Kaka sorunu

Pelinhellac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
9
1
1
34
Merhaba benim ilk bebegim canım kızım gaz problemi başlayınca ne uyku kalıyor ne bisey gaz yüzünden kolik bebek teşhisi koyuldu fakat bizim problemimiz başka kızım doğduğundan sonra ilk bir ay falan kakasini çok güzel yapıyordu fakat sonra yapmamaya başladı çevreden öneriyle poposuna zeytin yağı ile uyarı yapmaya başladık kızım şimdi iki aylik oldu sürekli bizim yardımımızla kaka yapıyor böyle alışacak diye çok korkuyorum lütfen aynı sorunu yaşayan varsa bana bir akıl versin sadece anne sutu aliyor ama kaka yapmiyor biz tetikledigimizde poposundan gayet guzel yapiyor doktorumuz hazimsizlik var dedi biseyde söylemedi ışe yarar bebeğimi kendim buyutyorum

Korkmayın ben oğlumu 4 aya yakın öyle yaptırdım sonra fitil verdi doktorumuz Suan 1.5 yaşında düzene girdi çok şükür alışmıyor yanş rahat olun

Canim arkadas alismjyor yazmis ama bana cpk dogru gelmedi 2 aydir bu seklde diyorsun alismis bile bence tekrar doktora goturup izah et bence bakalim ne diyecek. Benim kizimda da 10 ay gaz skntisi vardi cok seyler cektim bende bu sekilde 3 kez fjlan yaptirmjsimdjr ama doktor en en son care demsti. Gaz masaji vardi ayse onerin onun hareketlernj yapardim gazdan.aglamaya baslaynca yada skntjsi oldgnu ajlaynca. Yani bu sklde devam etme tekrar danis derim

mama alıyor mu

Sadece anne sutu aliyor
bak benim bebeğimin sekiz güne kadar yapmadığı oldu..ek gıdaya geçene kadar hep 4 5 günde bir yaptı..anne sütü alan bebeklerde bu çok normal imiş. bende bilemedim ama böyle..şimdi hergün bir kere yapıyor 9 aylık oldu..onun ağlamaları kesinlikle kakadan değil gaz sorunundan..aynı durumu 6 ay yaşayan biri olarak söylüyorum ilaç kullanmayın uyarı yapmayın..anne sütünü vücut kullandığı için bağırsaklara posa kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…