Kahverengi adet kanaması

Ben daha çok enfeksiyon olarak düşünüyorum benimkini
Yaşım 40 çünkü.
Artık yavaş yavaş kontrollerimi yaptırsam iyi olacak.
Umarım kötü bisey degildir kadınız çünkü en co khastalık bizde malesef hatta hamileysenizde cok sevinirim en kısa zamanda gidin dra
( hamileliktrnmidir bilmem bu aralar herkes hamile olsun istiyorum:))) )

en son bu durumu yaşadığımda çok korkmuş netten araştırma yapmıştım çikolata kisti filan diyorlardı.ertesi gün doktora gittim bir sıkıntı olmadığını söyledi ama sonrasında anladım ki hamileymişim üstüne görmüşüm adet.Doktorda görememişti bebeği.belki hamilesinizdir.

7 ay oldu dogum yapalı bu ay adetim geldi
6 gun surdu ve komple kahverengiydi
Dogum yapmadim hamilelik ihtimalim de yok, normalinde baslarken degil biterken kahverengi tonlarinda olurdu.
Hem koyu renkle basladi normale de donmedi, pandemiden sebep gidemem doktora da acaba erken menopoz falan olabilir mi?
Sonrasinda da oyle mi surdu?

Doktor ne dedi paylasirsaniz memnun olurum.

Yok sonrası normale döndü anımsadığım kadar ile...bir sürü yıl geçti
Ama gecen aylarda öyle koyu tonlu bir adet dönemim oldu ama sonra yine noramle döndü diğer aylarda...

Yok sonrası normale döndü anımsadığım kadar ile...bir sürü yıl geçti
Ama gecen aylarda öyle koyu tonlu bir adet dönemim oldu ama sonra yine noramle döndü diğer aylarda...
Tesekkur ederim cevabiniz icin bu ay niyeyse hem erken geldi hem de koyu tonlu pihtili az oldum, uzdu biraz beni.

Tesekkur ederim cevabiniz icin bu ay niyeyse hem erken geldi hem de koyu tonlu pihtili az oldum, uzdu biraz beni.
Anladım...su an hastaneye gitmek sıkıntı ama gözlemle muhtemelen düzelir bence.belirgin bir ağrın sızın yoksa farklı yansıyan cok stres yapma
En uygun zamanda da kontrol ettirirsin

Ben de hayatımda ilk kez adet dışı kanama yaşadım adetime bir hafta kala. çok stresli bir kaç günden sonra covid geçirdim. henüz doktora gidemiyorum, kendimce çıkarım yapmaya çalışıyordum.

Ben de hayatımda ilk kez adet dışı kanama yaşadım adetime bir hafta kala. çok stresli bir kaç günden sonra covid geçirdim. henüz doktora gidemiyorum, kendimce çıkarım yapmaya çalışıyordum.
Anliyorum, gecmis olsun umarim bi sorun yoktur.
ben de gecen sene rutin muayeneme gitmemistim bu sene de yine ayni sebepten hem dis hem de jinekolojik muayenelerimi öteledim, öteledikce de sikintilarim büyüdü.
Stresten mi baska mikrobik bi sey mi bilmiyorum bu sebepten burada benzer hikayelerden cikarim yapmaya calistim sizin gibi
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…