Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben kahverengi gözlü biri olarak kendime en çok yeşil,gri,siyah,kahverengi ve mavi renkli far ve kalemleri yakıştırıyorum...Özellikle yeşil ile gri ile çok daha dikkat çekiyor gözlerim...
kredi kartınız varsa, online alışveriş yapıyorsanız size şöyle bir şey önereyim; burda kahverengi gözler için özel seçilmiş renklerden oluşan bir far paleti var, bir göz atın... iki farklı adresten bulabilirsiniz:
Bence ten rengi de önemli. Mesela ben çok beyazım ve açık kahve gözlüyüm. Başkalarında pembe tonlarında farları çok beğeniyorum, kahve gözlere yakışıyor. Ama ben sürdüğümde kiremit, kızıl ya da pembe farlar hiç güzel durmuyor belki de çok beyaz olduğum için. Ben kendime en çok mavi, eflatun ya da sedefli krem gibi açık renk farları yakıştırıyorum. Bir de turkuvaz çok güzel oluyor.