- 2 Aralık 2018
- 4.392
- 4.625
- Konu Sahibi sadehayatt06
- #5.441
Tesekkur ederim Amin insallah.. oglum 7 yasinda kizimda 5 yasindaTebrik ederim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah, diğer çocuklarınız kaç yasindalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim Amin insallah.. oglum 7 yasinda kizimda 5 yasindaTebrik ederim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin Allah, diğer çocuklarınız kaç yasindalar
Allah bağışlasın güzel yaslardalar 3. İcinTesekkur ederim Amin insallah.. oglum 7 yasinda kizimda 5 yasinda
Canım benim umarim "sen ne istiyorsan, ne hayal ediyorsan" onu yaşarsın.Merhaba hanımlar, 4.5 ve 2.5 yaşında iki çocuğum var, en son buraya 1 sene önce yazmışım içimizden 3.cocugunu kucağına alanlar var Allah bağışlasın zaman geçiyor bir şekilde ama benim içimde 3.cocuk fikri geçmiyor vazgeçtim diyorum ama içten istiyorum. Etrafımdaki herkes "sakın yapma, ömrün bitiyor, yeter iki tane" diyip duruyor. Çok mu abes durumum bilmiyorum
Hoşgeldin tatlım.Merhabalar bende 3. Bebegimi nasip olursa alicam kucagima regl gunum bugundu bu saate kadar gelmedi gelmesinde 2 gun once silik cizgi ile ogrendim bugun testim daha koyu sukur gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim bu sefer tutturdum galiba kandada dunki cikan beta hcg sonucum 70.21 insallah kucagimiza aliriz sag saglim ❤❤
Hosbuldum canimm Amin insallah cumlemize benimde 2014 , 2017 dogumlular buda nasip olursa 2022 olucak ❤ sag salim dogsunHoşgeldin tatlım.
Ay maşallah subhanAllah, dilerim sağ salim kucağına alırsın, Bende 2.bebeğime 10 aralıkta hamile olduğumu öğrenmiştim. 1 eylülde doğdu 2016 doğumlu.
Merhaba bence eşin de istiyorsa zamanlama iyi yaş aralığı az olunca birbirlerine oyun arkadaşı oluyorlar şimdiden hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar
Hamilelik düşünen herkese Rabbim nasip etsin, hamile olanları da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benim kızımda Mart'ta 3 yaşında olacak. Eşim istiyor ama ben kararsızım. Yani az daha mı büyüse diyorum sizce yaş aralığı ideal mi?
Teşekkür ederim yazdıklarınız beni rahatlattı Allah kuluna cekemeyecegi yükü vermezmis, o gücü de veriyor, çocuklarınızı sağlıkla mutlulukla buyutmeniz dileğiyle...Canım benim umarim "sen ne istiyorsan, ne hayal ediyorsan" onu yaşarsın.
Etrafına bakarsan olacak iş değil.
Ben ne istediğimi bilen bir kadın oldum her zaman.
Kimine göre çok zor olan bana kolay olmuştur.
Annelik tembel işi değil onu çok iyi anladım
Buda bir ahlak veya huy ne dersen , insan tembel olduğu zaman işlerde gözünde büyüyor hayat çok daha zorlaşıyor.
3.bebek geldiği zaman insan adapte süreci yaşıyor hatta aile boyu bu süreci zorluklarla atlattık.
En önemlisi sağlıklı olmanız.
Ben hep 4 çocuğumuz olsun istedim. Elhamdülillah çok şükür 3.büyüdü.
Bana 3.den sonra bir gayret geldi.
Dedim ya herkesin huyu başka.
Yapamadım yetemediğim çok şeye yetecek enerji verdi Rabbim.
Kıskançlıklar yaşandı tabi ama büyütecek meseleler değil.
N Nazlim0634 senin bebeğinde sağlıkla büyür bu günler geçer rahata edersin. Ne uyku düzenin var ne ev düzeni. Az sabır yavrum. RABBİM canına sağlık versin.
Teşekkür ederimMerhaba bence eşin de istiyorsa zamanlama iyi yaş aralığı az olunca birbirlerine oyun arkadaşı oluyorlar şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun
Canım benim biz zorlu bir süreçten geçiyoruz Neredeyse 10 gün oldu bebegim çok hasta.Ateş, burun tıkanıklığı, öksürük Hastaneye götürdük doktor 39 ateşin üzerinde müdahale edeceğini küçük olduğunu ilaç veremeyeceğini söyledi.Ama bebeğim bir türlü iyileşemedi gittikçe daha da kötü oldu sabahlara kadar bağırdı ağladı ve kucağıma alınca bütün vücudundan hırıltı geliyordu.Dün gece sabaha kadar ağladı hemen sağlık ocağına götürdüm.Selam canlar
Kızlar ne zamandır bakamıyorum KK ya 3 haftadır temizlik yapıyorum bir yandan evin normal rutini yemek bulaşık çamaşır ütü bir yandan okullar ödevler bir yandanda dip köşe temizlik cam perde halı kilim Bittim resmen
N Nazlim0634 canım benim kıyamam ona ben tabi diş çıkarma dönemi çok problemli geçiyor Allah yardımcınız olsun bende çok hatırlayamıyorum valla baya zaman geçtiya hatırladığım şeylerden biri her hasta olduklarında huy değiştirdikleriydi
karapisso sen nasılsın canım senin yavrular nasıl herkes iyi mi
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun, bazı doktorların rahat tavırları bitiriyor beni de, eylülden beri büyük çocuğum anaokuluna başladığı için bir fiil hastayız ve bazıları çok ağır geçti, doktor ihmali de vardı küçük 3 gün hastanede yattı falan filan, Rabbim bir daha uğratmasın ins. hastalık hele bir de küçük olunca çok zorCanım benim biz zorlu bir süreçten geçiyoruz Neredeyse 10 gün oldu bebegim çok hasta.Ateş, burun tıkanıklığı, öksürük Hastaneye götürdük doktor 39 ateşin üzerinde müdahale edeceğini küçük olduğunu ilaç veremeyeceğini söyledi.Ama bebeğim bir türlü iyileşemedi gittikçe daha da kötü oldu sabahlara kadar bağırdı ağladı ve kucağıma alınca bütün vücudundan hırıltı geliyordu.Dün gece sabaha kadar ağladı hemen sağlık ocağına götürdüm.
Durumu anlattım çocuğun ciğerlerine indi ateşi düşmüyor havale geçirince mi bakacaksınız dedim.Doktor sırtını dinledi moreli bozuldu kapat kapat dedi.Bana birşey demedi ama ben anladım.Antibiyotik, soğuk algınlığı, öksürük şurubu, ağrı kesici yazdı.Gunlerdir uyumayan bebeğim bu gece bir defa bile uyanmadı yavrum çok şükür günlerdir neler çektik .Rabbim kimseye hastalık vermesin.
Ay kıyamam ya çok geçmiş olsun kime selam versem ağır hasta çöl çocuk yetişkin hemde öyle böyle değil bu ne ya şu göçler sebebiyle hastalıkla iyice arttı her milletten insan doldu memlekete garip garip hastalıklar bulaştı neyse girmeyim oralara çıkamam şimdi nasıl toparlayabildimi yavrum benim yaCanım benim biz zorlu bir süreçten geçiyoruz Neredeyse 10 gün oldu bebegim çok hasta.Ateş, burun tıkanıklığı, öksürük Hastaneye götürdük doktor 39 ateşin üzerinde müdahale edeceğini küçük olduğunu ilaç veremeyeceğini söyledi.Ama bebeğim bir türlü iyileşemedi gittikçe daha da kötü oldu sabahlara kadar bağırdı ağladı ve kucağıma alınca bütün vücudundan hırıltı geliyordu.Dün gece sabaha kadar ağladı hemen sağlık ocağına götürdüm.
Durumu anlattım çocuğun ciğerlerine indi ateşi düşmüyor havale geçirince mi bakacaksınız dedim.Doktor sırtını dinledi moreli bozuldu kapat kapat dedi.Bana birşey demedi ama ben anladım.Antibiyotik, soğuk algınlığı, öksürük şurubu, ağrı kesici yazdı.Gunlerdir uyumayan bebeğim bu gece bir defa bile uyanmadı yavrum çok şükür günlerdir neler çektik .Rabbim kimseye hastalık vermesin.
Rabbim sanada sağlıklı evlatları nasip etsin. Gönlündekini hayırla versin inşallah.Merhaba herkese. Grup yeniyken yazmıştım ara ara girip baktım hep. Doğum yapanları yeni hamilelik haberi alanları tebrik ederim hayırlı olsun. Her haberde seviniyorum. İnşallah bana da nasip olur. Dualarınızı beklerim.
Rabbim sanada sağlıklı evlatları nasip etsin. Gönlündekini hayırla versin inMerhaba herkese. Grup yeniyken yazmıştım ara ara girip baktım hep. Doğum yapanları yeni hamilelik haberi alanları tebrik ederim hayırlı olsun. Her haberde seviniyorum. İnşallah bana da nasip olur. Dualarınızı beklerim.
Teşekkür ederim canım.Teşekkür ederim yazdıklarınız beni rahatlattı Allah kuluna cekemeyecegi yükü vermezmis, o gücü de veriyor, çocuklarınızı sağlıkla mutlulukla buyutmeniz dileğiyle...
Çok geçmiş olsun canım.Bebegim çok hastalandı sabahlara kadar bağırdı ateşi bir türlü düşmedi.Gündüz desen ayrı çekti.En son gün artık nefes alamıyordu kaptığım gibi sağlık ocağına götürdüm çıkıştım artık.Vallahi hastane bakmadı bile burnunu açık tut ateşi 39'u geçerse getir dedi eyyy güzel Allah'ım zaten 39 olmasına izin vermiyorum ki çıplak gezdirdim 1 haftaya yakın dönüşümlü ağrı kesici veriyorum zaten.Neyse yaaa düşündükçe sinir basıyor.Çok şükür atlattık şimdi çok çok iyi Rabbim bir daha yaşatmasın.Rabbim senin yavrularına da şifa versin canım .Kızlar ah canlarım benim. Biz geçenn haftadan beri hastayız. Oğlumda başladı bana bulaştı ge derken bebeğimde hasta. Hepimiz ayrı ayrı hastayız , hayatımda ilk kez böyle bir hastalık yaşıyorum elhamdülillah Rabbim.
2 kez acile gittim pcr testi negatif. Oğlum ayrı gitti ortancamda hal kalmadı. Bir haftadır yatıyoruz düşünün. Öyle bir halsizlik ağrı ateş.
Yarın 2.hafta okula gidemeyecekler. Ağızları burunları yara içinde. İlaç verdiğim halde hastalık bir gram hafiflemedi. Bende dün ilacı bıraktım. Rabbim sen şifa ver. Sen bütün hastalara acil şifalar ver...
N neyb N Nazlim0634 sizede çok geçmiş olsun.
Sağol canomm çok çok iyi şükürler olsun.Ben daha böyle bir şey yaşamadım ne diğer çocuklarım da ne de bebeğim de ilk defa başımıza geliyor.Sağlık ocağındaki doktorumuz çok iyi bilgili Allah ondan razı olsun bebeğin korona bile geçiriyor olabilir dedi.Gözlerinin önü mosmor olmuştu nefes alamıyordu artık ateşi hiç düşüremedik kucağıma aldığım da bebeğimin içinden tüm vücudundan ses geliyordu devlet hastanesindeki doktor bizi başından savdı Allah bilsin ne diyeyim ki .Ay kıyamam ya çok geçmiş olsun kime selam versem ağır hasta çöl çocuk yetişkin hemde öyle böyle değil bu ne ya şu göçler sebebiyle hastalıkla iyice arttı her milletten insan doldu memlekete garip garip hastalıklar bulaştı neyse girmeyim oralara çıkamam şimdi nasıl toparlayabildimi yavrum benim ya