ve 1Yaaaaçok sevindim
Sağlıkla kucağına al canım.Diğer yavruların kaç yaşında?
Cok tesekkur ederimYaaaaçok sevindim
Sağlıkla kucağına al canım.Diğer yavruların kaç yaşında?
Maşallah sübhanallah13, 7 ve 1
Çok sevindim canım demek ayrıntılı ultrason girdinN Nazlim0634 ben oruç konusunda doktorlara tıbba katılmıyorum. Yaz olsa evet bebek susuz kalabşlirdi ama havalar soğuk , açlık anneyede bebeğede şifadır. Açlık ile nefis terbiyesi yaşıyorum. Geçen gün ayrıntılı ultrasona girdim elhamdülillah çok şükür herşey yolunda. Suyu plasenta vs. Aklımdaydı orucu soracaktım ama unuttum.
Beni düşündüğün için teşekkür ederim bacım. Ama inan oruçta şifa var vücudum dinleniyor midem bulanmıyor hazımsızlık yok keyfim yerinde elhamdülillah.
Canım Rabbim acil şifalar versin.karapisso canooo Allah kabul etsin hem bulantı hem oruç maşallah sana ben tutmamıştım geçen sene valla zaten kusuyırdum sürekli
Sağol arkadaşım Allah hiçbirimize Sağlık sıkıntıaı vermesin çok zor atlatıyorum ne ben ne bebeğim iyi değiliz çok zayıfladı emmiyır halsiZne yapacağımı şaşırdım büyükler atlattı çok şükür bizde bir düzeltebilirsek inşallah..
N Nazlim0634 kıııız okurken bir an kalbim ağzımda attı sonuna hamileyim yazacaksın diyerabbim istiyırsanıZ gönlünüze göre versin en doğru zamanda çağrının acısını dindirsin unutulur mu hiç
35 yasindayim senin yas kac. Senin yavrunu da Allah bagislasin hayirlisiyla saglikli bir kardes nasip etsinMaşallah sübhanallah
Ben hepsi büyüktür diye düşünmüştüm daha 1 yaşında bebeğin varmış
Senin yaşın küçük olmalı ben zorlanıyorum artıkBenim oğlum da haziranda 2 yaşını dolduracak inşallah hızına yetişemiyorum çok hızlı hareketli Maşallah
Benim yaşımda 3535 yasindayim senin yas kac. Senin yavrunu da Allah bagislasin hayirlisiyla saglikli bir kardes nasip etsin
MasaAllah kuzulara Allah bagislasinBenim yaşımda 35
Benim yavrularım da 3 tane ellerinden öperler teyzeleri. 2 oğlum 1 kızım var .
Bizden bu kadar diyoruz çocuk sayfasını kapatıyoruz. Bende kalabalık aile seviyorum.Hele çocukları çok çok seviyorum ama yorgunum çocuk büyütmeye ne cesaretim nede takatim var.
Rabbim kapatmazsa verirse başım üstüne derim. Rabbim eyler ne eylerse güzel eyler.
Hakkımızda hayırlısı diyorum.