- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.801
- 36
-
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Çocuklar annelerine yaptığı nazı ve cazı kimseye yapmıyor galiba bizimkiler de bu hafta iyice alıştı canım severek gidiyorlar maşallah ama okulda kuzu evde kurtlar:)) öğretmen kızıma çok hanımefendi ağırbaşlı bir çocuk dedi birde evde görün siz onları dedim biraz bahsettim şaşırıyor evdeki gibi olmuyorlar okulda demek ki:)
Her çocuk başka oluyor canım benim de kızım duygularını çok içinde yaşar oğlum en ince ayrıntısına kadar paylaşır döker içini kızım dediğin gibi çok gelip sarılmaz öpmez içten sever oğlum sürekli sırnaşır erkekler anneyekızlar babaya daha düşkün oluyor çoğunlukla tabi istisnaları da vardır mutlaka canımAy en azından aynı sorunları yaşayan birilerinin olması bile rahatlatıcı biliyor musun. Çünkü kendimde hata aramaya başlıyorum. Acaba ben mi yanlış davranıyorum da bu çocuk bana karşı böyle diyorum. Çok moralim bozuluyor. Kendimi anne gibi değil de sanki asyaya tahsis edilmiş bir köpek gibi hissediyorum çünkü hiç annesiymişim gibi davranmıyor. Yani böyle sokulması anne diye gelmesi felen da yok. Ama babasına da yok. Sarılmaktan nefret ediyor. Bende istiyorum ki şöyle koynuma girsin ağlayacaksa bile öğle ağlasın. İki gün sonra ayaz düşkün olursa içine oturur.
Çok iyi yapmışsın canım benim de şimdikib aklım olsa giderdim neden hamileyken psikoloğa gitmek aklıma gelmemiş bilmiyorm ama benim de geçirdiğim süreçde aslında kesin gitmeliydim Allah kolaylık versin sanada canm sağlıklı doğumlar nasip etsinKızlar selam
Hamileler iyidir umarım :)
İlk doğum sonrası çok sıkıntılı günlerim olmuştu. Şimdi psikiyatriye gidiyorum düzenli terapi var umarım biraz daha iyi hissederim
Doğum yaklaştıkça bana da geliyorlar.
İlk doğumda yaşadığım postpartum depresyonmuş ve hala daha bitmemiş.Çok iyi yapmışsın canım benim de şimdikib aklım olsa giderdim neden hamileyken psikoloğa gitmek aklıma gelmemiş bilmiyorm ama benim de geçirdiğim süreçde aslında kesin gitmeliydim Allah kolaylık versin sanada canm sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok iyi anlıyorum canm çünki benim kızın da dilinden kardeş düşmüyor biran bende kendimi tam kaptiriyorm nerdeyse yapıcak kadar ama sonra tekrar yaşadıklarımı hatırlıyorum ve nasl çocuk yapmayı düşünürsün aman aman diyorum kendime zaten seneye anasıfı ve ilk okul hayatı basliyip arkadaslari olunca kardes istegi de söner diye düşüyorum ilkkinin altından neler yaşasakda kalktk bir şekilde öyle ďüşün canm onun gibi bunun da altından kalkıcaksın mutlakaİlk doğumda yaşadığım postpartum depresyonmuş ve hala daha bitmemiş.
Dr bana da o zaman kesin gelmeliydiniz dedi.
Sadece bizle ilgili olsa fatoş değil ki çok çok sıkıntılı zamanlar geçirmiştim. Nasıl tekrar hamileyim bilmiyorum. Sadece kardeş fikri ağır bastı o kadar diyeyim sana.
Bu sefer ya tam batacağım ya çıkacağım
Ben de seni çok iyi anlıyorum.Çok iyi anlıyorum canm çünki benim kızın da dilinden kardeş düşmüyor biran bende kendimi tam kaptiriyorm nerdeyse yapıcak kadar ama sonra tekrar yaşadıklarımı hatırlıyorum ve nasl çocuk yapmayı düşünürsün aman aman diyorum kendime zaten seneye anasıfı ve ilk okul hayatı basliyip arkadaslari olunca kardes istegi de söner diye düşüyorum ilkkinin altından neler yaşasakda kalktk bir şekilde öyle ďüşün canm onun gibi bunun da altından kalkıcaksın mutlaka
Hayırdır canım ne olduKızlar merhaba valla sizlerden ses çıkmayınca artık bende grubu takip etmiyordum. Bugün öyle canım sıkkın ki şuraya yazacak morali bile bulamıyorum kendimde.
İşi kafana takmamaya çalış canım hiç değmezKızlar kusura bakmayın yazamadım cuma günü işte canımı sıkan bişey oldu malesef adliyede yıllanmış memurlar biraz kendilerine ağa zannediyorlar heleki aynı mahkemede uzun süredir duruyor ise müdür olmadan müdürlük taslamaya kalkıyorlar bende haksızlığa hiç gelemeyen bir insanım cuma günü sustum ama sonra sinirden yemek bile yiyemedim yani şurda 3 ay diye sabredicem bakalım arkasına eşimle hafta sonu tartıştık beni çok kıracak bişey söyledi öyle bişey ki yani aldı beni eskilere götürdü zaten bu ara duygu değişimleri yaşıyorum kendimi tükenmiş hissediyorm yetersiz hissediyorm böyle işte huzursuzluk evdğ huzursuzluk canım sıkkındı. Neyse yeni hafta ya Allah Bismillah dedik başladık bolca sabır duaları okuyorum biraz daha ferahladım eşimde özür diledi şimdi biraz daha iyiyim. Sizler nasılsınız?Selnurr canım sende durumlar nasıl hamişlik nasıl gidiyor? Xeroderma_pig canım valla bende de normal zamanda kaygı bozuklugu var yani anksiyete şu durumda tabii ilaç da kllanamıyorz ama ben farklı yollarla biraz bu hastalıkla başetmeyi öğrendim. Senin sıkıntın nedir canım tam olarak
Evt canm zaten anaokulu yaşı geldi artk direk anaokuluna gidecek.canm duygu durumların çok normal biliyorsun hamilelik sürecinde böyle şeyler oluyor hormonların etkiside var ya yeşil ondan sen morelini bozma iyi düsün iyi olsun demisler pozitif kalama ya devam tatlm hepsi geçicekblonde ambition canım taşınmama fikriniz inşallah sizin için hayırlı olsun. Peki mirayı anaokulu veya kreşe de göndermeyi düşünüyo musun? Sana da güzel bir vakit kalır böylece
Early predictor yaptıysan yanılma payı pek olmuyor. Yoksa sağlık ocağında kan verEvt canm zaten anaokulu yaşı geldi artk direk anaokuluna gidecek.canm duygu durumların çok normal biliyorsun hamilelik sürecinde böyle şeyler oluyor hormonların etkiside var ya yeşil bide ne oldu biliyomusun bu sabah regle günümün üzerinden tam 5gün geçmiş oldu ve sabah eczaneden test alıp yaptm negatif çıktı ve akşam oldu hala da bisey geldiği yok yani sabah artk 6gün geçmis olcak napiim kafam çok karıştıbekliim mi bir kaç gün daha yoksa doktora gitmek için acaba
Certain marka canm test ve 5.5 gün geçti başka biseyden olabilirmi acaba ama hic bir regle belirtiside yok bende sanki regle haftam hic gelmemis gibi cok ilgin bide habire uykum geliyor ama yoksa hepsi psikolojik mi bilmiyorumEarly predictor yaptıysan yanılma payı pek olmuyor. Yoksa sağlık ocağında kan ver
Mevsim değişikliği stres etkileyebilir.Adet düzensizliğin var mı normaldeCertain marka canm test ve 5.5 gün geçti başka biseyden olabilirmi acaba ama hic bir regle belirtiside yok bende sanki regle haftam hic gelmemis gibi cok ilgin bide habire uykum geliyor ama yoksa hepsi psikolojik mi bilmiyorum
Adetim genelde hiç şaşmaz canm ama gene bu ay yoğun bir stres yaşadım ondan olabilir haklısın ama ne bileyim genede 5-6 gün de baya fazla geldi bana bide hep reglem çok sancılı olur benim bir gün öncesinden karın ağrılarım başlar ama şuan bu kadar geçmesine rahmen regle agrisı felan da yok bi gariplik varMevsim değişikliği stres etkileyebilir.Adet düzensizliğin var mı normalde
Sabah yeniden yap canım emin olursun dediğim marka ile dene birde