Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ben de acaba deidm ama sonra beynimin bana oyun oynadigini dusundum illa cizgi gorucem diye bakinca :) o yuzden yine de ekliim dedim nolur nolmaz 🤗 yarin bi daha bakayim kismetse 😁
Yarın bakma canım en azından bir kaç gün geçsin ki var sa koyulaşır benim mesela testim bembeyaz gölge bile yok markası labaquik. Senin markası ne bazı markalar da yanıltıcı oluyor ya

Yarın bakma canım en azından bir kaç gün geçsin ki var sa koyulaşır benim mesela testim bembeyaz gölge bile yok markası labaquik. Senin markası ne bazı markalar da yanıltıcı oluyor ya
Oncomed yine canim internetten baska bimarka siparis ettim gelsin onunla da yapicam :) sabredemem ki ben yarin yaparim yine 🙈

yaa üzüldüm cnm hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya olur yeni bat ne zman
Hmm anladım cnm tabi zaten doktor da kan hariç göremez aman hiç gelmesin regl hayırlısıyla
üzülme canım sen neden erkenden karamsarlığa kapıldın bakalım senle aramızda cok yok beklicez mecbur istersen 4 gün sonra test yapalım beraber 😉
Inşallah canım Yeni BAT 31 temmuz

Hormonlarım normal cikmis beta negatif gebelik olmamasi gereken yerde sirf odaklamdigin icin ve yuksek dozda stres yaptığın icin olmaması normal dedi yoksa tibbi bir durum yok dedi hayirlisi
Bak ne guzel bi sorun yok cok iyi. Biraz da su stres yapmama olayi kolay olsa keske yapmamak lazim ama onu ben de yapiyorum maalesef. Ben cikamiyorum pek bi yere ama sen cikabiliyosan hava almayi falan denesen belki iyi gelir stresine 😊

Oncomed yine canim internetten baska bimarka siparis ettim gelsin onunla da yapicam :) sabredemem ki ben yarin yaparim yine 🙈
Hmm anladım cnm bilmiyorum o markayı
Vallahi bir gebelik testi geliştirseler böyle beklemeden hemen anlasa yada tek kullanimlik olmasa surekli bakabilsek birde negatif gostermese konusan bisey olsa🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ah ah keske hergün yapardık kız 😬😅😅
Tahlillerim cıkmış ama doktoruma ulaşamıyorum duanızı bekliyorum kızlar..
hayırlı haberler alırsın cnm inş. Sorun yoktur

[Kizlar artik şu reglim başlayış bitiş olarak olarak ve yumurtlama dönemi hesaplamadan bir ay geçireceğim kesinlikle karar verdim gun aşırı duzenli olarak çalışmalar sonucunda heralde yakalariz diye düşünüyorum aslinda stresli degildim ama demekki icten ice stres yapmışım demekki hazirandan cok umutluydum cok planli hareket etmiştim plan falan yapmayacagim artık akışına bırakacağım Allahimin bana en uygun zamani yaratacağına inanıyorum benim planimla degil onun uygun gördüğü nezamansa ozaman olacak oyuzden bu ay salicam daha regl olucam hala gelen giden birsey yok tabi bu arada.....

X