- 20 Mart 2024
- 1.311
- 1.121
-
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
Bende çay insanıyım da eşim kahvesiz yapamıyo. Hergün çırpıcıyla kahve yapmaktan yıldımHiç anlamam ben çay insanıyımdırespresso philips gibi markalar var sanırım
Ay öyle de zor olur gerçekten ama espresso diye bir marka var gördünüz mü kullanan var baya nasıldır bilmiyorum amaBende çay insanıyım da eşim kahvesiz yapamıyo. Hergün çırpıcıyla kahve yapmaktan yıldım
Nespresso olabilir mi acaba ?Ay öyle de zor olur gerçekten ama espresso diye bir marka var gördünüz mü kullanan var baya nasıldır bilmiyorum ama
Hiç bilmiyorum o kadar uzağımNespresso olabilir mi acaba ?
Ay hangi seri acaba. Philips de baktım ama çok fazla model var, kararsız kalıyorum baktıkça. Ürün model kodunu biliyor musunuzBiz kari-koca kahveciyiz o yuzden philips lattego
Bizde philips var aşırı memnunuz. Şimdi ekmözelk koymullsr soğuk kahvede yapıyor bizim aldığımız zaman yoktuKızlar otomatik kahve makinesi bakıyorum ama modelde karar veremedim. Özellik olarak americano ve latte yapması önemli. Önerebileceğiniz marka ve model var mı?
Ben GRUNDİG KVA 7230 modeline baktım, özellik ve model olarak hoş duruyor gibi.
Önerilerinizi yazarsanız çok sevinirim
Model kodu nedir sizdekinin acaba ?Bizde philips var aşırı memnunuz. Şimdi ekmözelk koymullsr soğuk kahvede yapıyor bizim aldığımız zaman yoktugönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Başka bir sürü markada var tabi ama deneyimim yok bizimkinden memnunum ama
5000li seri var bizde ama americano/ latte yapsin yeter derseniz 3000 4000 de is gorur. Benim is yerimde de 3000 li seriden var gayet guzel kullaniyoruz.Ay hangi seri acaba. Philips de baktım ama çok fazla model var, kararsız kalıyorum baktıkça. Ürün model kodunu biliyor musunuz
Philips 5400 SerisiModel kodu nedir sizdekinin acaba ?
Ay çok teşekkür ederim, bakıyım onlara da5000li seri var bizde ama americano/ latte yapsin yeter derseniz 3000 4000 de is gorur. Benim is yerimde de 3000 li seriden var gayet guzel kullaniyoruz.
Teşekkür ederimPhilips 5400 Serisi
Yaa bende yeni nespresso aldım ama keşke philipsmi alsaydım diyorum aklım philipste kaldı malum kapsül fiyatlarıda almış başını gidiyoBiz kari-koca kahveciyiz o yuzden philips lattego
Nespresso’nun adı var bence, bu işi philips yapıyo.Yaa bende yeni nespresso aldım ama keşke philipsmi alsaydım diyorum aklım philipste kaldı malum kapsül fiyatlarıda almış başını gidiyo
Kahveleri güzel memnun kaldım aslında ama mantıklı düşününce bataklık gibi 1 kapsül 26 liraya denk geliyo ve bu git gide artıcak aslında satış elemanlarıda benim kafamı aşırı karıştırdı philipsin temizliği zor uğraştırıyo diyeNespresso’nun adı var bence, bu işi philips yapıyo.
Bi kahve makinesi ne kadar uğraştırabilir..Kahveleri güzel memnun kaldım aslında ama mantıklı düşününce bataklık gibi 1 kapsül 26 liraya denk geliyo ve bu git gide artıcak aslında satış elemanlarıda benim kafamı aşırı karıştırdı philipsin temizliği zor uğraştırıyo diye