Kahveleri Alıp Gelin Kızlar

Ay akşam akşam güldürdün canım ya :KK70: bizim kız blonde ambition blonde ambition zayıflama grubuna başlamıştı ya oranın kaptanı telefon numaralarını alıp zayıflama çayı satmaya çalışmış kızlar da yöneticiye bildirdi sonra başka bir yönetici burdaki mesajın altına tüm takım kaptanlarını etiketleyince ortalık curcuna oldu :KK70: önce biz burda geyik olsun diye böyle bir iddiada bulunduk zannedildi sanırım ama ortada görüşme kayıtları felan da olduğu bildirilince kimin yaptığı da söylenince duruldu. :KK56: biz halen bizbizeyiz sıkıntı yok :KK70:ama ilerde kafamıza göre grup bulamazsak burayı zayıflama grubuna çeviriveririz :KK70:
Hahaha :KK70: canm siz değilmiydiniz guruba uğra hareket olsun yazmiyorsun diyen işte buyrun:KK70: işte geldim işte size hareket :KK70:gelirken tűm siteyi getirdim size yeşil grubun meşhur oldu artik tanimayan yokkk r :KK70:

Konu nedir biri özet geçebilir mi :)
Bizim grup zayıflama grubumu oldu :)
Aayyy canm sorma bir zayiflama grubuna uye oldum sorun cikti yesil bana sorun ne? Dedi ben cevap verdim butun site buraya toplandi :KK70: aahhh yeşil aahhh senmisin merak eden al işte:KK70:yok sizi hamile hamile zayıflatmıycaz korkmayın :KK48:

Canm o an öyle bir psikolojim çökmüştü ama şimdi gene çok hırslıyım özelliklw bu detoksdan yüzüm güldü çünki söylemesi ayiptir tuvaletten çikamadim canm çok iyi geldi:KK50:
Sevndm cnm insallah iyi sonuc alirsin G gokyuzundekiturna cNm nasil bir detoks bu emziren ler yapabikir mi ki

Aayyy canm sorma bir zayiflama grubuna uye oldum sorun cikti yesil bana sorun ne? Dedi ben cevap verdim butun site buraya toplandi :KK70: aahhh yeşil aahhh senmisin merak eden al işte:KK70:yok sizi hamile hamile zayıflatmıycaz korkmayın :KK48:

Aaaa kabak benim başıma patladı iyi mi :KK70:kız bi an bende neye uğradığımı şaşırdım biz doğru olanı yapalım derken bi an topa tutulduk resmen :KK70:reklamın iyisi kötüsü yoktur mu dicez bu duruma ne dicez bilemedim :confused: kendi halimizde takılıp duruyoruz şuracıkta ya :KK48: bu kadar aksiyon bu grup için çok fazla :KK70:

Aaaa kabak benim başıma patladı iyi mi :KK70:kız bi an bende neye uğradığımı şaşırdım biz doğru olanı yapalım derken bi an topa tutulduk resmen :KK70:reklamın iyisi kötüsü yoktur mu dicez bu duruma ne dicez bilemedim :confused: kendi halimizde takılıp duruyoruz şuracıkta ya :KK48: bu kadar aksiyon bu grup için çok fazla :KK70:
Hahaha ayy sesli güldüm :KK70: seni çok özlemişim yaaa :KK59: aksiyon bizim işimiz

3.gruba gitsen onda da birşey olur:KK53:

15 kilo almışım zaten :KK70: :KK70:

Ooo çok iyi canm herkes 20-30 alıyor 15 neki biz onu hemen verdiririz :KK19: bebisleri alin alin gelin :anne:
İlk gebeliğim de 20 kilo almıştım:)
Bunda tedbirli davranmaya çalıştım. Gene bile çok:)
38+2 de bugün 2.800 ölçtü doktor gene minikcik bir kız geliyor:)

Ay akşam akşam güldürdün canım ya :KK70: bizim kız blonde ambition blonde ambition zayıflama grubuna başlamıştı ya oranın kaptanı telefon numaralarını alıp zayıflama çayı satmaya çalışmış kızlar da yöneticiye bildirdi sonra başka bir yönetici burdaki mesajın altına tüm takım kaptanlarını etiketleyince ortalık curcuna oldu :KK70: önce biz burda geyik olsun diye böyle bir iddiada bulunduk zannedildi sanırım ama ortada görüşme kayıtları felan da olduğu bildirilince kimin yaptığı da söylenince duruldu. :KK56: biz halen bizbizeyiz sıkıntı yok :KK70:ama ilerde kafamıza göre grup bulamazsak burayı zayıflama grubuna çeviriveririz :KK70:
:KK70::KK70:aynen ya bende şaşırdım mesajları görünce dedim noluyo bunlar kim ben nerdeyim :-)okuya okuya çözdüm neyseki doğru olur tabi bizde kendi aramızda yaparız zayıflama işini sorun değil siz bi doğurun karar verin ondan sonra :KK73:

:KK70::KK70:aynen ya bende şaşırdım mesajları görünce dedim noluyo bunlar kim ben nerdeyim :-)okuya okuya çözdüm neyseki doğru olur tabi bizde kendi aramızda yaparız zayıflama işini sorun değil siz bi doğurun karar verin ondan sonra :KK73:

Ya bana kalsa doğurur doğurmaz başlamak isterim ama öyle olmuyo ki işte lohusalık fena bi durum asyada çok güzel besleniyodum böyle tatlı felan kesinlikle yemiyıdum hatta işte şekerli komposto yapalım demişlerdi yaptırmamıştım günde 6 litre su içiyodum artı süt yapan bitki çayları vs ama asya emmedikçe işler karıştı ve ben lohusalıkta kilo almış buldum kendimi bakalım inşallah aynı hataları yapmam inşallah bebiş emer inşallah da boool sütüm olur. Millet emzirir kilo verir ben aldım yani. Yoksa hemen kurtulmak istiyorum kilolardan biliyosun çok bıkmış durumdayım. Kendimden tiksiniyorum yani.

X