- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
- 548
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
TeşekkürlerEllerinize sağlık
Tabi canım yarın yaparım büyük ihtimalKatildin dimi bu yarismaya?
öyledir şuan bile sıcak hala hava alanı var ama açılsa en azından büyük şehirlere çok güzel olurdagel tabi canım her zaman beklerim
Çok teşekkür ederim canım
Çok iyiymiş valla Aydın’a geçen yaz gelmiştik çok uzak gerçekten uçakla gelsen bile izmire geçmek gerekiyor filan aktarma oluyor ama çok güzel yerler sıcacık
Aynen Bu kış çok soğuk olacakmış tadını çıkarın canım sıcakların ben şimdiden özledim sıcakları:)öyledir şuan bile sıcak hala hava alanı var ama açılsa en azından büyük şehirlere çok güzel olurda
Aha benden biri daha bende çok severim şimdiden gerçekten özledim sanki kış hiç geçmeyecek gibiAynen Bu kış çok soğuk olacakmış tadını çıkarın canım sıcakların ben şimdiden özledim sıcakları:)
Gerçekten öyle çok severim yaz mevsimini kış da tam anlamıyla yaşanmıyor artık kar bile yağmıyor şöyle çocuklarımız doya doya oynasın biz tattık o mutluluğu onlar tadamadı kuru soğuk var sadeceAha benden biri daha bende çok severim şimdiden gerçekten özledim sanki kış hiç geçmeyecek gibi
Çok teşekkür ederim canımcok guzel gorunuyor ellerine saglik bol sans dilerim cnm
Ben en son karı nerden baksan 10 yıl belki daha fazla önce gördüm burdaGerçekten öyle çok severim yaz mevsimini kış da tam anlamıyla yaşanmıyor artık kar bile yağmıyor şöyle çocuklarımız doya doya oynasın biz tattık o mutluluğu onlar tadamadı kuru soğuk var sadece
Ben en son karı nerden baksan 10 yıl belki daha fazla önce gördüm burdakar nasıldı unuttum
ellerinize sağlık
ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindimFavorilerime girdi diyebilirim. Cok begendim basarilar.
Çok teşekkür ederimEllerinize saglık,
Yarışmada başarılar dilerim
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
Çok teşekkürlereline sağlık başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?