Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bence odanının resmini yüklemiş olsaydın sana daha iyi yardımcı olurlardı çünkü her perde modeli her odaya uygun olmaz odanın büyüklüğüne küçüklüğüne göre değişebiliyor
Benjmde koltuklarim krem tonunda ama kol bolumleri koyu kahve ben bugun turkuaz tonunda fon perdemi sectim ve persembe gunu teslim alicam vede cokguzel olacagini dusunuyorum a bide minik kirlentler yaptiriyorum yine ayni tonda ve aralarada kahverengi bakalim umarim hayal ettigim gibi olur bence turkuaz dogru secim canim
eğer koltukların döşemeleri kahveyse oda karanlık kalacağından fonlarda odayı canlandıracakrenk tonu seçmelisin cnm. turkuaz canlılk katar. yağ yeşili de yakışıyor kahverengine. vizon da olur. hatta yanık turuncu bile olur.
soft istiyorsan vizon tonları,somon pudra tonları da olur ..ama o zaman renk değil de romantik geçiş sağlarsın ..sadelik dinginlik. turkuazın da çok soft tonları var bildiğim kadarıyla
Benjmde koltuklarim krem tonunda ama kol bolumleri koyu kahve ben bugun turkuaz tonunda fon perdemi sectim ve persembe gunu teslim alicam vede cokguzel olacagini dusunuyorum a bide minik kirlentler yaptiriyorum yine ayni tonda ve aralarada kahverengi bakalim umarim hayal ettigim gibi olur bence turkuaz dogru secim canim