- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Sagol ablacim :)simdiden ellerine saglik o zamanÇok değişik olmuş mutlaka denemek isterim bunu,hatta kaydettim pc'ye..
Tekrardan ellerine sağlık olsun:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol ablacim :)simdiden ellerine saglik o zamanÇok değişik olmuş mutlaka denemek isterim bunu,hatta kaydettim pc'ye..
Tekrardan ellerine sağlık olsun:))
Sagol ablacim :)simdiden ellerine saglik o zamanyaparsan fotolarini paylasirsin bizimle:)
Anladım canım kenarı kaba olmuyor mu dediğim de o açılacağından korktuğum son parça kısmının yapıştığı yer ama anladım ki yapışıp bir bütün görünüyor.. en kısa zamanda denicem inşallahhTesekkur ederim:)evet degisik bi tarif gostermek istedim burda. Ama inanki hayatinda pasta yapmamis biri bile cok pratik sekilde bu pastayi yaparcunku normal kare tepside pandispanya yapiyoruz.sonra sekil veriyoruz..
Son parca kismina gelirsek muhallebi ilikken sardigimiz icin muhallebinkn sicakligi kekle butunlesiyor sicakken sariyoruz sogudugu zaman yani en az bi 4 saat dolapta kaldiktan sonra tamamen birbirne tutunmus oluyor muhallebisi ve keki..o yuzden aacilma vs. Asla olmuyor:)umarim denersin bu pastayi sonuclarini kendin gorursun emin ol artik pasta yapmak hic zor gelmez sana
Ha bide kenari kaba gorun muyormu kismini anlamadim da anlatirsan o konudada yardimci olmak isterim:)
Evet canim hepsi butunlesiyor soguduktan sonra tamamen kivam aliyorAnladım canım kenarı kaba olmuyor mu dediğim de o açılacağından korktuğum son parça kısmının yapıştığı yer ama anladım ki yapışıp bir bütün görünüyor.. en kısa zamanda denicem inşallahh
Ellerinize sağlık başarılar diliyorum![]()
Evet gercekten cok pratik ve şık memnun kalacaginiza eminim:)) simdiden ellerinize saglikelinize sağlık,tarif çok kolaymış,en kısa zamanda denemek istiyorum.
Cok tesekkur ederim:)Elinize sağlık,başarılar dilerim.
Tesekkur ederim sizinde ellerinize saglik:)ellernize saglik basarilar dilerim :)
Tesekkur ederimayyy ne kadar güzel olmuşellerinize sağlık
![]()
Cok tesekkur ederim:)sanada basarilar canim:)Ellerine sağlık, başarılar dilerim. .
Cok tesekkurler:)sizede basarilarEllerinize sağlık,yarışmada başarılar dilerim![]()
Tesekkur ederim:)eline sağlık başarılar![]()