Kahverengi adet kanaması

Bnm zaten 3 gün sürer cnm
Yanlış bilmiyorsam yaşıtız ve sizde çocuk istiyorsunuz tedavi gördün mü daha önce benim tüp tedavilerimden sonra sık sık oluyor dr normal derdi bazen kist dedi yani kesin birşey demedi ha ümitlendirmeyeyim ama bazen hamilelikte olabiliyor inşallah hamilesindir

benim ilk hamilelik belirtimdi tabi usutunce de olabiliyormus

Çocuk istiyorduk ama araya baska seyler girdi beklemeye aldık
Bende bir sıkıntı yok eşimde sorun vardı ilaç kullandı ama etkisini göremedik
Olursa sürpriz olur yani :)

Sadece peçeteye mi geliyo kahverengi leke?
Benim öyleydi de ondn sordum
Evet silince krengi geliyor
Peki hamile oldugunuz ay hiç kırmızı geldi mi adet gününde yani peceteye kahverengi gelme dısında

Benim ilk başıma geldiğinde koşarak gitmiştim doktoruma. Dr. Rahim kendini temizliyo sorun yok dedi.

Siyaha yakın değil bnm
Baya acık kahve cnm

Benimde hep öyle olur o yuzden bende normal sanıyorum.son 2 gün hel kahverengi geldi
bi keresindede et parçasi gibi gelmiştı o neden ki bende onu merak ettim siz sorunca
bebk istiyosanıź insallah hamilesinizdir diyim

Çok ilginç bir başlık
Aynı başlıkla ben açmayı düşünüyordum çünkü

Hayatımda hiç kahverengi kanama/lekelenmem olmadı. Geçen pazar adetimin 30. günü iken akşam günlük pedime kahve leke gelmiş. Ben de günü geldi diye (30-33 günde bir olurum zaten) pedi taktım bekliyorum.

Ama normalde kırmızı olur başlangıcı adetimin. Ve ilk gün en yoğun olacak şekilde kanamam devam eder.

Pazar gününden beri bekliyorum, sadece akıntımda renk var. Çamaşırımdaki ped temiz. Bugün çarşamba. 33. gün oldu.

Ben de acaba enfeksiyon mu diye düşünüyordum. Haftasonuna kadar adet görmezsem haftaya doktora gideceğim.

Başlığı okuyunca acaba mevsimsel bir şey mi dedim. Benim başıma ilk kez geliyor.

Kasıklarımda ağrı da var hafif ama ben hep ha şimdi oldum ha olacağım diye yorumluyorum.
Bakalım altından ne çıkacak.

Banada sanki sen hamilesin gibi geldi
çünkü benm 2.gebeliğimde aynen böyle olmuştu

Bilemiyorumki tabi bende böyle oldu şimdi ikizlere hamileyim:)
Bi arkadaşda rahmin kendini temizlemesi diye yazmiş

Ben daha çok enfeksiyon olarak düşünüyorum benimkini
Yaşım 40 çünkü.
Artık yavaş yavaş kontrollerimi yaptırsam iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…