- 29 Eylül 2010
- 357
- 0
-
- Konu Sahibi papatya2104
ablam hamileliğinde kullandı bolca faydasını gördüğünü biliyorum, bende bu ara dukan diyeti yapıyorum ve kullanıyorum, kilo verme sonrası çatlak oluşmasın diye. kakao yağının sıvısı sahte kızlar, katı olanın da eğer kozmetik için değilse gözenekleri tıkadığını biliyorum. ablam güzellik uzmanı, çikolataya kullanılan kakao yağına birşey yapıp sertleştiriyorlarmış, çikolata sert olsun diye, bunun için kozmetik için olanını kullanmanız gerekiyor.
Tende renk değişimi olmusmuydu esmerlesmis miydi peki.. ben de kullaniyorum beyaz tenliyim göbeğim kararır diye endişe ettimBen kullanıyorum canım, hamileyim çatlak olmasın diye 7 aydır kullanıyorum ve hiç çatlak olmadı şimdiye kadar. Tavsiye ederim.
Canim evde kullanildigi zamanda brozlasma yaparmiben yıkamanı öneririm canım.bende yazları kullanıorum co basarılı bırsey gerceten co guzel bronzluga neden oluyor ve catlalar geciyor.cıldıne gece sur emılsın bılıosun cılt kendını gece yenıler o yuzden guneslenmıcene göre uyumadan önce sur emilsin sabah uyanınca yıa cunku kokusu co guzel dııl canım.