L llaavviinnyyaa Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2022 52 7 25 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #21 İşteee nespressoyu aldığımla kaldımmm Bezdumda .!.: Bi kahve makinesi ne kadar uğraştırabilir.. Stok hsngi üründe fazlaysa sizi tabiki o ürüne yönlendirecek ya da satıcı için hangi ürünün satış yüzdesi-satıcıya kalacak kar marjı fazlaysa onu satmaya çalışacak Genişletmek için tıkla...
İşteee nespressoyu aldığımla kaldımmm Bezdumda .!.: Bi kahve makinesi ne kadar uğraştırabilir.. Stok hsngi üründe fazlaysa sizi tabiki o ürüne yönlendirecek ya da satıcı için hangi ürünün satış yüzdesi-satıcıya kalacak kar marjı fazlaysa onu satmaya çalışacak Genişletmek için tıkla...
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.311 1.121 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #22 llaavviinnyyaa .!.: İşteee nespressoyu aldığımla kaldımmm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun diyim o zaman Siz sadece kapsül fiyatı sebebiyle mi tereddütte kaldınız?
llaavviinnyyaa .!.: İşteee nespressoyu aldığımla kaldımmm Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun diyim o zaman Siz sadece kapsül fiyatı sebebiyle mi tereddütte kaldınız?
L llaavviinnyyaa Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2022 52 7 25 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #23 Bezdumda .!.: Hayırlısı olsun diyim o zaman Siz sadece kapsül fiyatı sebebiyle mi tereddütte kaldınız? Genişletmek için tıkla... Yani evet çekirdek kahveye göre çok pahalı geldi bana
Bezdumda .!.: Hayırlısı olsun diyim o zaman Siz sadece kapsül fiyatı sebebiyle mi tereddütte kaldınız? Genişletmek için tıkla... Yani evet çekirdek kahveye göre çok pahalı geldi bana
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.311 1.121 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #24 llaavviinnyyaa .!.: Yani evet çekirdek kahveye göre çok pahalı geldi bana Genişletmek için tıkla... Olayı kapsül zaten onun da.. İzmirdeyseniz deneyimlemeye geliyim belki ben alırım sizden..
llaavviinnyyaa .!.: Yani evet çekirdek kahveye göre çok pahalı geldi bana Genişletmek için tıkla... Olayı kapsül zaten onun da.. İzmirdeyseniz deneyimlemeye geliyim belki ben alırım sizden..
L llaavviinnyyaa Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2022 52 7 25 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #25 İstanbuldayım buyrun gelin Bezdumda .!.: Olayı kapsül zaten onun da.. İzmirdeyseniz deneyimlemeye geliyim belki ben alırım sizden.. Genişletmek için tıkla...
İstanbuldayım buyrun gelin Bezdumda .!.: Olayı kapsül zaten onun da.. İzmirdeyseniz deneyimlemeye geliyim belki ben alırım sizden.. Genişletmek için tıkla...
B Biordanbiburdan Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Mart 2024 1.311 1.121 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #26 llaavviinnyyaa .!.: İstanbuldayım buyrun gelin Genişletmek için tıkla... Hahaha hemen bilet bakıyorum
llaavviinnyyaa .!.: İstanbuldayım buyrun gelin Genişletmek için tıkla... Hahaha hemen bilet bakıyorum
L llaavviinnyyaa Üye Kayıtlı Üye 8 Ekim 2022 52 7 25 12 Ekim 2024 Konu Sahibi Biordanbiburdan #27 Bezdumda .!.: Hahaha hemen bilet bakıyorum Genişletmek için tıkla... Kahve makinesi önemli hahhahah