- 9 Mayıs 2011
- 13.852
- 28.726
Yanlış bilmiyorsam yaşıtız ve sizde çocuk istiyorsunuz tedavi gördün mü daha önce benim tüp tedavilerimden sonra sık sık oluyor dr normal derdi bazen kist dedi yani kesin birşey demedi ha ümitlendirmeyeyim ama bazen hamilelikte olabiliyor inşallah hamilesindirBnm zaten 3 gün sürer cnm
benim ilk hamilelik belirtimdi tabi usutunce de olabiliyormusKızlar selam
Bu ay hayatımda ilk defa regl dönemimde bir tuhaf durum sezdim
Adet kanamamın rengi bir acayip gelmekte
Çok afedersiniz sanki insan dışkısı renginde kahverengi tonlarında
Yarın dr a gideceğim ama burada da fikir almak istedim
Bu durumu yasayanlar var mi ya fa bilgisi olan
Çocuk istiyorduk ama araya baska seyler girdi beklemeye aldıkYanlış bilmiyorsam yaşıtız ve sizde çocuk istiyorsunuz tedavi gördün mü daha önce benim tüp tedavilerimden sonra sık sık oluyor dr normal derdi bazen kist dedi yani kesin birşey demedi ha ümitlendirmeyeyim ama bazen hamilelikte olabiliyor inşallah hamilesindir
Hadi ya bebeğiniz hayırlı olsun :)benim ilk hamilelik belirtimdi tabi usutunce de olabiliyormus
Öğrenemedim cok sebepleri var değişikbende ilk defa duydum hiç böyle birşey yaşamadım neden oluyormuş öğrenebildiniz mi ?
Evet silince krengi geliyorSadece peçeteye mi geliyo kahverengi leke?
Benim öyleydi de ondn sordum
Siyaha yakın değil bnmAy bu ay benim de öyle oldu bildiğin normal regli gibi başladı yani Ağrı'sı huzursuzluğu falan normal ben normal kan geliyo sanırken bi de baktım kahverengi hatta siyaha yakın ödüm koptu netten baktım enfeksiyon,hormonal bozukluklar veya çikolata kisti neden olabilir diyorlar bi de sistittim acaba ondanmı die de düşündüm ikinci günü normal rengine döndü ama bidaha olursa dr gidicem sanırım
Birdaha yasadınız miBenim ilk başıma geldiğinde koşarak gitmiştim doktoruma. Dr. Rahim kendini temizliyo sorun yok dedi.
Sadece bir kere kırmızı geldi. Gerisi kahverengi geldi sadece peceteye akiıntıyla karışıkEvet silince krengi geliyor
Peki hamile oldugunuz ay hiç kırmızı geldi mi adet gününde yani peceteye kahverengi gelme dısında
AnladımSadece bir kere kırmızı geldi. Gerisi kahverengi geldi sadece peceteye akiıntıyla karışık
Anladım
Bnm de bir iki kere kırmızı wc esnasında geldi
Bakalım ileride anlarız:)
Banada sanki sen hamilesin gibi geldiÇok ilginç bir başlık
Aynı başlıkla ben açmayı düşünüyordum çünkü
Hayatımda hiç kahverengi kanama/lekelenmem olmadı. Geçen pazar adetimin 30. günü iken akşam günlük pedime kahve leke gelmiş. Ben de günü geldi diye (30-33 günde bir olurum zaten) pedi taktım bekliyorum.
Ama normalde kırmızı olur başlangıcı adetimin. Ve ilk gün en yoğun olacak şekilde kanamam devam eder.
Pazar gününden beri bekliyorum, sadece akıntımda renk var. Çamaşırımdaki ped temiz. Bugün çarşamba. 33. gün oldu.
Ben de acaba enfeksiyon mu diye düşünüyordum. Haftasonuna kadar adet görmezsem haftaya doktora gideceğim.
Başlığı okuyunca acaba mevsimsel bir şey mi dedim. Benim başıma ilk kez geliyor.
Kasıklarımda ağrı da var hafif ama ben hep ha şimdi oldum ha olacağım diye yorumluyorum.
Bakalım altından ne çıkacak.
Banada sanki sen hamilesin gibi geldi
çünkü benm 2.gebeliğimde aynen böyle olmuştu
Bilemiyorumki tabi bende böyle oldu şimdi ikizlere hamileyim:)İki hamilelik yaşadım, hiç böyle değildi ama.
Ne yerleşme kanaması ne başka şey. Sıfır leke ile bitirdim hamileliği
Bilemiyorumki tabi bende böyle oldu şimdi ikizlere hamileyim:)
Bi arkadaşda rahmin kendini temizlemesi diye yazmiş