Kekler - Pastalar Kakaolu Çikolata Ganajlı Yaş Pasta-Ülker Kakao Sponsorluğunda

Tesekkur ederim:)evet degisik bi tarif gostermek istedim burda. Ama inanki hayatinda pasta yapmamis biri bile cok pratik sekilde bu pastayi yapar :KK66: cunku normal kare tepside pandispanya yapiyoruz.sonra sekil veriyoruz..
Son parca kismina gelirsek muhallebi ilikken sardigimiz icin muhallebinkn sicakligi kekle butunlesiyor sicakken sariyoruz sogudugu zaman yani en az bi 4 saat dolapta kaldiktan sonra tamamen birbirne tutunmus oluyor muhallebisi ve keki..o yuzden aacilma vs. Asla olmuyor:)umarim denersin bu pastayi sonuclarini kendin gorursun emin ol artik pasta yapmak hic zor gelmez sana :KK66:
Ha bide kenari kaba gorun muyormu kismini anlamadim da anlatirsan o konudada yardimci olmak isterim:)
Anladım canım kenarı kaba olmuyor mu dediğim de o açılacağından korktuğum son parça kısmının yapıştığı yer ama anladım ki yapışıp bir bütün görünüyor.. en kısa zamanda denicem inşallahh

Ellerinize sağlık başarılar diliyorum:KK36:

Anladım canım kenarı kaba olmuyor mu dediğim de o açılacağından korktuğum son parça kısmının yapıştığı yer ama anladım ki yapışıp bir bütün görünüyor.. en kısa zamanda denicem inşallahh

Ellerinize sağlık başarılar diliyorum:KK36:
Evet canim hepsi butunlesiyor soguduktan sonra tamamen kivam aliyor ;) simdiden afiyet olsun diyeyim o zaman:hamarat:

Yanlardaki çikolata olmasa çok daha iyi olacakmış

Back
X