Kahverengi akıntı

Kizlar test aldım yapsammi bilmiyorum kararsizim sizce çıkarmı net bişey 3 gün geciyor reglim offf ya negatif cikarsa

Normal canım başka yok bi tane almıştım . Ya bu limon testimi ne onu yaptım bide olumlu sonuç aldım ne yapacağımı şaşırdım yahu
Canım bence bu teste idrar fazla gelmiş ondan dağılmış yenilemen gerekir.

Limon testine sakın inanma, benimde hepsi dibe çöktü ama ben bugün regl oldum yanıltıyor sadece. Benim lekelenme inofolicdenmiş malesef

Yani fazla olmasa net cikarmiydi test anlamdim ki yok zaten limon testinden umutlanmadim dün yengeme yaptırdım onunki cokmedi benim ki çöktü yinede ona bağlı kalamam kan tahlili yapacam pazaretesi artık

Yani fazla olmasa net cikarmiydi test anlamdim ki yok zaten limon testinden umutlanmadim dün yengeme yaptırdım onunki cokmedi benim ki çöktü yinede ona bağlı kalamam kan tahlili yapacam pazaretesi artık
Yani bu durumda var diyemeyiz şüpheli, inş vardır allah gönlünüze göre versin. Daha önce aynı test ile bende karşılaştım fazla gelmişti ama sonuç negatifti, umarım sizin pozitif olur. Sonucu paylaşın lütfen

Mrb kızlar bn 8 haftalık hamileyim ve geçen gece belime adet sancısı gibi bi agrı geldi gitti halbuki ondan iki gün öncede bebeği gördük iyiydi o sancı bir iki saniye sürdü geçti bi daha olmadı sonrasında koyu sarı renkte akıntı oldu hep beyaz olurdu korktum pembeye dönecek diye bn iki düşük yaptım daha öncesinde buda düşmesin diye bebeğimi gördüğüm gün iğne de olmuştum düşük olmasını engelleyen doktoru aradım gelim dedim dedi sadece dinlen bn sana zaten iğne yaptım şimdi gelsende bişey yapamam zaten salı günü randevum vardı tekrar iğne olmak için haftada bir o iğneyi vuruluyorum. Bu akıntı normal mi acaba şimdi çok iyiyim beyaz akıntım var ve agrım sancım yok sürekli dinleniyorum sizde de oluyo mu sarı alıntı ama turuncumsu gibiydide kusura bakmayın çok uzattım lütfen cevap verin bana rahatlamaya ihtiyacım var iki gündür gözlerimden yaş eksik olmadı dört gözle Salı'yı bekliyorum

Son düzenleme:
Canım doktora gittim ultrasonda baktı kese gibi bişey var şüpheli Dedi kan tahlili verdi ogleden sonra alacam carsambada tekrar kontrole gidecem kafam karışık offf kese var gibi dedi benim son adetimi 6 ocak kesenin tamamen oluşmuş olması gerekmiyor mu ya yoksa geç döllenmemi olmuş 15 gün önce kahverengi lekem gelmişti kafam allak bullak ogleden sonra yazacagim sonucu

Canım hemen panik yapma ne güzel işte, hamile olma ihtimalin yüksek, belki daha yeni oluşuyor, kan tahlili ver. En azından bak bir umudun var artık. Herkeste kese hemen olacak diye bir şey yok ki :)

Canım hemen panik yapma ne güzel işte, hamile olma ihtimalin yüksek, belki daha yeni oluşuyor, kan tahlili ver. En azından bak bir umudun var artık. Herkeste kese hemen olacak diye bir şey yok ki :)
Çok. Strese girdim canım cokkkkkkkkk çünkü ilk bebegimi kaybettim ben bunuda kaybetmek istemiyorum

Çok. Strese girdim canım cokkkkkkkkk çünkü ilk bebegimi kaybettim ben bunuda kaybetmek istemiyorum
Belki hamilesin ve bu stres seni şuan olumsuz etkiliyor, bebeğine daha çok zarar vereceksin ama bunu düşün, gayette ilk bebeğini kaybedip ikinci de hiçbir sorun yaşamayan çok insan var. Senin neden öyle olmasın. Geç döllenme olur, stresle zarar verirsin, dua edelim öncelikle kan sonucun pozitif gelsin hayırlısı ile, birde her doktor aynı yorumlamaz bunu da düşün

Saol canim cok tesekkur ederim inşallah olumlu sonuç alacağım geldim suan ama daha çıkmamış kaç saattir verdim tahlili berbat bi hastane bura

Canım artık çıkmıştır herhalde
Canım Sonic bu doktor başka soyluyo test başka kafayı yedim 1 hafta sonra tekrarlanacak tahlil böyle olupta hamile kalan varmı test negatif diyo doktor kese az göründü belli değil diyor noluyor

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-13-18-18-15-1.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 196
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…