- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 37
-
- Konu Sahibi Rabisscyln
sende benım gıbı bahtsız bedevıyle yarıstasın :)) olsun gec ogren varsada deger cok olur hem :)) ben geen dayanamayp test yaptım gene negatfGittim gitmezmiyim hiç tak etti artık yani.Yer yokmuş yarn 9 a çardılar
Vallahi hep beni buluyor yasende benım gıbı bahtsız bedevıyle yarıstasın :)) olsun gec ogren varsada deger cok olur hem :)) ben geen dayanamayp test yaptım gene negatf
hayırlısı canm ınsallah guzel haber aslırsnVallahi hep beni buluyor yaBugün evime gidicem annem alıcak yarın sonucu hayırlısıyla ne olup olmadığını haber verecek
hayırlısı canm ınsallah guzel haber aslırsn
Herkezde olmuyor canım , bazılarında hiç kanama olmuyor yada ilerde oluyor.Canı nı sıkma inş tutmuştur içini ferah tut canım senNereye baksam herkes yerleşme kanaması yaşamışbenim tüp bebek ilk denemem ve öyle birşey olmadı. Tutmadı mı diye düşünmeye başladım
İnşallah isteyen herkesin olsun çok üzülüyor insan bekledikçeHerkezde olmuyor canım , bazılarında hiç kanama olmuyor yada ilerde oluyor.Canı nı sıkma inş tutmuştur içini ferah tut canım sen
Aynen öyle güç olmasında tek geç olsun.Rabbim isteyen herkeze birer bebiş bağışlasın kimseyi boş bırakmasın inşİnşallah isteyen herkesin olsun çok üzülüyor insan bekledikçe
aldın mı canım ???Sonucumu almaya gidiyorum kızlar
ay canmmm bende 20 nde esim geliyor artik ikimizde biseyler yaapalim yaniVallahi bilmiyorum adetim 6 gün sürerdü 5 gün aşırı olmicak şekilde akşamlı sabahlı olurdu.
Gçay canmmm bende 20 nde esim geliyor artik ikimizde biseyler yaapalim yani
insallah aminValla yumurtlama günlerimi takip ediyorum.Allahım inş bu ay bir bebiş verir
Gç