- 20 Kasım 2015
- 7.346
- 30.858
- 36
Umarım kötü bisey degildir kadınız çünkü en co khastalık bizde malesefBen daha çok enfeksiyon olarak düşünüyorum benimkini
Yaşım 40 çünkü.
Artık yavaş yavaş kontrollerimi yaptırsam iyi olacak.
Tabi yaşadım hatta benim bi arkadaşım har ay yaşar. Bi sorun yok ondada.Birdaha yasadınız mi
Peki
Bu arada bu olay olalı 15 seneye yaklaşıyor. Yani kötü bir şey olmadı.Birdaha yasadınız mi
Peki
Dogum yapmadim hamilelik ihtimalim de yok, normalinde baslarken degil biterken kahverengi tonlarinda olurdu.7 ay oldu dogum yapalı bu ay adetim geldi
6 gun surdu ve komple kahverengiydi
Doktor ne dedi paylasirsaniz memnun olurum.Çok ilginç bir başlık
Aynı başlıkla ben açmayı düşünüyordum çünkü
Hayatımda hiç kahverengi kanama/lekelenmem olmadı. Geçen pazar adetimin 30. günü iken akşam günlük pedime kahve leke gelmiş. Ben de günü geldi diye (30-33 günde bir olurum zaten) pedi taktım bekliyorum.
Ama normalde kırmızı olur başlangıcı adetimin. Ve ilk gün en yoğun olacak şekilde kanamam devam eder.
Pazar gününden beri bekliyorum, sadece akıntımda renk var. Çamaşırımdaki ped temiz. Bugün çarşamba. 33. gün oldu.
Ben de acaba enfeksiyon mu diye düşünüyordum. Haftasonuna kadar adet görmezsem haftaya doktora gideceğim.
Başlığı okuyunca acaba mevsimsel bir şey mi dedim. Benim başıma ilk kez geliyor.
Kasıklarımda ağrı da var hafif ama ben hep ha şimdi oldum ha olacağım diye yorumluyorum.
Bakalım altından ne çıkacak.
Yok sonrası normale döndü anımsadığım kadar ile...bir sürü yıl geçtiDogum yapmadim hamilelik ihtimalim de yok, normalinde baslarken degil biterken kahverengi tonlarinda olurdu.
Hem koyu renkle basladi normale de donmedi, pandemiden sebep gidemem doktora da acaba erken menopoz falan olabilir mi?
Sonrasinda da oyle mi surdu?
Tesekkur ederim cevabiniz icin bu ay niyeyse hem erken geldi hem de koyu tonlu pihtili az oldum, uzdu biraz beni.Yok sonrası normale döndü anımsadığım kadar ile...bir sürü yıl geçti
Ama gecen aylarda öyle koyu tonlu bir adet dönemim oldu ama sonra yine noramle döndü diğer aylarda...
Anladım...su an hastaneye gitmek sıkıntı ama gözlemle muhtemelen düzelir bence.belirgin bir ağrın sızın yoksa farklı yansıyan cok stres yapmaTesekkur ederim cevabiniz icin bu ay niyeyse hem erken geldi hem de koyu tonlu pihtili az oldum, uzdu biraz beni.
covid geçirdiniz mi?Tesekkur ederim cevabiniz icin bu ay niyeyse hem erken geldi hem de koyu tonlu pihtili az oldum, uzdu biraz beni.
Hayir.covid geçirdiniz mi?
Ben de hayatımda ilk kez adet dışı kanama yaşadım adetime bir hafta kala. çok stresli bir kaç günden sonra covid geçirdim. henüz doktora gidemiyorum, kendimce çıkarım yapmaya çalışıyordum.Hayir.
Anliyorum, gecmis olsun umarim bi sorun yoktur.Ben de hayatımda ilk kez adet dışı kanama yaşadım adetime bir hafta kala. çok stresli bir kaç günden sonra covid geçirdim. henüz doktora gidemiyorum, kendimce çıkarım yapmaya çalışıyordum.