Kahverengi akıntı

Yerleşme kanamasi oldu bir gün geçti adet olmadım 2. Günde olmayınca normal testte çıktı silik çizgi olarak ama adet gunume daha iki gün vardı
Ben keşke hatırlayabilsem senin kadar net hatırlamıyorum . Kahverengi akıntıyı yerleşme olarak düşünmedim bilmiyordum zaten . Ben en son 10 gün önce kan testi yaptırdım 0.100 negatif çıktı .doktora gittim çünkü en son 11 aralıkta Regl olmuştum rahimde kalınlaşma var dedi tarlusal verdi . Çok yeni hamile de olabilirsin dedi. İlaç biteli 3 gün oldu Regl olmadım cnm 5 gün kaldı . Bekliyorum

Adetten en erken 1 hafta önce çıkar zaten kanda da çok erken yapmisin adet gününün geçmesini bekle en kesin sonuç o zaman oluyor geç döllenme olduysa daha geç çıkar zaten Meryem suresi oku hergun 1 tane 7 fetih bide rabbim hayırlısıni versin inşallah

Canım şuan aynı durumu yaşıyoruz, ben inofolic kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum bu yüzden umut etmek istemiyorum

Test yaparsan lütfen yaz buraya hatta beni etiketle, inşallah hamilesindir

Cnm ben en son 11 aralık ta Regl oldum 30 ocakta kan testi yaptırdım negatif çıktı . 1 şubatta doktora gittim o Zaman tarlusal verdi. Ama rahimde kalınlaşma var dedi . Çok yeni hamilelik olabilir dedi . Ben zaten hep geç Regl oluyordum ama bu kadar değil . Sence de testi erken mi yapmışım yani geç döllenme olabilir mi cnm ? İlaç biteli 4 gün oluyor . Ama daha Regl olmadım

İnşallah sende hamilesindir cnm ne gibi belirtilerin oluyor peki ?
Yani akintim çok fazla sırt ağrım ve kasık ağrım var çok nadir bas dönmesi var sigara icesim yok normalde çok içen biriyim ama bi tane içerken mahfolduyorum atıyorum belirtim bunlar ama bilmiyorum işte hamile miyim degilmiyim kafam allak bullak

Canım şuan aynı durumu yaşıyoruz, ben inofolic kullanıyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum bu yüzden umut etmek istemiyorum

Test yaparsan lütfen yaz buraya hatta beni etiketle, inşallah hamilesindir
Inşallah canım bakalım artik hayırlısı olsun belirtilerin neler

Sigara olayı bende de var cnm . İçemiyorum hepsini söndürüyorum . Kasık ağrısı arada oluyor göğüslerim ağrıyor bide

Kesinlikle o tarihte kanda çıkmaz çok erken yapmışsın döllenme olduktan 10 gün geçmesi gerekmis kanda cikmasi için yani oda adet olmadan en erken 4 gün öncesine denk geliyor erken gebelik testi deneye bilirsin

Kesinlikle o tarihte kanda çıkmaz çok erken yapmışsın döllenme olduktan 10 gün geçmesi gerekmis kanda cikmasi için yani oda adet olmadan en erken 4 gün öncesine denk geliyor erken gebelik testi deneye bilirsin
Geç döllenme olduysa ayın kaçı gibi olmuştur tahmini ? Ya lütfen kusura bakma ben pek anlamıyorum

Merhaba ben konu açmaya çalıştım ama bir türlü bulamadım en uygun konunun bu olduğunu düşündüm. Şimdi benim adetim kahverengi akıntıyla başladı sabahıma yoğun bir adet kanaması geçridim 2 gün sürdü ve kan kesildi 2 gün oldu 2 gündür kahverengi lekeler ve akıntı geliyor gebelik ihtimal ı varmıdır ( şunuda belirtim göğüs ağrılarım vardı adetten sonra geçti) cevap verirseniz çok dua ederim saolun.

Cnm sen beni yanlış anladın galiba sat 11 aralık bat 12 ocak tı . Benim kan verdiğim tarih 30 ocak

Cevap verecek yokmu?

Geç döllenme olduysa ayın kaçı gibi olmuştur tahmini ? Ya lütfen kusura bakma ben pek anlamıyorum
Ondada adet geçince beklemen gerek adetin 3 4 gün geçmesi gerek geç dollenmede de yumurtlama gününü bilmen gerek ovulasyon falan testi yaptıysan bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…