• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahvenin cilde etkisi

ufak sağlık sorunlarım nedeniyle kafeinli olan herşeyi bıraktım özellikle kahve.... boğulma yoktu ama siyah noktalar vardı ve inanılmayacak kadar azaldı. bence bünyeyle ilgili. acayip yağlı cildim vardı kesinlikle kafeini bırakmak çok iyi geldi.... problemli cildi olanlara tavsiye etmiyorum kafeini ama mecbur kalmasam hala içiyor olurdum o ayrı :)

ufak sağlık sorunlarım nedeniyle kafeinli olan herşeyi bıraktım özellikle kahve.... boğulma yoktu ama siyah noktalar vardı ve inanılmayacak kadar azaldı. bence bünyeyle ilgili. acayip yağlı cildim vardı kesinlikle kafeini bırakmak çok iyi geldi.... problemli cildi olanlara tavsiye etmiyorum kafeini ama mecbur kalmasam hala içiyor olurdum o ayrı :)

bunu duydugum iyi oldu, evet benim cildimde aşırı yaglıdır, sivilce yapmaz kahve çikolata genelde ama siyah noktalarda olmuyordu degil

peki yeşil çayın içinde de KAFEİN vardır onunda zararı olurmu:68:, kıllandım şimdi ha :30:

hergün en az 2 bardak neskafe içiyorum..
acaba bıraksam çenemdeki siyah noktalar azalırmı :S

hergün en az 2 bardak neskafe içiyorum..
acaba bıraksam çenemdeki siyah noktalar azalırmı :S

büyük ihtimalle azalır,
ben dikkat ettim bunları yapmayınca, insanın yüzü bebek yüzü gibi oluyor zamanla (tabi hemen degil)
bide fena yaglandırıyor cildi bu gibi toksinler.:18:

ben günde en az 5 büyük fincan şekersiz sütsüz koyu filtre kahve içerim
ve
cildim bembeyazdır, ne bir boğukluk ne bir renk değişimi
bildiğiniz bembeyazım ve cildimde de çok şükür bir sorun yok, sivilce siyah nokta gibi..

ben de anlamıyorum bir okuyorum haber sitelerinde kahve cilde zararlı
bir okuyorum kahve yararlı
bir selülit yapar
bir selüliti önler

ben de anlamadım ki :D

bence bir doktora git ve tes yaptır hangi gıdalara karşı alerjin var ya da duyarlısın onu öğren genelde alerjen vakalarında ciltte bazı değişimler olur eğer alerjin de varsa herhangi birşeylere kahvedeki bir madde de seni etkiliyor olabilir. benim alerjilerim olduğu için biliyorum. ben türk kahvesinden başka kahve pek içmem ama onu da en az haftada 2 kere içerim. bende kahve biraz ağırlık yapıyor ama kahvenin içindeki bazı maddeler de kansere karşı çok iyi deniyor. bilinçli olarak kahve iç içtikten sonra tekrar tekrar kontrol et kendini ve şüphe ediyorsan kahve tadında ya da kahvenin içindeki gıdaları barındıran bazı şeyleri de tüket onlar da aynı etkiyi yapıyorsa alerjin olabilir.

bence bir doktora git ve tes yaptır hangi gıdalara karşı alerjin var ya da duyarlısın onu öğren genelde alerjen vakalarında ciltte bazı değişimler olur eğer alerjin de varsa herhangi birşeylere kahvedeki bir madde de seni etkiliyor olabilir. benim alerjilerim olduğu için biliyorum. ben türk kahvesinden başka kahve pek içmem ama onu da en az haftada 2 kere içerim. bende kahve biraz ağırlık yapıyor ama kahvenin içindeki bazı maddeler de kansere karşı çok iyi deniyor. bilinçli olarak kahve iç içtikten sonra tekrar tekrar kontrol et kendini ve şüphe ediyorsan kahve tadında ya da kahvenin içindeki gıdaları barındıran bazı şeyleri de tüket onlar da aynı etkiyi yapıyorsa alerjin olabilir.
haklısın alerjik bir bünyem var ve çok büyük ihtimal ondandır
ama kahveninde toksin oldugunu unutmamamız lazım , biaz kararında.

canim bende hergun iki fincan icerim bende de bise olmuyo yani oyle bi sikayetim olmadi hatta herzaman kahvemle cikolatada yerim olmazsa olmazimdir ama belki bunyedendir vucudun alisik degildir :)

Onun öncesinde başka birşey yemiş olabilirsin o etkilemiştir farkında olmadan kahve hiçbirşey yapmaz :) oh mis :)

ay sekerler bir ara ben de her sabah uyanir uyanmaz ilk is nescafe iciyodum, icemedigim zamanlarda da boyle bi sinirlilik bi anormallik hissediyodum dedim allah korusun bu ne boyle sigara gibi.... dislere de cok zararli vallahi hep leke yapti surekli disciye git disciye git canim cikti. simdi dikkat ediyorum cok nadir icmeye calisiyorum o zaman da bi tek turk kahvesi yanii

Bu kararma cnm kahveden degil magnezyum eksikliginden kaynaklanir yada kendini sartlandirmissindir kahve icince kararirim diye. Ben gunde 3_ 4 tane iciyorum bisey olmuyor ama birseye kizip sinirlenirsem hemen karariyorum. Sevgiler

:2:türk kahvesini içtikten sonra telvesi al:12: yüzüne bir güzell sür masaj yap:12:beklet kurusun ve yıka haftada bir kez uygula :54: cildi parlaklaştırıyor:28:temizliyor:26:siyah nokları azaltıp nemlendiriyor mutlaka deneyin pişmam olamazsınızz:52:

Arkadaşlar, bir şeyi çok merak ediyorum,

hep belki birtek bende oldu diyordum ama belkide yorumlarınızla fikrim degişecek,

kahve içtikten ve ya çikolata yedikten bi iki gün sonra sizin de cildiniz böyle yaglı, boguk, esmerimis (siyahımtrak) oluyormu?

yahu iki gün önce pırıl pırıl cildim vardı , (çok su içerim, beslenmeme dikkat ederim) bi fincan kahve içtim iki gün önce, bugün bir bogukluk bi yaglılık bi siyahlık geldi yüzüme anlatamam, (genelde sarışınım ama ) çok boguldu rengim be

sevgiler:18::18::

benim de oldu : (((

ay sekerler bir ara ben de her sabah uyanir uyanmaz ilk is nescafe iciyodum, icemedigim zamanlarda da boyle bi sinirlilik bi anormallik hissediyodum dedim allah korusun bu ne boyle sigara gibi.... dislere de cok zararli vallahi hep leke yapti surekli disciye git disciye git canim cikti. simdi dikkat ediyorum cok nadir icmeye calisiyorum o zaman da bi tek turk kahvesi yanii

turk kahvesini icmek daha saglıklı : )

Back