Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada ateş ölçümüm bugün de aynı 36.7 çıktı bata 4 gün kala
Günaydın kızlar, canım sadehayatt06 sadehayatt06 hayırlısıyla bekle bakalım batı🙏🏻 Ben bütün gece uyumadım uyku tutmadı beni😣 karnım ağrıyor, bacaklarım sızlıyor adet ağrısı yani normaldir inşallah çok tedirgin oldum, şimdi tekrarladım testi fotodqki gibi çıktı canım dünkünün aynısı, koyulaşmaması normalmi acaba?

57ECED22-E2FC-4884-88B3-CECB676B6420.jpeg

Günaydın canım hayırlısıyla bekle bakalım batı🙏🏻 Ben bütün gece uyumadım uyku tutmadı beni😣 karnım ağrıyor, bacaklarım sızlıyor adet ağrısı yani normaldir inşallah çok tedirgin oldum, şimdi tekrarladım testi fotodqki gibi çıktı canım dünkünün aynısı, koyulaşmaması normalmi acaba?

Eki Görüntüle 2647196
Normal cnm zaten beta hcg iki güne bir artış oluyor iki katı yarın koyulaşır bence ay cok güzel olsun bariz çizgi var. Daha değerin düşüktür artış da ona göre düşük oluyordur

Normal cnm zaten beta hcg iki güne bir artış oluyor iki katı yarın koyulaşır bence ay cok güzel olsun bariz çizgi var. Daha değerin düşüktür artış da ona göre düşük oluyordur
İnşallah canım içimi ferahlattın saol🙏🏻 Ağrılarımda hayra alamettir inşallah bebeğim tutunur sıkıca🤲🏻 Darısı hepinizin başına inşallah

İnşallah canım içimi ferahlattın saol🙏🏻 Ağrılarımda hayra alamettir inşallah bebeğim tutunur sıkıca🤲🏻 Darısı hepinizin başına inşallah
Cnm ilk bebeğime benim doğuma kadar ağrım olmuştu ama bebeğim sağlıklıydı onla bir ilgisi yoktur bence hem rahim büyüyecek su an orada çalışmalar var ağrıması cok elzem 😅

Cnm ilk bebeğime benim doğuma kadar ağrım olmuştu ama bebeğim sağlıklıydı onla bir ilgisi yoktur bence hem rahim büyüyecek su an orada çalışmalar var ağrıması cok elzem 😅
Hadi ya benim de ilkinci ay ağrım olmuştu ama brazda lekelenme olmuştu,doktor düşük tehlikesi demişti,ilaç kullanıp 4ay yattım ben🤨

Günaydın kızlar, canım sadehayatt06 sadehayatt06 hayırlısıyla bekle bakalım batı🙏🏻 Ben bütün gece uyumadım uyku tutmadı beni😣 karnım ağrıyor, bacaklarım sızlıyor adet ağrısı yani normaldir inşallah çok tedirgin oldum, şimdi tekrarladım testi fotodqki gibi çıktı canım dünkünün aynısı, koyulaşmaması normalmi acaba?

Eki Görüntüle 2647196

maşallah ya çok net🖒 gün günde artar güzel düşün güzel olsun canım🙏

Eksik olmayın kızlar sabah denediğim testte aynı şekilde belli belirsiz çıktı
galiba yine hormonların oyunu beni bu testler kaç kere yanılttı😏
Hayırlısı..
Ay ne yorucuymuş bu süreç Ben diğerlerine plan, bekleme, o bu şu hiç bişey olmadan
çat çat hamile kaldığımı öğrenerek hamilelik geçirmiştim
Allah hiç çocuğu olmayıp bekleyenlerin yardımcısı olsun çok üzüldüm onlara çok büyük sınavdır eminim

Hayırlısı..
Ay ne yorucuymuş bu süreç Ben diğerlerine plan, bekleme, o bu şu hiç bişey olmadan
Allah hiç çocuğu olmayıp bekleyenlerin yardımcısı olsun çok üzüldüm onlara çok büyük sınavdır eminim
Ayy evet ya Rabbim herkese sabır versin ve tüm isteyenler beklemeden yavrularına kavuşsun inşallah zor tabi. Canım ya testinin markası ne peki gecen aylar bana da yalancı pozitif cıkmıştı iki üç kere hemde testin markası albi ve one stepti. İnşallah seninki oyle değildir güzel düşünelim

Ayy evet ya Rabbim herkese sabır versin ve tüm isteyenler beklemeden yavrularına kavuşsun inşallah zor tabi. Canım ya testinin markası ne peki gecen aylar bana da yalancı pozitif cıkmıştı iki üç kere hemde testin markası albi ve one stepti. İnşallah seninki oyle değildir güzel düşünelim
Korona korkusundan içşndeki kaseti alır almaZ attım markasına bile bakmadım inan ama şu dandik kaset tipi olanlar yokmu onlardan
Ay sende benim gibi olmuşsun desene o kadar heveslendik umarım olur ya üzülürüm ama umudumda yok kafam bi dünya 😄

Ay bu arada eşime söylemedim hiç neticeye gelene kadar söylemem bu konudan sıkılmasını istemem tuttu tutmadı
Kayınvalidelerede eğer bu ay yada daha sonra artık nasip olurmu bilmem olursa beş ay sonra haber veririm benim etrafımda kem gözlüde çok maalesef😂

Korona korkusundan içşndeki kaseti alır almaZ attım markasına bile bakmadım inan ama şu dandik kaset tipi olanlar yokmu onlardan
Ay sende benim gibi olmuşsun desene o kadar heveslendik umarım olur ya üzülürüm ama umudumda yok kafam bi dünya 😄
İnşallah vardır cnm yaa yine de koyulaşmaolmadan emin olma tekrarlarsın onda belirgin olur kuzum umarım

Eki Görüntüle 2647196
Seninki bariz Canım hadi bakalım betaya kaldı iş👍

Hayırlısı..

Amin amin.. bende öyle diyorum çok şükür evladım var her ay reglin gelmesi yıkıyor beni ama :KK43:
geçen ay ramazan içinde hasta olacağımı anladım evde köşe bucak ağlıyordum namazı kılıp dua edecem akmaya başladı gözyaşlarım eşim korktu birine birşey oldu sanmış korona dönemi malum.. bende yok dedim benim çocuğum olmuyor yine hasta olacam😢 iyiki var o teselli etti evladımız var yapma böyle hiç olmayacak diye birşey yok tüp bebek var önümüzde vs. diyerek :KK43:
İlkinde hiç bilmeden hamile kaldım.. bide yaramdan usanmadım sorandan usandım diye bir söz var ya 2. yok mu niye arasını bu kadar açtınız bilmem ne? herkes bir değişik

X