- 4 Eylül 2020
- 33
- 6
- 30
-
- Konu Sahibi Beyazgul2457
Haklısınız. Tecrübesizliğimi çekmek istemiyorum partnerim benim kadar çekmeyecek. Dikkatli olacağım ama bu ayı atlatmak zorundayımKorunun son anda paraşüt açmak işe yaramaz.
Şüpheli ilişkide döllenme olduysa ortalama 12 gün sonra idrar testinde çıkıyor. Tereddütlüyseniz sağlık ocağında kan verin. Ama yabancı kaynakları da araştırdıysanız ilk gelen zevk suyu denen menide de sperm olabiliyor görmüşsünüzdür. İnsanlar spiralle bile gebe kalabiliyor istisna da olsa. Gebelik hiç hiç istenmeyen bir şeyse mümkünse çift koruma kullanın.Haklısınız. Tecrübesizliğimi çekmek istemiyorum partnerim benim kadar çekmeyecek. Dikkatli olacağım ama bu ayı atlatmak zorundayım
Ne kadar koca karı yöntemleri olsa da başka bir şey yapabilecek bir durumum yok.Ayrıca 1 gün soğan kürü yaptım sonra gerek olmayacağını düşünerek devam etmedim. Sürekli yeşil çay içiyorum. Bugün de adaçayına başladım. Adet söktürücü almalı mıyım eczaneden?
Reglimin 1 gün gecikmesiyle ne kadar etkili bir sonuç alırım? 7 gün gibi belirten kaynaklar var. Yani bu durumumda sonucuma nasıl ne kadar güvenebilirim? Yarım saat sonra testi yapacağımŞüpheli ilişkide döllenme olduysa ortalama 12 gün sonra idrar testinde çıkıyor. Tereddütlüyseniz sağlık ocağında kan verin. Ama yabancı kaynakları da araştırdıysanız ilk gelen zevk suyu denen menide de sperm olabiliyor görmüşsünüzdür. İnsanlar spiralle bile gebe kalabiliyor istisna da olsa. Gebelik hiç hiç istenmeyen bir şeyse mümkünse çift koruma kullanın.
Reglin gecikmesi vs mühim değil. Yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra regl oluyoruz. Geç yumurtlamış da olabilirsiniz. Dolayısıyla regl bundan da gecikebilir. Bu yüzden yumurtlama testi yapıp takip ediyoruz biz gebelik isteyenler. Dediğim gibi şüpheli ilişkiden 12 gün sonra test ne diyorsa sonuç odur sizin durumunuzda.Reglimin 1 gün gecikmesiyle ne kadar etkili bir sonuç alırım? 7 gün gibi belirten kaynaklar var. Yani bu durumumda sonucuma nasıl ne kadar güvenebilirim? Yarım saat sonra testi yapacağım
Neye göre silik çıkıyo? Anlamadım ben.İçiniz rahat etmesi için bir testi yapın isterseniz ama tahmınen silik çıkar. Yarın beta kan hcg testi yaptırın yükselmeye baktırınKahverengi akıntı bende olmadı ama bazen yerleşme kanaması oluyormus bı kaç konu ıcınde görmüştüm
Evet implantasyon kanaması oluyor inşallah öyle değildir. Teşekkür ederim testi yaptıktan sonra yazacağım ama pandemide çalışmıyorum bu yüzden hastaneye sağlık ocağına gidemem. Öyle bir durumum var maalesefİçiniz rahat etmesi için bir testi yapın isterseniz ama tahmınen silik çıkar. Yarın beta kan hcg testi yaptırın yükselmeye baktırınKahverengi akıntı bende olmadı ama bazen yerleşme kanaması oluyormus bı kaç konu ıcınde görmüştüm
Beta hcg düşük oluyormus yenı gebelık de ve teste silik çıkıyormuş şüpheli oluyor o durumda da tabıNeye göre silik çıkıyo? Anlamadım ben.
Konuda belirttiğim durumlar beni çok korkuttu. Yoksa 3 aydır düzensizlik yaşıyorum aynı zamanda haşimatom var. Vajinam ve külodumda karşılaştığım şeyler bana doğru gelmiyor. Allah isteyene versinReglin gecikmesi vs mühim değil. Yumurtlamadan ortalama 14 gün sonra regl oluyoruz. Geç yumurtlamış da olabilirsiniz. Dolayısıyla regl bundan da gecikebilir. Bu yüzden yumurtlama testi yapıp takip ediyoruz biz gebelik isteyenler. Dediğim gibi şüpheli ilişkiden 12 gün sonra test ne diyorsa sonuç odur sizin durumunuzda.
Okey de size gebelik şüphesi nerden geldi?Beta hcg düşük oluyormus yenı gebelık de ve teste silik çıkıyormuş şüpheli oluyor o durumda da tabı
Anladım dediğim gibi olsa idrarda çıkar 12.gün.Konuda belirttiğim durumlar beni çok korkuttu. Yoksa 3 aydır düzensizlik yaşıyorum aynı zamanda haşimatom var. Vajinam ve külodumda karşılaştığım şeyler bana doğru gelmiyor. Allah isteyene versin
Akıntı ve idrar da yanma demişOkey de size gebelik şüphesi nerden geldi?