- 28 Mayıs 2015
- 7.519
- 27.772
-
- Konu Sahibi gurtmingotam
İyi fikirmişTelefon standım var benim şu arabaya takılan uzun saplı vakumlu olan bir fincan tabağıma yapıştırdım mutfaktaki telefon koyacağım kendisi onla çekiyorum el değmeden
Çok teşekkür ederim He’cimHmm Ellerine sağlık sunum enfes , tarif enfes , fotograflar enfessss
Yarışmada başarılar dilerim
Batmamasi icin guzel cozumde.. ayni kareyi 10 kez cekiyosun icabinda.. icinde 1 taneyi begenirsen sansina:))Telefon standım var benim şu arabaya takılan uzun saplı vakumlu olan bir fincan tabağıma yapıştırdım mutfaktaki telefon koyacağım kendisi onla çekiyorum el değmeden
Çok teşekkür ederim cantanemEllerine sağlık canım, yarışma da başarılar dilerim
Sağolasın canımEllerine sağlık :) fotoğraflar çok başarılı olmuş :)
Ay canım benim çok teşekkür ederim gel bize ikram edeyim kuzumAma ama benim içim bildiğin gitti şuan. Böyle de olmaz ki canım.çok lezzetli görünüyor. Yiyesim geldi. . ellerine sağlık başarılar dilerim Aslımm.
Hayır demem çok güzel görünüyor çünkü.Ay canım benim çok teşekkür ederim gel bize ikram edeyim kuzum
Yok ona alıştım artık ben çekebiliyorum yaparken öyleBatmamasi icin guzel cozumde.. ayni kareyi 10 kez cekiyosun icabinda.. icinde 1 taneyi begenirsen sansina:))
Göndereyim kargoyla canım istanbuldaysan misafirim ol ikram edeyim
Gören şaşırıyor kız bu ne diyor diyorum benim telefonluk o mutfakta tv yok onla açıp izliyorum herşeyi resim çekiyorum telefon görüşmesi yapıyorum en önemlisi şarja takıp ona koyuyorum sıfır düşme tehlikesiİyi fikirmişheryeri un hamur oldu kurabiye olacaktı az daha telefon
Katildin dimi bu yarismaya?Yok ona alıştım artık ben çekebiliyorum yaparken öyle
gel tabi canım her zaman beklerimHayır demem çok güzel görünüyor çünkü.
Çok teşekkür ederim canımKakao ve fındık her tatlıdan en sevdiğimbaşarılar dilerim bol şans
Malesef aydın İstanbul nerden baksan 10 saat
Çok iyiymiş valla Aydın’a geçen yaz gelmiştik çok uzak gerçekten uçakla gelsen bile izmire geçmek gerekiyor filan aktarma oluyor ama çok güzel yerler sıcacıkGören şaşırıyor kız bu ne diyor diyorum benim telefonluk o mutfakta tv yok onla açıp izliyorum herşeyi resim çekiyorum telefon görüşmesi yapıyorum en önemlisi şarja takıp ona koyuyorum sıfır düşme tehlikesi
Çok teşekkür ederim canımvay çok güzel duruyor ellerine sağlıkbaşarılar dilerim