Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karapisso karapisso canım benim geçmiş gitmiş olsun ğnşallah iyiyiz diyelim iyi olalım
Hergünümüz aynı anlatacak bir şeyler bulamamak ne can sıkıcı
N Nazlim0634 canımm yaaa büyüttün maşallah kavuşmaya az kaldı hadi bakalım allah kolaylık versin
Ben sadehayatt06 sadehayatt06 ı merak ediyorum hiç yazmadı buraya ğnşallah herşey yolundadır doğum yaptımı acaba ne zamandı onun
Öpüyorum hepinizi canlarım benimmm😍
Canımsınn 🥰Çok şükür büyüdük teyzesi oğluşum tekmeliyor yatıyor keyfi yerinde 🤩
Doğum haziranın ortası görünüyor çok heyecan var çok korkuda var tabii 🙈
Zaman okadar çabuk geçiyor ki ne zaman 8 aylık olduk ☺️Elhamdülillah
Sadehayatı bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır belki bir gün yazar bize onun doğumu Nisan ayındaydı sağlıkla kucağına almıştır inşallah 🤲

Kızlarrr ben doğum yaptım bir ay oldu ama daha kafam aymadı. Bir aydır bebeğim hastanede bende sizi çook seviyorum 🥰 bir aydır o kadar cok gelen giden oldu telefonla arayan oldu ki . İnternete falan giremedim hakkınızı helal edin. Nasılsınız Nazlım nasıl gidiyo hamişlik 🥰🥰

Canımsınn 🥰Çok şükür büyüdük teyzesi oğluşum tekmeliyor yatıyor keyfi yerinde 🤩
Doğum haziranın ortası görünüyor çok heyecan var çok korkuda var tabii 🙈
Zaman okadar çabuk geçiyor ki ne zaman 8 aylık olduk ☺️Elhamdülillah
Sadehayatı bende çok merak ediyorum inşallah herşey yolundadır belki bir gün yazar bize onun doğumu Nisan ayındaydı sağlıkla kucağına almıştır inşallah 🤲
Maşallah canım herşey yolunda gitsin inşallah senin için herkes için
Güzel zamanlar tadını çıkar😘

Kızlarrr ben doğum yaptım bir ay oldu ama daha kafam aymadı. Bir aydır bebeğim hastanede bende sizi çook seviyorum 🥰 bir aydır o kadar cok gelen giden oldu telefonla arayan oldu ki . İnternete falan giremedim hakkınızı helal edin. Nasılsınız Nazlım nasıl gidiyo hamişlik 🥰🥰
Herşey yoluna girecek kavuşacaksınız ben inanıyorum 😘

Canım benim seni çok merak ettim inan ki hep dua ettim 🤲
Erken doğum filan mı oldu canım?
Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Çok şükür iyi gidiyor bazen ağrılarım oluyor bazen zorlanıyorum gün sayıyoruz ablası.

Canım benim seni çok merak ettim inan ki hep dua ettim 🤲
Erken doğum filan mı oldu canım?
Rabbim tez zamanda kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🤲🤲
Çok şükür iyi gidiyor bazen ağrılarım oluyor bazen zorlanıyorum gün sayıyoruz ablası.
Allah razı olsun canım benim 38 haftanın içinde oldu aslında cok erken değil. Başka sıkıntılarımız var maalesef. İnşallah yaa boyle cok zor. Artık son haftalara gelmişsin canım ben son haftalar hiç uyuyamıyordum sürekli hep kramp giriyordu şükür doğurunca hepsi bitiyo. Sağlıkla doğsun da inşallah hepsi geçiyo

sayfa karşima cıkti cok ilginç 😶 madem yolum düstü yazayımm sevgili topic sakinlerine ☺️
benimde 6 yaşinda bir kizim var 2. cocugu düsünmek zor geliyor .. 😬

Kızlarrr 🥰
Bu topiği uzun süre ihmal etmişim.. hamilelik + evde üç yaşındaki kızım derken günler nasıl geçti..
sadehayatt06 sadehayatt06 doğum yapmışsın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

N Nazlim0634 hamileliğin sonuna yaklaşmışsın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

N neyb sende durumlar nasıl?
Diğer arkadaşlar nasılsınız?

Ben de Allah'ın izniyle dört gün sonra doğuma gireceğim 🙂

sayfa karşima cıkti cok ilginç 😶 madem yolum düstü yazayımm sevgili topic sakinlerine ☺️
benimde 6 yaşinda bir kizim var 2. cocugu düsünmek zor geliyor .. 😬
Hoşgeldin tutku ... 6 yaşında kızın varsa 2.bebeğe bakacak iki annesi olacak demektir. Benim 5 yaşındaki kızım ablam ablam diye koruyup sever kızkardeşini. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.

Kızlarrr 🥰
Bu topiği uzun süre ihmal etmişim.. hamilelik + evde üç yaşındaki kızım derken günler nasıl geçti..
sadehayatt06 sadehayatt06 doğum yapmışsın çok sevindim Allah analı babalı büyütsün

N Nazlim0634 hamileliğin sonuna yaklaşmışsın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Sağ salim kucağına alırsın inşallah .

Hoşgeldin tutku ... 6 yaşında kızın varsa 2.bebeğe bakacak iki annesi olacak demektir. Benim 5 yaşındaki kızım ablam ablam diye koruyup sever kızkardeşini. Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin.
oda cok istiyor benim kardesim ne zaman gelecek diyor .. okuldaki arkadaslarinin kardesleri var.. ben belcikadayim okul 2.5 yasinda basliyor .. onlarda okula gidiyor diyor baya etkili ama emin olamiyorum

oda cok istiyor benim kardesim ne zaman gelecek diyor .. okuldaki arkadaslarinin kardesleri var.. ben belcikadayim okul 2.5 yasinda basliyor .. onlarda okula gidiyor diyor baya etkili ama emin olamiyorum
Ablam Belçika da oğlunu verdi okula 2 5 yaşındayken. Gayet memnun. Emin olamadığın hususlar neler?

Ablam Belçika da oğlunu verdi okula 2 5 yaşındayken. Gayet memnun. Emin olamadığın hususlar neler?
ya evet cok memnunuz okuldan o konuda bir sıkintı yok .. ben emin olamiyorum korkuyorum 2.sorumluluk .. ayri zmaan dilimi ..yeni bebek ne bileyim nefes alamayacakmisim gibi geliyor .. bide dil ogreniyorum okula gidiyorum o yuzden birazda o aksar diye endiseleniyorum ..
ama yaşimda 31 aslinda uygun bir zaman 🤦

Kızlarrr 🥰

Canım ben artık olmayacak diye olaylardan uzaklaştım sadece sizleri takip ettim için buradayım inan
Sen nasılsın heyecan doruktadır😍

ya evet cok memnunuz okuldan o konuda bir sıkintı yok .. ben emin olamiyorum korkuyorum 2.sorumluluk .. ayri zmaan dilimi ..yeni bebek ne bileyim nefes alamayacakmisim gibi geliyor .. bide dil ogreniyorum okula gidiyorum o yuzden birazda o aksar diye endiseleniyorum ..
ama yaşimda 31 aslinda uygun bir zaman 🤦
Koşay gelsin. Dil kurslarını tamamladıktan sonra daha iyi olur tabi. Hakkında hayırlısı olsun.

Canım ben artık olmayacak diye olaylardan uzaklaştım sadece sizleri takip ettim için buradayım inan
Sen nasılsın heyecan doruktadır😍

Kafa olarak en rahat en takmadığın zaman oluverir canım Allah gönlüne göre versin inşallah
Aynen canım geri sayım başladı bizde

X