Çatlaklar Kahve ve limon uygulayıp sonuç alan var mı?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

izmirligzl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
63
0
çatlaklara kahve ve limon karışımını uygulayıp sonuç alan var mı? ben dün uygulamaya başladım. sonuç alanlar lütfen paylaşsın.

Pek mantikli gelmedi bana acikcasi sadece peeling olur oyle cunku. Ben yuzume kollarima filan yaparim arada ama catlak zor bi konu hele de kirmizi degilse artik gecmesi cok zahmetli ve uzun zaman aliyo. Ben sabredemedim acikcasi artik cok da takmiyorum kilo veriyorum zaten.. Daha sonra dusunucem onlari :)

Forumda okudum kimisinde iyi gelirken kimisinde de dahada büyütmüş çatlakları ...
Kişiden kişiye değişiyor heralde sonuç..

Ben bu karisimi soyle hazirliyorum. Kahveye limon azicik sikip sadece kivami gelecek kadar sıktığım limonu da yanina aliyorum atmiyorum. Kahve peelingini yapip ayni limonu kahveye batira batira vucudumda ceviriyorum. Catlak hususunu bilemem ancak vucuda muthis bir yumusaklik ve denge veriyor ve de selulit ve ya diger tahripli deri gorunumunu azaltiyor.. Dusun ardindan mutlaka nemlendirin. Ben hindistan cevizi yagi kullaniyorum. Lakin her dusta degil sadece peelig ardindan. Olagan zamanlarda daha hafif bir nemlendirici kullanin . Umarim faydasini gorursunuz hanimlar.

X