Kahverengi akıntı

Canım Sonic bu doktor başka soyluyo test başka kafayı yedim 1 hafta sonra tekrarlanacak tahlil böyle olupta hamile kalan varmı test negatif diyo doktor kese az göründü belli değil diyor noluyor
Canım sonuç 2 çıkmış yani şüpheli bence , belki yükselecektir ondan doktor öyle demiştir. Beş altı negatif derler ama bence yarın başka bir yerde yine yaptır testi ve başka doktora gene git çünkü kese var demiş. Bazılarının kana da geç geçiyormuş öyle bir şey olabilir mi acaba

Canım sonuç 2 çıkmış yani şüpheli bence , belki yükselecektir ondan doktor öyle demiştir. Beş altı negatif derler ama bence yarın başka bir yerde yine yaptır testi ve başka doktora gene git çünkü kese var demiş. Bazılarının kana da geç geçiyormuş öyle bir şey olabilir mi acaba
Off bilmiyorum inşallah dediğin gibidir gidecem ama çarşamba günü gidecem

Kizlar Merhaba. Ilk bebegimi 4 ay önce kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldim. Ve tekrar bebiş istiyoruz .adet günüm 2 gün geciyor ve 1 hafta önce akıntıyla karişık kahverengi ve kirmizimsi lekelenmem oldu hamilemiyim bilmiyorum test yaptım iki gün önce negatif çıktı günüm gecmiyordu test yaptigimda şimdi yapmaya korkuyorum bu durumu yaşayıp hamile olan varmı .kahverengi lekelenmem belirtimi acaba ben hep geç adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim
Yerleşme kanamasi olabilir ama canim adetine kac gun kaldi istersen direk kan ver istersen INŞALLAH hamissindir❤

Yerleşme kanamasi olabilir ama canim adetine kac gun kaldi istersen direk kan ver istersen INŞALLAH hamissindir❤
Adetimi 10 gün geçti suan doktora gittim ultrasonda şüpheli Dedi j
Kese var gibi dedi kan tahlili ver dedi verdim 2 çıktı yani negatif tekrar baktı yöne şüpheli Dedi tekrar verdim kan tahlili daha almadım canım çünkü cesaretim yok ilk gebeligimde böyle oldu bi var bi yok tamamen çöküşteyim suan .kasiklarim da ağrım devam ediyor adete dair bi ağrım yok henüz idrara çok çıkıyorum bu belirtilerim devam ediyor ama bilmiyorum hesabıma göre 6 haftalik hamile olmam lazım ama ultrasonda muhakkak görünürdü bilmiyorum geç döllenme olmusmu dur acaba ondan mi bilmiyorum bildiğim tek şey hiç bişey bilmiyorum

Adetimi 10 gün geçti suan doktora gittim ultrasonda şüpheli Dedi j
Kese var gibi dedi kan tahlili ver dedi verdim 2 çıktı yani negatif tekrar baktı yöne şüpheli Dedi tekrar verdim kan tahlili daha almadım canım çünkü cesaretim yok ilk gebeligimde böyle oldu bi var bi yok tamamen çöküşteyim suan .kasiklarim da ağrım devam ediyor adete dair bi ağrım yok henüz idrara çok çıkıyorum bu belirtilerim devam ediyor ama bilmiyorum hesabıma göre 6 haftalik hamile olmam lazım ama ultrasonda muhakkak görünürdü bilmiyorum geç döllenme olmusmu dur acaba ondan mi bilmiyorum bildiğim tek şey hiç bişey bilmiyorum
Belirsizlik ne yazikki cok kötü oluyor canim anliyorum seniii INŞALLAH bu sonucun olumlu cikar saglikli bi gebeligin olur INŞALLAH ❤
ALLAHIM yar ve yardimcin olsun:dua:

Canım iyi geceler suan şoktayım ben iki test yaptım negatifti ama bugun gebe oldugumu öğrendim doktorada gittim sonucum 653 çıktı şoktayım yani inşallah hayırlı olur
Ya yerlemesme kanamasi olucagini düşünmüştüm ben cok şükür hamissin cok sevindim canim hado hayirli ugurlu olsun❤

Kizlar Merhaba. Ilk bebegimi 4 ay önce kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldim. Ve tekrar bebiş istiyoruz .adet günüm 2 gün geciyor ve 1 hafta önce akıntıyla karişık kahverengi ve kirmizimsi lekelenmem oldu hamilemiyim bilmiyorum test yaptım iki gün önce negatif çıktı günüm gecmiyordu test yaptigimda şimdi yapmaya korkuyorum bu durumu yaşayıp hamile olan varmı .kahverengi lekelenmem belirtimi acaba ben hep geç adet olurum bilgilendirirseniz sevinirim

Canım kaç gün sürdü ne kadar sürdü senin

Canım şoktayım ama hamileymisim ben iki test yaptım negatifti ama bugun gebe oldugumu öğrendim doktorada gittim sonucum 653
Oo gözün aydın canım ne güzel sürpriz oldu sanada, inş hep böyle şoklar yaşarsın. Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :)

Merhaba kızlar aletimin başlamasına 11 gün vardı sabah peçeteye kahverengi leke geldi iki gün sürdü ara ara adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor .karbonat testini 1.5 senedir denedim ilk defa kabardı ona göre hamileyim yani erken diye test yapmaya cesarette edemedim ne yapıcam bilmiyorum stresten ölücem acaba hamile miyim

X