Kainatımıza Hoşgeldin süt kokulu melek oğlum

• Konu Sahibi Konu Sahibi A & F
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

A & F

Ziyaretçi
Slm arkadaşlar işte benim doğum hikayem. 13 ocak salı günü doğum yaptım sabaha karşı 3.30 da suyum gelmeye başladı ama hiç sancım yoktu hemen acile gittik. ne bir heyecan ne de bir korku yoktu bende ama çok fazla suyum gelmeye devam ediyordu . normal doğum odasına alınarak suni sancı verdiler ve her saat başı çatı muayenesi yaparak açıklığa baktılar ve 10 santim açıklığım olduğunda doğum odasına aldılar ama suyum tamamen bitmişti ve kan gelmeye başlamıştı ve bu yüzden bebeğim karnımda sıkıştı normal doğumu gerçekleştiremedim acilen sezeryene girmek zorunda kaldım hayırlısı böyleymiş. bebeğimi kucağıma aldığımda bütün çektiğim acıları unuttum. dünyanın en güzel en muhteşem duygusu buymuş. allahım isteyen herkese bu muhteşem duyuguyu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın. rabbim bebeklerimize sağlık sıhhat hayırlı uzun ömürler nasip etsin. çok tatlı çok sevimli bir oğluşum oldu. adı ayberk

gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyütsün nuzun ömürler versin inşallah....

canım bebişiniz hayırlı olsun sana da çok geçmiş olsun

gözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine darısı başımıza..
genel anestezi ile mi sezeryan oldun?

allah ömür boyu sağlık hazurlu bir yaşam versin hepinizee oğluşunu kokla bizim içinn ve dua et allahım herkese nasip et bu güzel kokuyu koklamayıı :))

Allah analı babalı büyütsün canım.Darısı başımıza...

Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. allahım isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın darısı başınıza inşallah

gözün aydın canım kavuşmuşsun bebeğine darısı başımıza..
genel anestezi ile mi sezeryan oldun?

canım takılan serumun içine ilaç katıp uyuttular narkoz verilmedi. ameliyat yarım saat sürdü. yarım saat sonra hemen ayıldım kendime geldim ama yine de sersem gibiydim. birkaç saat sonra tamamen kendimdeydim

hayırlı olsun canım.oğluşuna hayırlı uzun ömürler versin rabbim sizleride başından eksik etmesin.sanada geçmiş olsun.

hayırlı uğurlu olsun.... gözün aydın.... darısı başımıza....
rabbim güle güle sağlıkla büyütmeği nasib etsin.. babayıda senide tebrik ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…