Kahverengi leke geldi ama regl hala yok??

Ya bide saçma olucak ama bişey sorabilir miyim benim sürekli kaşım kirpigim dökülüyor acayip burnum kaşınıyor gebelik olunca oluyormuş bunlar siz yaşadınız mı bana saçma geldi ama bilemedim sormak istedim 😅
Ay bende bununla alakalı yazılar okumuştum ama gerçekten vardı ya 😂😂😂tesadufmu bilmiyorum ama

reglim 1 gün gecikti 2. Gün de kahverengi leke geldi bugün 3. Gün leke de gelmiyor artık sürekli beta bastırmaktan kan kalmadı vücudumda ama acaba var mı diye de umutlanıyorum sizce bebiş olabilir mi

Ya kızlar benim şöyle bi dururmuş var 12 şubat refl tarihimdi olmadım 10 geçti doktora gittim kanda çıkmadı Tarlusal verdi kullan regl ol 3. Gün gel hormo larına bakıcam dedi ilacı kullandım bıraktım 3 gündür kasık ağrım var bugün iyi ve artık sanki regl olmuş um gibi bi ağrı hala geçmedi ikinci kahverengili siyahlı geldi çamaşıra ama regl gibi değil böyle bulaşmış halde gördüm regl sandım sonra tekrar lavabo vs ( kusura bakmayın net açıklamak durumundayım) bu sefer pet takmkştım regl olduğu mu sanmıştım hiç gelmemiş yine kahverengi şekilde siyahlaşmış bir iki damlada o andüştü ama asla regl değil normalde kırmızı olurdu sabah test yapmalı miyim çünkü salı gğnğ doktors gitmem gerekiyor

Back
X