- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi birgxuxl38
-
ben adetin ikinci günü test yaptim canim ama bugünde kanamam basladi cok asiri bel agrim var heray degisik olaylar yasiyorum bu ayda hic kafaya takmiyacaktim kahverengi akinti oldu simdide kanamam var pzt dr gitmeyecegim bana cvb yazdiginiz icin tskler
amankendıne dıkkat et lutfen dr ıstırahat verıyo bu durumlarda nezaman ayakta dolanayım kahve renkı akıntım cogalıyo yattıgım zamanlar ıse hemen anlıyorum azalıyo sende sakın ıs falam yapma dusuk rıskın var demektır benım gıbı uzulmeyelım sonunda ısı bıle bıraktım sırf ıstırahat ıcın okadarda ıyı ısım vardı kalbukı bebegımden degerlı degıl dusundumde bu benım ılk hamılelıgım bısı olursa kendımı affetmezdım yoksa sımdı ben onlemımı alıyorum tevekkulu allahtan artık
kızlar ben 5 haftalık hamleyim geceden bei çok açık kahverengi akıntım oldu doktora gittim düşük tehlikesi var dedi progestan verdi dinlen dedi çok korkuyorum neyapmalıyım
cnm merhaba sımdı yazdıklarını okudum bıraz ıcını rahatlatayım dedım suanda bende 6haftalık hamıleyım. ılk adet olmam gereken gun sadece kahverengı akıntım vardı moralım bozuldu buayda bebek olmadı dıye. sonra 3gun bekledım ama akıntım hıc durmadı ıdrar tahlılı yaptım cıkmadı yıne husran ama adette olmadım 5.gun sabah ıdrarıyla tahlıl yaptırdım cok sılık cıktı ıkıncı cızgı ıcıme sınmedı hemen beta yaptırdım degerım 96 cıktı hamılesın dedı ama hala kahve rengı akıntılarım devam edıyor dr ılac falam vermedı sadece yatak ıstırahatı dedı 1 haftadır yatıyorum dusuk rıskım var 10 gun sonra dr gıdıcem ıns kalp atıslarını duyucaz ıcını rahat tut hamıle olabılırsın sende ıns oylesındır
canım çok dikkat et benimde aynı şekilde oldu ben çalışıyordum dr um rapor bile vermedi sadece ilaç ve iğne verdi. yatıp istirahat etmem gerekirken ben çalıştım ve sonuç düşük.( ve 2 senedir hamile kalamıyorum.diyeceğim o ki benim gibi yapma çok dikkat et sonra başını duvarlara vurursun. dr un rapor vermemesi düşük yapmama neden oldu.
bu ay yine kahverengi akıntı geldi,başka bir dr a gittim. dr hamilelikten şüphelendi bhcg yaptırdık negatif çıktı ama dr çok erken yaptırdık tahlilde çıkmayabilir dedi düşük önleyici ilaç verdi. şu anda beklemedeyim. ilaç bittikten 3-4 gün sonra adet olmam gerekiyor bugün 5. gün ama karnım ağrıyor galiba adet olcam.bugünde adet olmazsam yarın test yapcam. inşallah hamileyimdirinşallah allah herkese hayırlısıyla en kısa sürede bebişlerini kucaklarına almayı nasip eder.
cnmm ıns hamılesındır ıns hayırlı haberlerını alırız evet haklısın ıs konusunda sırketım evıme 1saat uzaklıkta gıt gelderken 2saatım yollarda otobuslerde trende gecıyodu zaten ozaman cok akıntım oluyodu bılıyomusun dr.um banada rapor vermedı yat dedı dusundum bebegım sımdı benım ıcın cok onemlı turkcell de calısıyordum bıde ona ragmen ısımı bıraktım allah aratmasın cunkı aramak cokdaha zor ıns sanada aratmasın hayırlı haberlerını beklıyorum dualarım senınle
maalesef adet oldumkısmet artık yapacak bişey yok yarın tekrar dr a gitcem ne diyecek bakalım. işi bırakmakla iyi yapmışsın. bende bıraktım çünkü çok stresli bi işim vardı. dinlen ve kendine dikkat et. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
maalesef adet oldumkısmet artık yapacak bişey yok yarın tekrar dr a gitcem ne diyecek bakalım. işi bırakmakla iyi yapmışsın. bende bıraktım çünkü çok stresli bi işim vardı. dinlen ve kendine dikkat et. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...
arkadaşlar ben yeni üye oldum... çok önemli bir sorunum var. bzide yaklaşık 7 aydır bebek deniyoruz. bugün adet günüm ama henüz olmadım. dün bir adetidrar testi yaptım o an pek birşey görünmüyordu ancak sabah baktığımda ikinci çizgiyi çoooook silik gördüm.. sizce ümit varmı?:85:
arkadaşlar ben yeni üye oldum... çok önemli bir sorunum var. bzide yaklaşık 7 aydır bebek deniyoruz. bugün adet günüm ama henüz olmadım. dün bir adetidrar testi yaptım o an pek birşey görünmüyordu ancak sabah baktığımda ikinci çizgiyi çoooook silik gördüm.. sizce ümit varmı?:85:
amin cnm ıyı dıleklerın ıcın allah tez zamanda sanada nasıp etsın herkezınde senınde kucagını doldursun ıns. vaktı gelmemıs demek sakın kendını uzme olurmu vaktı gelınce hıc bı engele takılmıyo cunkı ne bebek nede baska ıs guc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?