- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
-
- Konu Sahibi Rabisscyln
Canm Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde sana kavuştursun inşllah :)Canim ben daha 4 haftalık hamileyim ve aşilamayla hamile kaldım şu anda kahverengi lekem var. Dr şiddetli adet kanaması olmadıkça korkma dedi. Bende hamile olduğumu lekem geldiğinde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Inanmadim kan testi yaptırdık oda pozitif. Insa allah seninki de çok yeni oldugu için negatif çıkmıştır. Dr kontrollerini aksatma Allah yardimcim olsun
İnş canım allah sanada bir daha ki aya nasip ederBen kırmızıları gordum canım.Allah sana nasip eder insallah bebisin seninledir
İnş canım allah sanada bir daha ki aya nasip ederBen kırmızıları gordum canım.Allah sana nasip eder insallah bebisin seninledir
Insallah bitanem hayırlısı olsun diyelimİnş canım allah sanada bir daha ki aya nasip eder
İnş canım geç döllenme mi oldu ki diyede düşünüyorum.Canim ben daha 4 haftalık hamileyim ve aşilamayla hamile kaldım şu anda kahverengi lekem var. Dr şiddetli adet kanaması olmadıkça korkma dedi. Bende hamile olduğumu lekem geldiğinde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Inanmadim kan testi yaptırdık oda pozitif. Insa allah seninki de çok yeni oldugu için negatif çıkmıştır. Dr kontrollerini aksatma Allah yardimcim olsun
İnş canım geç döllenme mi oldu ki diyede düşünüyorum.Canim ben daha 4 haftalık hamileyim ve aşilamayla hamile kaldım şu anda kahverengi lekem var. Dr şiddetli adet kanaması olmadıkça korkma dedi. Bende hamile olduğumu lekem geldiğinde idrar testi yaptım pozitif çıktı. Inanmadim kan testi yaptırdık oda pozitif. Insa allah seninki de çok yeni oldugu için negatif çıkmıştır. Dr kontrollerini aksatma Allah yardimcim olsun
Günün ne zaman canım ve çoğunluğu ? Kırmızı yok diğmi?bendede bugün oldu kızlar kahverengi damladı bi kaç saat sonrada kan geldi normalde böyle olmazdım şimdide çamur gibi gelmiş sancımda var bilemedim bu ne hamile olabilirmiyim acaba?((
Yarın felan belli olur inş adet olmamışsındırBilemedim ki benimde bugun gecikmenin 6.günü adet oldum ama az ve cok sancim var bel ve kasik ağrım özelliklede yani adet oldum desem ilk gun yogun olurum coonozur dileyerek diyorum 1 ped yarisi olmadi sabah basladi üstelik
günüm bügündü canım çamur gibi geldi sancım var ama bilemiyorum(keşke hamile olsam(Günün ne zaman canım ve çoğunluğu ? Kırmızı yok diğmi?
İnşAllah canım Allah ağzından duysun hamile olayım(çok gelmemiş adet gibi degil yani sendede oylemi olmuşdu canım?Genelde yerleşme kanması ya adetten önce yada adet günü oluyor diye biliyorum..
İnş yerleşme kanamasıdır da hamilesindir canım bekle bir kaç gün adet gibi olmaz az az olursan.
Benim akşamdan sabaha kadar olmuyordu 2. Günü biraz fazla olmuştu diğer günler 1 pedin anca yarısıydı
İnanırmısın şuanda belim ağrıyor ilk mesajımı okusan olurmu ? Erindim yazmaya hem daha yardımcı olur ilk kanamalsrımı yazdımİnşAllah canım Allah ağzından duysun hamile olayım(çok gelmemiş adet gibi degil yani sendede oylemi olmuşdu canım?
okudum canım tşk uardımın için azerimisin sen?