Kahverengi lekeler Çikolata kisti belirtileri

ozlem nonan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
85
39
88
47
Bayanlar sonunda dayanamadım konu açiyim dedim ,3 yıl önce 10 cmlik koca bir endometriozis çikolata kisti ameliyatı oldum ,tabiki açık ameliyattı.Şimdi de 6 aydır rengl olmadan 5 gün filan önce koyu kahve lekeler ,rengl bittikten sonra 3/4 gün yine koyu kahve lekeler ((
Soluğu hastanede aldım ,bu defa sağ tarafımda 6 cmlik kist oluşmuş ,ama doktor ve ultrason doktoru tam çikolata kisti diyemedi ,hatta şişmiş iltihaplı tüp olabilir ,dediler.Beni amelyat eden ekibin olduğu hastaneye yönlendirdiler ,zaten üşendiğim için oraya gitmemiştim.Bu arada ca 125 12 çıktı .Bir garip durum ,yani yakın zamanda çikolata kisti yada iltihaplı tüp yaşayan var mı?yada kahverengi lekeleri benim gibi olan ve sonuca ulaşan??

Benimde her zaman adetim öyle baslar ve öyle biter.cikolata kisti yok bende.kac kere muayene oldum rahim filmide cekildim olsa cikardi deilmi korktum simdi

Benimde her zaman adetim öyle baslar ve öyle biter.cikolata kisti yok bende.kac kere muayene oldum rahim filmide cekildim olsa cikardi deilmi korktum simdi
muayenede çıkardı merak etme korkmana gerek yok ben 41 yaşındayım hala bebek sahibi olmadığım için zaten riskli grupdayım ,e daha öncede o kisti yaşadım :) ama şimdi muallak şişmiş iltihaplı tüpe benzeyen kist ay sonu randevüm var öğreneceğim ,bu arada çikolata kisti genelde çok ağrı yapar ,zaten sende olsaydı allah korusun filmde filan çıkardı hiç kafanı bulandırma doktor muayenesinde bile kistin var diyor zaten ne olduğunu anlamak içinde tahlil istiyorlar

Oh rahatladim.ya bide benim kizkardesimde cikti hemde bagirsaga kadar yayilmisti simdide mesaneden süpheleniyolar.cok illet bisey.hemde o yüzden rahmi alinmak zorunda kaldi 31 yasinda daha.benimde korkum o yüzdendi birazda.onunda adet döneminde asiri agrisi oluyodu.benim olmuyo sükür.

Çok geçmiş olsun ama kardeşinde de varsa kontrollerini aksatma umarım hiç karşılaşmazssın dünyanın sonu değil tabiki Allah başka dert vermesin sağlıklı günler:)

Evet kahverengi pis kokulu akıntılar çikolata kisti de oluyor ayrıca bu kist iltihap yaparak tüpleri tıkıyor zaten ağrıyı yapanda iltihap ve enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…