Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba regl 1 gün bile gecikse test pozitif çıkar. Ayrıca kahverengi leke de her ne kadar yerleşme kanaması olarak bilinse de kimyasal gebelik belirtisi olabilir veya sadece adet oluyorsunuzdurKızlar bende 2 gün boyunca kahverengi leke geldi ama hala regl olamadım ve gelen de çok çok azdı peceteye bulaştı yani sadece normalde hiç böyle olmazdım gebelik olabilir mi??
Reglime daha var o yüzden kafami karıştırdı zaten sabah kan verdim ama sonuç çıkmamışRegl öncesi de kahverengi lekelenme oluyor malesef. Test yaptınız mı
Olabilir tabiki ama böyle yaşayıp gebelik oldu mu onu merak ettiğim için sordumMerhaba regl 1 gün bile gecikse test pozitif çıkar. Ayrıca kahverengi leke de her ne kadar yerleşme kanaması olarak bilinse de kimyasal gebelik belirtisi olabilir veya sadece adet oluyorsunuzdur
Valla yerleşme kanaması da olabilir normal adet te olabilir canım mesela adet oldum sanmıştım iki gün lekelenme şeklinde sadece peceteye sildigimde gelen tam sokulemedim demiştim gebeliğe yormamistim açıkçası 10 gün sonra ufaktan belirtiler olunca bı yapiyim dedim ve anında kop köyü çift çizgiyle karşılaştım yani olabiliyor canım birde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum erkek bebeklerde genelde tutunma kanaması olabiliyormuş bı kaç okuduğum sayfada ve sorduğum kisilerdeOlabilir tabiki ama böyle yaşayıp gebelik oldu mu onu merak ettiğim için sordum
Adetten kaç gün önce gelmişti acaba sizde lekelenme ? Bende normal regl günümden 3 gün önce geldiValla yerleşme kanaması da olabilir normal adet te olabilir canım mesela adet oldum sanmıştım iki gün lekelenme şeklinde sadece peceteye sildigimde gelen tam sokulemedim demiştim gebeliğe yormamistim açıkçası 10 gün sonra ufaktan belirtiler olunca bı yapiyim dedim ve anında kop köyü çift çizgiyle karşılaştım yani olabiliyor canım birde ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum erkek bebeklerde genelde tutunma kanaması olabiliyormuş bı kaç okuduğum sayfada ve sorduğum kisilerde
Adet gününden birkaç gün önce geliyormuş zaten benim durumum biraz farklı ben Kasımin 21 inde düşük yapmıştım aralığın 24 u ile 25 inde lekelenmem olmuştu sonra testi de ocağın 3 ünde filan yapmistimAdetten kaç gün önce gelmişti acaba sizde lekelenme ? Bende normal regl günümden 3 gün önce geldi
Anladım teşekkür ederim kan verdim zaten sonucu bekliyorum umarım pozitiftir :)Adet gününden birkaç gün önce geliyormuş zaten benim durumum biraz farklı ben Kasımin 21 inde düşük yapmıştım aralığın 24 u ile 25 inde lekelenmem olmuştu sonra testi de ocağın 3 ünde filan yapmistim
Kan verdiyseniz e nabızdan sonucuna bakabilirsiniz hastaneyi gitmeyi beklemenize gerek yokAnladım teşekkür ederim kan verdim zaten sonucu bekliyorum umarım pozitiftir :)
Amin inşallah canımAnladım teşekkür ederim kan verdim zaten sonucu bekliyorum umarım pozitiftir :)
Sabahtan beri gözüm orada zatenKan verdiyseniz e nabızdan sonucuna bakabilirsiniz hastaneyi gitmeyi beklemenize gerek yok
Sabaha kaldı o zaman, hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebiş vardırSabahtan beri gözüm orada zatenama yok maalesef
Umarım teşekkür ederimSabaha kaldı o zaman, hakkınızda hayırlısı olsun umarım bebiş vardır![]()
Ya bide saçma olucak ama bişey sorabilir miyim benim sürekli kaşım kirpigim dökülüyor acayip burnum kaşınıyor gebelik olunca oluyormuş bunlar siz yaşadınız mı bana saçma geldi ama bilemedim sormak istedimAmin inşallah canım![]()
Bende de öyle oluyordu yani adetten 2 3 saat önce gelir sonra devamı gelirdi ama bu ay ilk kez adetten 3 gün önce geldi ve devamı gelmedi bende o yüzden bı şüphelendim. İnşallah teşekkür ederimBende kahverengi lekeler hep adet belirtisi olur 2 3 gün gelir sonrası adet inşallah sizin ki bebistir![]()
Aynısını yaşıyorum şu an. Regl olmam gereken günde oldum kahverengi geldi ve azar azar devam etti ne yazıkki benimki kötü sonuçlandı dış gebelikleKızlar bende 2 gün boyunca kahverengi leke geldi ama hala regl olamadım ve gelen de çok çok azdı peceteye bulaştı yani sadece normalde hiç böyle olmazdım gebelik olabilir mi??
Çok geçmiş olsunAynısını yaşıyorum şu an. Regl olmam gereken günde oldum kahverengi geldi ve azar azar devam etti ne yazıkki benimki kötü sonuçlandı dış gebelikle
Benim de 3 gün önce lekelenme geldi hiç böyle olmazdı şaşırdım hatta ama gününde regl oldum malesef umarım sizin pozitiftirr :)Adetten kaç gün önce gelmişti acaba sizde lekelenme ? Bende normal regl günümden 3 gün önce geldi