- 4 Eylül 2020
- 33
- 6
- 30
- Konu Sahibi Beyazgul2457
Al Bi Gebelik Testi'ydi.Test markası ne?
Bir sonrakini yaptıktan sonra buraya yazacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al Bi Gebelik Testi'ydi.Test markası ne?
Dandik o yapar böyle yanlışlar.Al Bi Gebelik Testi'ydi.
Bir sonrakini yaptıktan sonra buraya yazacağım.
Dandik o yapar böyle yanlışlar.
İdrar yolu enfeksiyonu tabi basit birşey..Ama cinsel yolla bulaşan hastalıklar değil maalesef canım..Ama dediğim gibi şuan bir panik icerisindesin o yüzden en kötüsünü düşünüyorsun.Rahatla biraz gebe kalmak öyle o kadar kolay değil..Afedersiniz bu noktada gebe kalmaktansa idrar yolu enfeksiyonunu tercih ederim. Dediğiniz gibi aslında güvenmemek gerekiyor. Bir hata oldu. Umarım bir dahaki sefere dikkat edebilmek adına şansım olur ve bu konuda daha dikkatli olurum.
Umarım, kendi adıma, dediğiniz gibidir. Her zaman bir miktar fazla evhamlı bir insan oldum. Umuyorum ki herkes istediği hayatı yaşasın... Teşekkür ederimİdrar yolu enfeksiyonu tabi basit birşey..Ama cinsel yolla bulaşan hastalıklar değil maalesef canım..Ama dediğim gibi şuan bir panik icerisindesin o yüzden en kötüsünü düşünüyorsun.Rahatla biraz gebe kalmak öyle o kadar kolay değil..
Silik cıkan test ılk 5-10 dk ıcınde çıkan mı sonradan Çıkması negatif demek oluyorKonuma cevap veren arkadaşlar umarım görürsünüz mesajımı... Dün 2 tane 5 tllik, 1 tane 20 ve 1 tane de 25 tllik test yaptım. 20 tllik olanda tde silik çıktı. Diğerlerinde cde tek çizgi oldu. Olasılığı arttırmak için 4 tane yaptım yani. 1 tane 25 tllik testi de sabah ilk idrarimda yaptım. Baya öğlene kadar bekledim. Onda da tde silik çıktı. Benim için en kötü ihtimale hazırlıklı olmaya çalışıyorum. Ayrıca kahverengi yapışkan akintim bugün yok. 2 gün sürdü yani. Bir de idrarımda bulaniklik var. 1 haftadır falan.
Bence en doğrusu gidip bir kan testi yaptırıp kadın doğuma gözükün özel hastaneye de gidebilirsiniz salı günü ben gittim kalabalık olmuyor çok
Çizgi belirgin deil ama bugün baktığımda böyleydi
Testinizin fotoğrafını atma imkanınız varmıKonuma cevap veren arkadaşlar umarım görürsünüz mesajımı... Dün 2 tane 5 tllik, 1 tane 20 ve 1 tane de 25 tllik test yaptım. 20 tllik olanda tde silik çıktı. Diğerlerinde cde tek çizgi oldu. Olasılığı arttırmak için 4 tane yaptım yani. 1 tane 25 tllik testi de sabah ilk idrarimda yaptım. Baya öğlene kadar bekledim. Onda da tde silik çıktı. Benim için en kötü ihtimale hazırlıklı olmaya çalışıyorum. Ayrıca kahverengi yapışkan akintim bugün yok. 2 gün sürdü yani. Bir de idrarımda bulaniklik var. 1 haftadır falan.
Silik çıkan testi çöpe atmıştım. Yarim saat önce test yaptım bu 10 dk içinde çıkan sonuçTestinizin fotoğrafını atma imkanınız varmı
Bu da 10 dk geçtikten sonraki sonuçTestinizin fotoğrafını atma imkanınız varmı
Döneminize kaç gün varSilik çıkan testi çöpe atmıştım. Yarim saat önce test yaptım bu 10 dk içinde çıkan sonuç
Adet günüm üzerine 2 gün geçtiDöneminize kaç gün var
Bişey yok gibi sanki stres kaynaklı adetiniz gecikmiş de olabılır ama içiniz rahat olması için kan testi yaptırın bence cunku geç döllenme diye bişey de varmış benım basıma geldiBu da 10 dk geçtikten sonraki sonuç